1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Nintendo Switch

Discussie in 'Nintendo Hardware' gestart door Hybrid, 20 okt 2016.

  1. pacboyslim

    pacboyslim jump for joy

    Berichten:
    1.961
    Leuk Bevonden:
    10
    Dag 1 aankoop. Gaat echt een succes worden.
     
  2. HanTheMan

    HanTheMan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.536
    Leuk Bevonden:
    74
    Hotspotje met je phone is dan zo gemaakt :)
    Ik gebruik mn ipad op die manier ook vaak zat.

    Ben zelf wel blij hoe dit er uit ziet ik hoef geen ps4 of xbone concurrent.
    Als mn vrouw een flutprogramma wil kijken trek ik mooi die switch uit zn dock en kan ik mooi zelda verder spelen top!
    Op de ps4 ook wel ns geprobeerd met remote play maar dat vond ik dan weer voor geen meter werken vanwege de inputlag.
     
  3. OniRyo

    OniRyo Active Member

    Berichten:
    3.269
    Leuk Bevonden:
    257
    Ook dag 1 voor mij uiteraard, kom maar op met die pre-order :+
     
  4. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    Helemaal mee eens. Als je naar buiten toe gaat (zoals bijvoorbeeld een BBQ bij de buren), vind ik je echt een ontzettende droplul als er zo'n apparaat meegenomen wordt. Daarvoor ga je toch niet iets sociaals doen. Of ergens in een parkje zitten en dan 'de hond uitlaten'.

    Ik vraag mij oprecht af of ik nou afwijkende waarden heb, maar zo'n kijk op het leven vind ik echt bizar. Dan ben je alleen maar ergens om te zeggen dat je er geweest bent, maar ondertussen zit je gewoon te gamen :confused:
     
    AnubisNefer en Reson vinden dit leuk.
  5. soepkoe

    soepkoe Active Member

    Berichten:
    358
    Leuk Bevonden:
    4
    In de huiskamer zie ik het nog wel voor me als handig, een betere uitvoering van de Wii u wat mij betreft. Maar ik heb ook sterke twijfels bij support door EA en de zijnen.., bij de wii u onthulling was er ook een trailer van ghost recon online (ubi) en lieten ze ook een plaatje van battlefield zien, toen zou support van third parties ook goed zijn.

    Wat mij betreft vervangt deze ook de 3ds en is er daardoor meer support, je hoeft niet meer te kiezen waar je je geld op inzet als ontwikkelaar zijnde. Kwestie van eerst maar eens 6 maanden wachten voor eventueel tot aanschaf over te gaan.
     
  6. Matrix

    Matrix Semi-Définie Positive XBW.nl VIP

    Berichten:
    7.643
    Leuk Bevonden:
    1.471
    En geloof je niet in die video dat je buiten met drie vrienden samen Mario kart zou spelen? Biertje, barbecue, Mario Kart. Door online gamen is ouderwetse multiplayer in real life een beetje ondergesneeuwd en verdwenen. De Nintendo Switch brengt dat weer terug door het gemak waarmee je het kunt doen.


    Ik zie mezelf trouwens dit zeker spelen in het vliegtuig en op het vliegveld. Dat was echt een seller voor mij in die video. :p
     
  7. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    9.044
    Leuk Bevonden:
    1.285
    Nee, ik geloof niet dat je buiten Mario Kart gaat spelen tijdens een BQ....
     
    AnubisNefer en Maddmonkey vinden dit leuk.
  8. HanTheMan

    HanTheMan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.536
    Leuk Bevonden:
    74
    Niet tijdens een bbq of misschien ook wel een potje tegen mn neefje waarom niet? ik gooi ook wel ns een frisbee of even potje voetballen ;) niet dat je dat de hele dag gaat doen maar ff een halfuurtje zou best kunnen.
     
  9. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    Ja en dat vind ik ook prima buiten activiteiten. Of wil jij zeggen dat je een frisbee door de woonkamer pleurt of tussen de planten in de achtertuin voetbalt? (Stadsmens hier, dus ik spreek over weinig ruimte dan. Niet over een heel weiland achter je huis)
     
  10. Servantes

    Servantes Well-Known Member

    Berichten:
    8.901
    Leuk Bevonden:
    3.280
    Nintendo Switch draait geen Skyrim

    De games die wij in de aankondigingstrailer van vorige week zagen draaien op Nintendo Switch waren slechts bedoeld om aan te geven hoe het werkt. Opmerkzame fans hadden reeds gezien dat de beelden later waren toegevoegd.

    Dickhiskhan, één van de acteurs, zei dat de beelden midden september waren opgenomen met dummies. Later zijn er gameplaybeelden overheen gemonteerd, zoals je hier kunt zien. Als je goed kijkt, dan zie je dat het beeld van het scherm aan de rechterkant een kleine overlap heeft met de mouw van de gamer.

    [​IMG]

    Nintendo heeft aan het eind van de trailer duidelijk aangekondigd dat de gamebeelden, graphics en kenmerken van de Switch voor de release nog kunnen veranderen, maar veel fans voelen zich op het verkeerde been gezet. In een reactie aan Eurogamer laat Nintendo weten dat de trailer slechts tot doel had het publiek te tonen hoe Nintendo Switch werkt. Wederom wordt ons verzekerd dat er later meer informatie volgt.

    [​IMG]

    Eerlijk is eerlijk: denken dat een draagbare spelcomputer 60 frames per seconde in 1080p kan produceren terwijl Xbox One daar nog moeite mee heeft, is ook erg optimistisch gedacht. De werkelijke kracht en prestaties van Nintendo Switch kunnen we pas bepalen na een review en niet na de volgende persconferentie.
     
  11. HanTheMan

    HanTheMan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.536
    Leuk Bevonden:
    74
    Was misschien slimmer geweest om een kleine disclaimer aan het begin van het filmpje te zetten, ander krijg je hetzelfde gezeik als met de PS3
     
  12. soepkoe

    soepkoe Active Member

    Berichten:
    358
    Leuk Bevonden:
    4
    Pffff..., ze moeten me echt nog overtuigen dat dit geen herhaling wordt van de Wii u. Tijdens de introductie van de Wii werd ik o.a. lekker gemaakt met Battlefield. Geen announcement maar wel dat laten zien als "mogelijke titel". Nu bij de aankondiging wederom lekker gemaakt met verschillende games maar die komen mogelijk niet naar de Switch..?

    Geen pre order voor mij, sinds gamecube vanaf dag 1 telkens de nintendo console gekocht, het kan wat moois worden maar ik wacht eerst nog even af (heb geen enkele console in bezit.., toch maar xbox one of ps4 halen>??)
     
  13. Reson

    Reson Active Member

    Berichten:
    770
    Leuk Bevonden:
    635
    Mario en Zelda op de xbox en Ps komt steeds dichterbij op deze manier.

    Keep fucking it up Nintendo, please!
     
  14. OniRyo

    OniRyo Active Member

    Berichten:
    3.269
    Leuk Bevonden:
    257
    De headline ook weer _0- het is gewoon simpelweg dit: Bethesda heeft nog niet kunnen aankondigen dat Skyrim voor de Switch komt. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat Nintendo gewoon op een moment wacht om alle launch titels te aankondigen (wat blijkbaar begin volgend jaar gaat gebeuren, en ik weet dat de artikel uiteindelijk over iets anders gaat, maar het heeft het specifiek over Skyrim in de headline)

    Verwacht Skyrim remastered echt wel voor de Switch, Bethesda heeft zelfs een tweet gepost dat ze games voor de Switch gaan releasen.

    Also, de "teaser" trailer is alleen om een idee te geven wat de Switch precies is (ze lopen ons te teasen om een hype te creëren) we moeten het maar afwachten, tot nu lijken ze het al veel beter te begrijpen dan wat ze bij de Wii U hebben gedaan.
     
    Laatst bewerkt: 26 okt 2016
  15. OniRyo

    OniRyo Active Member

    Berichten:
    3.269
    Leuk Bevonden:
    257


    :D
     
    Cyndris en HanTheMan vinden dit leuk.
  16. Cyndris

    Cyndris Member

    Berichten:
    800
    Leuk Bevonden:
    369
    Nice! Hopen dat het in Nederlandse tijd een beetje te doen is om live te kijken :)
     
  17. UpInSmoke0611

    UpInSmoke0611 Well-Known Member

    Berichten:
    12.104
    Leuk Bevonden:
    1.176
  18. Lethal AK47

    Lethal AK47 Broodje kroket is leven XBW.nl VIP

    Berichten:
    10.739
    Leuk Bevonden:
    4.204
    Jonguh Nintendo heeft geen Gears. Fok Dom, Marcus FTW!
     
  19. Hybrid

    Hybrid Well-Known Member

    Berichten:
    33.413
    Leuk Bevonden:
    5.824
    Gerucht. Dit is pond ook. Dus verwacht 250 euro en 300 euro.

    "Today’s report, backed up by one previously used source and one new source who I have vetted thoroughly, is that UK specialist gaming retail chain GAME has been informed of the Nintendo Switch’s wholesale price to retailers, and is planning on selling their basic SKU of the system in stores for £199.99.

    It is important to note this is not a Nintendo set RRP, as in the UK manufacturers are not allowed to set RRP prices for consoles. However, it is safe to assume this gives us a solid indication of the price the system will sell at nationwide.

    We have also learned that a separate SKU featuring more internal storage and a packed in game is planned to sell at £249.99. We have heard rumours as to what this pack in game is, but we currently have only one source on this information so we are unwilling to talk about that pack in title at this time.

    Both our sources have told us that additional Switch Pro Controllers are expected to sell at launch for £39.99 at GAME.

    Lastly, we have been told that Nintendo is planning for the Switch to be close to direct conversion price comparable across regions, which we have been told is tied into their push for the system to be region free. This would in theory put the USA price of the system at approximately $249.99 and $299.99 (This is based off conversions, not any insider information)."
     
  20. AnubisNefer

    AnubisNefer Well-Known Member

    Berichten:
    7.480
    Leuk Bevonden:
    3.138
    250 a 300 euro. De fuck dit ding gaat zwaar verkopen....
     

Deel Deze Pagina