1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sticky XBW Reviews

Discussie in 'Algemeen' gestart door DulleNL, 29 mrt 2013.

  1. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Wat vond jij trouwens van deel 2? Heeft verder niks met de kwaliteit van Infinite (of de eerste) te maken, maar ben gewoon benieuwd.

    (eigenlijk kan ik je vorige posts linken als een plus voor Bioshock :+)
     
  2. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    2 vond ik nog wel okay. De combat daarin was duidelijk beter en het verhaal was minder boeiend maar het sloot wel mooi aan.

    Al vond ik big sister ook lang zo boeiend niet qua gameplay als de Big daddy/Little sister combi

    En het zelf wat teveel moeten escort questen vond ik ook niet geweldig

    maar het had in ieder geval nog wel die goede match tussen setting en verhaal die ik dus mis in Infinite


    En ja voor deel 1 mag je namens mij een hele reeks plusjes neerzetten, blijft 1 van de beste games van deze generatie
     
  3. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    18.427
    Leuk Bevonden:
    4.947
    Ssshht :+

    *kijkt even naar eigen reviews

    Max Payne 3: + Geweldige shooter met een hoofdpersoon die echt geweldig is neergezet, knap om een sequel zo goed te maken.
    Trials HD: + Knappe reboot van een internetspel die ik in de brugklas speelde :+, heeft veel vermaak en frustratie opgeleverd.
    Portal: + Zeer originele game, erg mee vermaakt en een verrassend leuk eind :+


    :lol:
     
  4. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
  5. Vicill

    Vicill My Bubbles!

    Berichten:
    1.568
    Leuk Bevonden:
    8
    :lol:

    Ja ik blijf doorgaan. Straks zijn alle reviews gevuld met jou en mijn naam. Ik laat het nu even over aan de rest :+
     
  6. Daz

    Daz

    Berichten:
    16.099
    Leuk Bevonden:
    2.256
    FIFA 13: + Zoals verwacht is de game nóg beter dan zijn voorganger en is er weer genoeg te doen.
    Er zit nu ook een skill game mode in, Career Mode is uitgebreider, het FIFA Clubs systeem is op de schop gegaan (zowel positief als negatief) en het speelt nog nét even wat beter.
     
  7. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    Oke oke ik zal de rest van de spellen die ik hier heb staan nog ff een review geven dan

    Hitman Absolution + Misschien niet hetzelfde als oudere hitmans, maar toch een erg gave game en absoluut een aanrader als je houdt van sluipspellen.
    Gears of War 2 + Niet zo goed als het eerste deel en bugs en lag online deden het spel redelijk snel in de kast verdwijnen, maar desondanks een uitstekende game waar ik mij uitstekend mee heb vermaakt.
    Far Cry 3 +/- Begin was echt een "wow" momentje voor mij. Na een tijdje was het eigenlijk redelijk veel van hetzelfde en raakte ik niet gemotiveerd om door te gaan. Maar als je een fan bent van Free roam of alleen al van een mooi eiland, is dit zeker een game die gespeeld moet hebben.
    TC Rainbow Six Vegas + Man, wat heb ik hier tijden aan beleefd. Online was zo'n totaal nieuwe en ongelofelijk vette beleving dat ik er gelijk zin in krijg om het te spelen. Tactiek en teamwork zijn de sleutel hier.
    TC Rainbow Six Vegas 2 + Goed vervolg, maar kon voor mij niet het niveau van deel 1 halen.
    Red Dead Redemption + Rockstar staat bij mij erg hoog en daarom had ik vanaf het begin ook wel veel vertrouwen in deze game. Het hele co-op gedeelte was redelijk saai, maar wat een avonturen heb ik beleefd met het jagen op dieren :cool:
    Fallout 3 + Bethesda en een verlaten wereld _O_ Dit móest goed komen, en dat deed het ook. Je weet dat je helemaal in een spel zit als je zelf buiten het spel je afvraagt hoeveel procent kans je hebt om iemand in zijn arm of hoofd te raken :+.

    Meer heb ik nu niet in de kast staan hier die ik niet al opgenoemd heb :p

    Castle Crashers +/-Ja volgens mij een toffe game , maar ook vooral een coop game. Aangezien ik dit met niemand anders speelde, raakte ik snel op de game uitgekeken. Wel jammer want vond het wel een toffe game verder.
    Doritos Crash Course + Gratis en voor niks! En dan ook nog zo verslavend. Ik moest en zou een seconde van mijn tijd af kunnen krijgen.. ennnn dan struikel je. Vloeken is niet ongewoon bij deze game :9
    From Dust +Als god kunnen spelen? Hell Yeah!! Uiteindelijk niet zo uitgebreid als ik had verwacht, maar zit wel echt heel goed in elkaar. Replay value is niet heel hoog, maar de game+ bijbehorende challenges geven bij elkaar toch een game waar je best wat uren in kan stoppen. Een aanrader voor iedereen die eens wat nieuws wilt proberen.
    Gotham City Imposters - Ik vond het kwaliteitsverschil met mensen die het spel al langer hadden al veels te groot. Ik leek wel geen schade te doen op anderen en daar kan ik nooit zo goed tegen (wie wel :+?). Leuk idee met de klasses, maar de game zelf viel mij nogal tegen.
    Renegade Ops + Vroegah speelde ik dit soort spellen best vaak. Voor die nostalgische waarde krijgt dit spel al een plus. Daarnaast erg leuk om in co-op te spelen. Rondscheuren en schieten, wie wilt dat nou niet.
    Trials Evo +Ondanks dat het mijn bloed onder mijn nagels vandaan haalt, kan ik niks anders dan lof voor deze game hebben. Ijzersterke game met zóveel content. 3 plusjes waren wel op zijn plaats geweest.
    The Walking Dead +Niet op de xbox gespeeld, maar dat maakt volgens mij niet zoveel uit. Een van de meest meeslepende games ooit. Dat had ik van tevoren nooit verwacht :eek:
     
    Laatst bewerkt: 13 apr 2013
  8. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    zoooo, alles weer geupdate. Hopelijk foutloos. :+

    Heb zelf ook nog wel wat games te reviewen, maar ik wacht nog even af voordat ik ze plaats. :p
     
  9. Killamonkey

    Killamonkey Niet zo aanstellen! XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.647
    Leuk Bevonden:
    4.760
    Catherine: + Heerlijk weirde Japanse puzzelgame met een enorm tof stijltje en dito humor. Godsonmogelijk moeilijk na verloop van tijd maar door het interessante verhaal blijf je toch spelen. Vreemd, humoristisch, uitdagend, bijzonder, mooi en verrassend!

    Borderlands 2: + Looten, looten en nog eens looten. Borderlands 2 is way Bigger, better and more fun dan het eerste deel wat ook al een erg verslavende en leuke game was. Spel met hands down de beste antagonist in jaaaaaaaren. Handsome Jack :D

    Dark Souls: + Twee plussen mogen helaas niet anders had ik ze gegeven. Voor mij persoonlijk een van de beste games die ik ooit gespeeld heb. De sfeer is fantastisch, de gameplay bijzonder uitdagend doch fair, het verhaal is heerlijk obscuur, de replay value is enorm, de online implementatie origineler dan menig andere game enzovoorts. Heb de game nu 3 keer uitgespeeld en ben er nog niet klaar mee!

    The Walking Dead: + Grafisch niet hoogstaand maar qua sfeer zit het meer dan goed. Game gebaseerd op de bekende Comic en serie The Walking Dead. De game weet de speler constant te verrassen en te choqueren. Zal je na het uitspelen nog lang bijblijven!

    Limbo: + Leuke puzzelgame met een unieke (creepy) sfeer. Binnen de arcade games absoluut een topper!

    Braid: + Oogstrelende en uitdagende platform/puzzelgame die je laat spelen met de tijd. Unieke game en zeker de moeite waard om in ieder geval te proberen.

    Rayman: Origins: + Fantastische platform game met onze oude vriend Rayman in de hoofdrol. Alles aan deze game klopt simpelweg. Prachtige graphics, briljante soundtrack, heerlijk intuïtieve uitdagende gameplay, veel replay value en een flinke dosis humor. Iedereen die als kleine snotneus vroeger Rayman gespeeld heeft moet en zal deze game proberen. De rest ook overigens!

    En last but not least Quantum Conundrum om Dulle van zijn Q af te helpen :+

    Quantum Conundrum: + Haalt het niet bij het briljante Portal en Portal 2, maar is een leuke puzzelgame. Door vier verschillende dimensies te beïnvloeden is het de bedoeling puzzels op te lossen. Nooit zo humoristisch als de eerder aangehaalde Portal games en wat meer kiddy (al zijn de puzzels uitdagend genoeg), kan ik de game toch aanraden aan de liefhebbers van het genre en gamers die genoten hebben van de Portal spellen.
     
  10. Vicill

    Vicill My Bubbles!

    Berichten:
    1.568
    Leuk Bevonden:
    8
    _O_
     
  11. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Heh, DS is zo een game waar ik niet in ben gekomen. De wereld was (qua looks) niet interessant en open genoeg. Combat niet leuk genoeg. En het was me te moeilijk, haha. :+ Ik zie wel wat anderen er zo goed in vinden. Ik zelf... niet echt. :p

    (Dark Souls: +/-)

    Online implementatie was wel top. Dat, en Dragon's Dogma online...dat is de manier waarop meer devs moeten denken. Niet zomaar domme MP erin gooien, maar doe er wat origineels mee!

    Oh, en eindelijk een Q! :+ Al is het wel maar een XBLA Q =(
     
  12. Jorrie

    Jorrie ¯\_(ツ)_/¯ Moderator

    Berichten:
    18.427
    Leuk Bevonden:
    4.947
    Rainbow Six: Vegas 2 +, erg vermakelijk en de Terrorist hunt mode is fantastisch _O_
     
  13. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Bioshock Infinite: + Letterlijk net uitgespeeld. Dus alles ligt nog vers in het geheugen. :+
    Gameplay: Tsja, het is een FPS. Ik had liever, net als vele anderen, iets anders gezien. Een action/adventure ofzo. Maar goed, dat is het niet, dus daar ga ik het niet op afrekenen. Dat wat het doet werkt allemaal prima. Eerste half uurtje even wennen aan de '2007 gameplay', maar daarna geen seconde meer gedacht dat er iets mis mee was.
    Ik was eerst bang dat Elizabeth in de weg zou lopen, dat je moest babysitten, maar gelukkig kan ze niet dood en maakt ze zichzelf zelfs nuttig door ammo/salts/health/geld voor je te zoeken.
    De Handyman zuigt tov de Big Daddy. Irritant ding. :+ Wat is uberhaupt het nut van dat ding? De Big Daddy beschermde de Little Sisters, maar deze gozert zit gewoon de hele tijd te janken en mij te slaan. :mad: Hij bestaat om mij te irriteren.

    Visueel: Het is niet hyper realistisch. Yay! Alles is licht cartoony, wat ervoor zorgt dat ze ondanks de beperkte techniek van de 360 alles toch veel expressie mee kunnen geven. Je had deze keer het gevoel een persoon bij je te hebben ipv een lege, levenloze huls zoals in andere games met een AI partner. Heel goed gedaan.
    Ik zelf vond Rapture een interessantere plaats dan Columbia, maar ik denk dat dat meer aangeeft wat ze in Bioshock 1 hebben bereikt dan dat ze nu iets niet goed hebben gedaan. Nog steeds erg sfeervol met een hoop mooie vista's.

    Geluid: Ik <3 al die oubollige muziek. Heeeerlijk. Oh, Elizabeth klonk ook goed en overtuigend. Geen klachten over de voice acting.
    Ik weet niet waarom, maar dat geluidje waarmee de Songbird wordt aangekondigd klonk ook goed en uniek. Ik hoopte iedere keer dat ie weer zou komen, haha :D

    Verhaal: Hm. Het is allemaal prima tot aan het laatste. Dan wordt het iets meer dan prima.
    Al snap ik het nog niet helemaal.

    Random: Weet je wat ik jammer vond? Er was te weinig geld om alles te kunnen upgraden! Man, ik heb net 1 vigor volledig kunnen upgraden, en ik heb ieder hoekje zitten uit te pluizen voor geld etc. 2 wapens volledig geupgrade.
    Over upgrades gesproken... heel erg jammer dat ze het niet zoals Bioshock 1 hebben gedaan; daar kon je zien aan je wapen als er een upgrade was. Er werden echt modules aan vast gemaakt, en je wapen zag er steeds dodelijker/gevaarlijker uit. Hier blijft je wapen hetzelfde.

    Zeker een plus, en ben benieuwd waar ze met de volgende Bioshock naartoe gaan.

    [​IMG]

    Als het verhaal, de setting etc je allemaal niks interesseert zijn er natuurlijk genoeg betere shooters te vinden, maar het is hier het hele pakket wat zo goed is.
     
  14. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.340
    Leuk Bevonden:
    7
    Wat snap je niet aan het verhaal op het laatst? Wellicht kan ik of iemand dit je uitleggen?
     
  15. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Booker is ook Comstock? Dat klopt?
    Die baby is Elizabeth (die vinger wat wordt afgekapt door die muur). Booker geeft haar dus aan hemzelf/Comstock. Er zijn oneindig veel werelden die allemaal hetzelfde zijn, maar ook variaties bevatten. Dat gedeelte snap ik allemaal nog wel (of ik moet het mis hebben)

    Op het einde verdrinkt Booker met hulp van een aantal Elizabeth's. Dat is tenminste wat ik eruit haal. Maar als hij dood is, hoe kan Elizabeth dan nog bestaan? Je ziet ze wel verdwijnen op het laatste, maar 1 bleef er staan.
    Omdat in een andere wereld, ergens anders hij wel nog bestaat? Maar was niet het doel om Comstock (dus Booker) bij de root aan te pakken en hem dusdanig te vermoorden dat hij in alle werelden dood zou zijn?

    Of was die fade to black op het laatste een hint dat ook de laatste Elizabeth weg was? :p

    In het stukje na de credits zit je in 1893 en ga je naar het kamertje waar Elizabeth ligt. Je komt niet te weten of ze er echt is, maar wat doet Booker daar? Hoort ie niet definitief dood te zijn?

    Verschillende werelden, toekomst/verleden. Altijd even lastig om goed te doorgronden. :+

    Wat trouwens ook leuk was;
    Eventjes Rapture bezoeken. :D
     
  16. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.340
    Leuk Bevonden:
    7
    klopt.
    Booker is de vader van Elisabeth. Hij heeft dit allemaal op zijn geweten, dat ze vast zit in een toren. Later wordt hij inderdaad verdronken door veel Elisabeth's en dat betekend dat hij weer een nieuw leven kan opbouwen. Te minsten dat is wat ik er van begreep.

    Hoe Elisabeth verder kan bestaan. Geen idee eigenlijk, zou dit ook wel eens willen weten?

    Kortom: Comstock is Booker en hij dit allemaal zelf mee gemaakt en geweten.
     
    Laatst bewerkt: 20 apr 2013
  17. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    de visit naar Rapture vond ik verhaaltechnisch het leukste aan het verhaal. De bevestging die je dan krijgt...
     
  18. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Max Payne 3: + Zoals velen hier het spel gehaald voor 5,- met de actie op XBL. Ik schaam mij er bijna voor dat ik zo weinig heb betaalde voor deze te gekke shooter. Ondanks de nieuwe setting is Max nog gewoon Max. Daarnaast is het spel heerlijk lang en kent het een te gek level design. Onverwachts pareltje van deze generatie.
     
  19. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Ik heb hem dus ook gehaald voor dat geld, maar ik kom er niet in. Vind er geen reet aan, shootouts voelen voor mij niet lekker. Ik twijfel echt aan mijzelf als ik hier steeds die lovende verhalen hoor. Maar komt wellicht ook dat pure shooters niet echt mijn ding (meer) zijn ...
     
  20. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Zo, ik heb jullie een week rust gegeven. Iemand die op deze luie zondag nog wat games te reviewen heeft?
     

Deel Deze Pagina