Xboxworld.nl Forums Dit forum wordt mede mogelijk gemaakt door True Server

Ga terug   Xboxworld.nl Forums > Non-Xbox hokken > PC Algemeen, Internet & Mobile

Reageren
 
Discussietools Weergave
Oud 12 juni 2004, 14:19   #1
CHAOZ LORD
Xlife
 
CHAOZ LORD's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 januari 2004
Locatie: Winschoten
Berichten: 89
Trust headset voor pc werkt niet meer... Help.

Oke hier ben ik weer met een o zo boeiende vraag. Nadat me pc eindelijk weer heel was wou ik dus ook ff weer me headset gebruiken... Tis een plug and play dus ik hoef niks te instaleren. Ik wil dus gewoon weer met wat gasten praten waarme ik vaak praat maar opeens doet me headset het niet meer, ik kan hun wel horen maar hun mij niet. Het is een trust multi function headset. Hij staat ook niet op gedempt ofzo dus ik weet niet waar het aan ligt maybe lkan 1 van jullie helpen...
Alvast bedankt
CHAOZ LORD is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juni 2004, 15:29   #2
T!jg3rn00tj3
Registered User
 
T!jg3rn00tj3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2003
Locatie: Huissen
Berichten: 644
Misschien dat je mic naar de klote is...in dat geval mag je een nieuwe gaan kopen

Verder moet je wel controleren bij je geluidskaart opties dat je input wel je headset is. Anders kun je dus niet praten. Ik weet niet of je het programma Ventrilo gebruikt tijdens het gamen zo ja dan moet je even naar de input en de output kijken. Input je headset.....output boxen of headset...wat je liever hebt.
__________________
Je bent cool omdat je in mijn schaduw staat.
T!jg3rn00tj3 is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juni 2004, 15:45   #3
CHAOZ LORD
Xlife
 
CHAOZ LORD's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 januari 2004
Locatie: Winschoten
Berichten: 89
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door T!jg3rn00tj3
Misschien dat je mic naar de klote is...in dat geval mag je een nieuwe gaan kopen

Verder moet je wel controleren bij je geluidskaart opties dat je input wel je headset is. Anders kun je dus niet praten. Ik weet niet of je het programma Ventrilo gebruikt tijdens het gamen zo ja dan moet je even naar de input en de output kijken. Input je headset.....output boxen of headset...wat je liever hebt.
Hij is niet kapot, heb em bij een maat getest zodoende. Maar hoe kan ik de input van me sound kaart wijzigen dan ?

EDIT/als ik hardware test doe geeft hij een DvpSetup.exe error... Weet iemand hoe oik die errror kan verhelpen ?

Laatst gewijzigd door CHAOZ LORD; 12 juni 2004 om 16:19
CHAOZ LORD is offline   Met citaat reageren
Oud 12 juni 2004, 19:06   #4
MasterChief_007
Hellas Power ^_^
 
MasterChief_007's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 september 2003
Locatie: Horst
Berichten: 1.825
Sorry, maar Trust producten geven altijd zowat conflicten met Windows.
Ik zou als ik jou was een nieuwe kopen maar wel van Logitech of Labtec. Wel stuk duurder, maar heb je wel wat en GEEN problemen.
MasterChief_007 is offline   Met citaat reageren
Oud 13 juni 2004, 15:03   #5
gerjan
Guest
 
Berichten: n/a
onzin, generalistatie:S hij deed het toch eerst, niet zeuren dus.

Waarschijnlijk heb je hem in een verkeerd gaatje van je geluidskaart gestopt, check dat eerst.

DvpSetup.exe error, hmmm waarschijnlijk zit ie wel in het goede gaatje dan maar klopt er iets niet. ff googlen

wat ik op google heb gevonden is dat veel mensen dit probleem hebben (gehad) altijd een combi van mic problemen (of midi keyboard) en die DvpSetup.exe error.

helaas geen oplossing gevonden:S

ik zou zeggen uninstal directx 9 met zo'n speciaal programmatje daarvoor, en reïnstall.
  Met citaat reageren
Reageren


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:41.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 - 2012 Xboxworld.nl
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet.