Xboxworld.nl Forums Dit forum wordt mede mogelijk gemaakt door True Server

Ga terug   Xboxworld.nl Forums > Xbox Algemeen > Xbox Hardware

Reageren
 
Discussietools Weergave
Oud 27 oktober 2005, 05:34   #1
Gunfighter
Tomcats by choice!
 
Gunfighter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 maart 2004
Locatie: Lisse
Berichten: 87
Waar kan je een 110 -> 220 V adapter kopen?

Ik heb een klein probleempje: ik ben met xbox en al naar Florida verhuist, en ik dacht ik koop hier wel een adapter. Maar die blijk je hier niet echt te kunnen kopen. Een zoektocht over internet leverde alleen adapters van 220 naar 110 Volt op, en ik moet precies de andere kant op hebben. Weet iemand waar je deze dingen kan kopen in Nederland? Ik heb mijn vader al naar schiphol gestuurd maar daar hadden ze ook niet! Please kan iemand mij helpen? Ik heb er dus een nodig die van 110 naar 220 Volt gaat!
Gunfighter is offline   Met citaat reageren
Oud 27 oktober 2005, 08:01   #2
DesertFox
XBW.nl VIP
 
DesertFox's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 maart 2002
Locatie: Hong Kong SAR, China
Berichten: 1.560
Heb er 1 op LikSang voor je gevonden

http://www.lik-sang.com/info.php?cat...22056cf9048fe2

Product kenmerken

-Converts 220V -> 110V or 110V -> 220V (use switch to select)

-Connect your Japanese/US game console to European/Australian 220V sockets

-Connect your European/Australian game console to American/Japanese 110V sockets

-Works for Xbox (!), Gamecube, PlayStation(2), Dreamcast, Nintendo64 and other consoles

-Comes with a UK plug (travel adapter for other European, American countries and Australia is needed)

-150VAC (Watt)





p.s. wellicht moet je dus wel een andere travel adapter kopen erbij (voor de plug in het stopcontact) , maar die zijn vaak nog goedkoper !!

__________________
OWNZ: HALO - DOA3 - PGR - Fuzion Frenzy - Bloodwake - Splinter Cell - JSRF - Sega GT 2002 - Tony Hawk 3 - Midtown Madness 3 - TopSpin - GTA Double pack - Crimson Skies - Crash Nitro Kart - Chronicles of Riddick - Halo 2 - CounterStrike - Enter The Matrix - 007:Nightfire - Ghost Recon 2 - Brothers In Arms - Half-Life 2 - Fifa WC 2006 - Soul Calibur 2 - Black - Tomb Raider : Legends

Laatst gewijzigd door DesertFox; 27 oktober 2005 om 08:03
DesertFox is offline   Met citaat reageren
Oud 27 oktober 2005, 08:42   #3
Wolverine
Sharpner
 
Wolverine's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 juni 2003
Locatie: Breda
Berichten: 29
Hallo,kijk eens op www.conrad.com misschien hebben ze ze daar ook wel.
Durf het niet te zeggen maar succes met je zoektocht.
Wolverine is offline   Met citaat reageren
Oud 3 december 2005, 05:10   #4
Superbol
Registered User
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Amstelveen
Berichten: 410
Ik ga zometeen met hetzelfde probleem zitten. Ik ben met de kerst een maandje thuis, haal mn 360 op (die al thuis staat) en ga daarna weer voor tenminste 4 maanden terug, en neem mn xbox uiteraard mee. Het enige wat ik me afvroeg is of de 150W max. wel genoeg is voor de 360? Ik heb geen idee op hoeveel Watt die draait, maar dacht ergens gelezen te hebben dat het rond de 200 zou liggen. Iemand die mij hier mee kan helpen?

Deze oplossing had ik zelf al gevonden:
http://www.220-electronics.com/Trans...nconverter.htm

Maar ik hoorde net van iemand dat er 220V op de Ac-adapter zit, en 2,7A, dus zou betekenen dat de 360 gebruikt maakt van 220x2,7=594W. Klopt mijn berekening, en heeft iemand een suggestie wat de beste optie zou zijn??

Thanx alvast
Superbol is offline   Met citaat reageren
Oud 3 december 2005, 12:15   #5
Panzer
Seven deadly sins...
 
Panzer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2002
Berichten: 742
wattage = ampere * volt
= 2,7 * 230
= 594 Watt

Dit zegt hoeveel watt je aan de zekering MAG hangen, niet hoeveel watt hij is!
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met de waarheid!!!
Panzer is offline   Met citaat reageren
Oud 3 december 2005, 16:57   #6
Superbol
Registered User
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Amstelveen
Berichten: 410
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Panzer
wattage = ampere * volt
= 2,7 * 230
= 594 Watt

Dit zegt hoeveel watt je aan de zekering MAG hangen, niet hoeveel watt hij is!
Maar dat zou betekenen dat die op sommige momenten die 594W kan bereiken?? Ik ben vrij grote n00b hierin, dus ik zou graag wat meer informatie willen dan . Zoals:
- op hoeveel Watt draait die dan?
- tot hoeveel Watt moet mijn converter (step-up) aan kunnen?
Thanx weer
Superbol is offline   Met citaat reageren
Oud 3 december 2005, 17:14   #7
Panzer
Seven deadly sins...
 
Panzer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2002
Berichten: 742
Volgens deze link:
http://www.gamesgg.nl/modules.php?na...ticle&sid=1677

254 watt....

Niet dat ik je niet wil helpen maar deze info is gemakkelijk via google te vinden!
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met de waarheid!!!
Panzer is offline   Met citaat reageren
Oud 3 december 2005, 17:32   #8
Superbol
Registered User
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Amstelveen
Berichten: 410
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Panzer
Volgens deze link:
http://www.gamesgg.nl/modules.php?na...ticle&sid=1677

254 watt....

Niet dat ik je niet wil helpen maar deze info is gemakkelijk via google te vinden!
Hmm, ja sorry, ik had zelf ook al gegoogled, maar ik begreep dan niet waarom ik op een max. van 594W uit zou komen (wat ik nu wel begrijp).
Daarnaast was het eigenlijk meer bedoeld om erachter te komen of ik nou een step-up moest kopen die tot een max. van 300W gaat, voor de zekerheid eentje met een max. van 500W, of dat ik er zelfs eentje met een max van 800W moet hebben.

PS. Die getallen zijn omdat ze alleen in max van 300, 500 of 800 te koop zijn (zijn niks tussen in)

Laatst gewijzigd door Superbol; 3 december 2005 om 17:34
Superbol is offline   Met citaat reageren
Oud 4 december 2005, 01:13   #9
Panzer
Seven deadly sins...
 
Panzer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2002
Berichten: 742
Als je dus de 300 Watt neemt heb je voldoende.
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met de waarheid!!!
Panzer is offline   Met citaat reageren
Oud 4 december 2005, 03:19   #10
Superbol
Registered User
 
Geregistreerd: 5 december 2004
Locatie: Amstelveen
Berichten: 410
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Panzer
Als je dus de 300 Watt neemt heb je voldoende.
Thanx voor je hulp , alleen ik kwam dit bericht net tegen op insidegamer.nl: "Het blijkt dat de Xbox 360 160 watts elektriciteit vergt, twee keer zoveel dan de originele Xbox (74 watts). De PlayStation 2 vergt momenteel slechts 50 watts."

Zou dit dan betekenen dat een step-up met een max van 200W ook al zal volstaan??
Superbol is offline   Met citaat reageren
Oud 4 december 2005, 18:27   #11
Panzer
Seven deadly sins...
 
Panzer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2002
Berichten: 742
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Panzer

Zie deze link, anders moet je even de Xbox helpdesk bellen en vragen wat het juiste MAXIMALE Wattage is!
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met de waarheid!!!
Panzer is offline   Met citaat reageren
Oud 20 december 2005, 17:45   #12
sickness
i kill like a plague
 
sickness's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 oktober 2003
Locatie: brabant
Berichten: 968
ebay
__________________
Reborn on 12/04/2006 15:00...breath...
Reborn on 21/05/2006 12:00...breath...


sickness is offline   Met citaat reageren
Reageren


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:25.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 - 2012 Xboxworld.nl
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet.