Xboxworld.nl Forums Dit forum wordt mede mogelijk gemaakt door True Server

Ga terug   Xboxworld.nl Forums > Non-Xbox hokken > PC Algemeen, Internet & Mobile

Reageren
 
Discussietools Weergave
Oud 16 februari 2006, 16:06   #1
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Hoe kan je een BIN-bestand openen

Zie titel. Hoe kan je een BIN-bestand openen. Het zou een installatieprogramma moeten zijn, maar zo herkent mijn computer hem niet...

PS: Sorry dat er geen vraagteken staat in de titel staat, maar het toetsenbord doet een beetje raar
JKI is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:13   #2
err0r
Registered User
 
err0r's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 januari 2002
Berichten: 1.779
Winiso, winrar (not sure) of deamon tools.
err0r is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:16   #3
Hazard
'Schaduwen'
 
Hazard's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2005
Locatie: Achter m'n pc
Berichten: 79
Hehe, geen pc gamer eh?

Iig, je kan het met WinISO of IsoBuster openen. Ik raad IsoBuster aan, die heeft namelijk geen irritante triallimits zoals WinISO. En, gezien de meeste mensen wel Winrar or Winzip (of winace, whatev) op hun pc hebben, daarmee kan het ook.
Je kan het ook mounten met een programma zoals Daemon Tools, die maakt een virtuele 'drive' aan waar je vervolgens het .bin filetje op kan mounten.

Daemon Tools

Isobuster

Winrar
Hazard is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:18   #4
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Thnx. En nee, ik ben geen pc-gamer, ik houd het bij de xbox.
JKI is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:21   #5
Hazard
'Schaduwen'
 
Hazard's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2005
Locatie: Achter m'n pc
Berichten: 79
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JKI
Thnx. En nee, ik ben geen pc-gamer, ik houd het bij de xbox.
Pc is ook leuk hoor . Vooral fps'en voelen echt compleet anders op de pc. En F.E.A.R. moet je gewoon gespeeld hebben
Hazard is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:24   #6
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hazard
Pc is ook leuk hoor . Vooral fps'en voelen echt compleet anders op de pc. En F.E.A.R. moet je gewoon gespeeld hebben
Ik zou wel willen, maar daarvoor is m'n computer gewoon te langzaam . Maar er hoop in dat mijn ouders eens een mooie en snelle computer gaan kopen
JKI is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 16:25   #7
Hazard
'Schaduwen'
 
Hazard's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 maart 2005
Locatie: Achter m'n pc
Berichten: 79
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JKI
Ik zou wel willen, maar daarvoor is m'n computer gewoon te langzaam . Maar er hoop in dat mijn ouders eens een mooie en snelle computer gaan kopen
Heb F.E.A.R. hier op 800x600 met zowat alles op medium/low gespeeld en had rond de 40 - 50 fps. En ik heb ook een oude kutpc .

Laatst gewijzigd door Hazard; 16 februari 2006 om 16:27
Hazard is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 17:14   #8
carlito
Registered User
 
carlito's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 december 2002
Locatie: Halsteren
Berichten: 319
deamon tools werkt het beste
__________________
17 goede deals met: kabouterwov, 2x Silverpeet, maxieboy007, Nusti, r_xbox_gamer, Forza Katwijk, Holyboy, Percy87, Boom Boom Boris, Vogelund, vandenenkr, Darkzell, Vinnie 78, AgentSmith, Cole Trickle, Dark Miracle
carlito is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 17:21   #9
Danger
XBW Groentje
 
Danger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 december 2002
Locatie: Den Haag
Berichten: 2.146
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door err0r
Winiso, winrar (not sure) of deamon tools.
Winrar niet .

Ik gebruik Alcohol 120% hiervoor (google op alcohol 120%). Virtuele schrijven aanmaken--> Komt er een cd-rom station bij, rechtermuisknop, image invoeren, bladeren naar het .bin bestand. En hij doet 't. Je kan 'm ook gewoon op een CD/DVD branden en dan doet hij het ook. Ditzelfde geld ook voor .iso .cue .mds bestanden etc...
Danger is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 17:41   #10
unXist
F5 hoer
 
unXist's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 oktober 2004
Locatie: Rijen
Berichten: 707
Vorige username: FR@
of je mount hem idd met alcohol 120
unXist is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 17:50   #11
maXiman
Registered User
 
maXiman's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 maart 2003
Berichten: 345
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JKI
maar het toetsenbord doet een beetje raar
Probeer dan eens Ctrl+Shift tegelijk. Staat je toetsenbord weer op Amerikaans ingesteld
maXiman is offline   Met citaat reageren
Oud 16 februari 2006, 17:52   #12
SlimSmokey
Registered User
 
SlimSmokey's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 mei 2003
Locatie: Lelystad
Berichten: 79
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JKI
Zie titel. Hoe kan je een BIN-bestand openen. Het zou een installatieprogramma moeten zijn, maar zo herkent mijn computer hem niet...

PS: Sorry dat er geen vraagteken staat in de titel staat, maar het toetsenbord doet een beetje raar
Met deamon tools werkt het makelijkst gewoon te downloaden bij www.downloads.com maar je moet hem openen via de .ceu bestand die er bij zit heb je die niet dan heb je pech dan kan je hem niet open of je moet er zelf 1 maken en over dat weet ik niks
SlimSmokey is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2006, 06:44   #13
xboxgangsta
Reëel
 
Geregistreerd: 4 juli 2003
Berichten: 1.984
Deamon Tools is inderdaad het handigst (neemt veel minder RAM in dan bijv. Alcohol120).
xboxgangsta is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2006, 10:48   #14
TheProf82
Geen pr0, geen 25 8)
 
TheProf82's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 oktober 2004
Locatie: Alkmaar
Berichten: 1.273
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xboxgangsta
Deamon Tools is inderdaad het handigst (neemt veel minder RAM in dan bijv. Alcohol120).
Inderdaad, erg makkelijk ook. Je mount een image,(maakt dus een nieuwe cd-drive aan), opent het bin bestand, en voila! Autorun start al op!
__________________
Specs: CoolerMaster Centurion 5, AMD X2 4600+, 2*1GB, Asus M2N-E, Asus X1900 XT, WD 250GB S-ATA, NEC 4571, Creative 5.1 surround, Samsung 940BF.

Secondary specs: AMD XP 2600+, 1GB, Asus 6600GT, K7S8XE, 2*40GB, WD/Maxtor.
TheProf82 is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2006, 10:54   #15
killaz
Registered User
 
killaz's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 september 2002
Locatie: Heiloo
Berichten: 1.528
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SlimSmokey
Met deamon tools werkt het makelijkst gewoon te downloaden bij www.downloads.com maar je moet hem openen via de .cue bestand die er bij zit heb je die niet dan heb je pech dan kan je hem niet open of je moet er zelf 1 maken en over dat weet ik niks

hoeft niet eens, je selecteerd onderin "alle bestanden" en je can de Bin ook openen
killaz is nu online   Met citaat reageren
Reageren


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:19.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 - 2012 Xboxworld.nl
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet.