Xboxworld.nl Forums Dit forum wordt mede mogelijk gemaakt door True Server

Ga terug   Xboxworld.nl Forums > Non-Xbox hokken > PC Algemeen, Internet & Mobile

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
Oud 18 juni 2006, 18:04   #1
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Hoe kan je met het toetsenbord een e met trema () krijgen?

Ik heb sinds kort een nieuwe computer. Op de oude computer was het zo dat je shift + " moest drukken en daarna op e om een te krijgen. Bij de nieuwe computer werkt dit echter niet meer. Hoe moet ik het nu doen?
JKI is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:10   #2
patrickm
you only live once
 
patrickm's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 april 2004
Locatie: zundert
Berichten: 163
in ms word is het alt+130 in typen
__________________
Goede deals met: Bertjan123
patrickm is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:11   #3
Metal Mark
XBW Moderator
 
Metal Mark's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 oktober 2003
Locatie: Groningen
Berichten: 9.492
Tsja of 0451 ALT+X

Trema + e + hoofdletter is iig: '' + e + shift

Kleine letter weet ik niet.
__________________
"Volstoppen en deur wijzen, klaar!" - Graveheart
Metal Mark is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:13   #4
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrickm
in ms word is het alt+130 in typen
é

Klopt niet dus.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Metal Mark
Tsja of 0451 ALT+X

Trema + e + hoofdletter is iig: '' + e + shift

Kleine letter weet ik niet.
Alt+0451 = Ã

De tweede methode van jou werkt bij mij niet.

Laatst gewijzigd door JKI; 18 juni 2006 om 18:15
JKI is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:14   #5
DulleNL
XBW.nl MVP
 
DulleNL's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2006
Locatie: Eijsden
Berichten: 35.850
je drukt op: Shift + ", daarna druk je op de e

wil je een hoofdletter, dan druk je op dus ophet laatste op shift + e
__________________
|Pottermore, a unique online reading experience|

.'The true sign of intelligence is not knowledge but imagination'.
.- Albert Einstein -.
DulleNL is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:21   #6
JKI
Ik wil bolletje
 
JKI's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2004
Locatie: Nijmegen
Berichten: 2.680
Ik probeer juist uit te leggen dat Shift + " wel werkte op de vorige computer, maar niet meer op deze computer...
JKI is offline  
Oud 18 juni 2006, 18:22   #7
DulleNL
XBW.nl MVP
 
DulleNL's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2006
Locatie: Eijsden
Berichten: 35.850
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JKI
Ik probeer juist uit te leggen dat Shift + " wel werkte op de vorige computer, maar niet meer op deze computer...
oeps, sorry

ik zag de titel, en ben gelijk zonder jouw verhaaltje te lezen aan het typen geslagen



//edit: om toch nog nuttig over te komen:



mss moet je het bij het omcirkelde deel, NL naar Engels zetten (andersom helpt ook wel eens...)
__________________
|Pottermore, a unique online reading experience|

.'The true sign of intelligence is not knowledge but imagination'.
.- Albert Einstein -.

Laatst gewijzigd door DulleNL; 18 juni 2006 om 18:26
DulleNL is offline  
Oud 18 juni 2006, 19:01   #8
ironx
Jump in.
 
ironx's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 januari 2003
Locatie: Zuid Holland
Berichten: 171
Alt + 137
__________________
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
Goede XBWBazar Deals: Graveheart ~ ggpelupessy ~ DulleNL ~ Rugduckie ~ Corneel ~ Chaos ~ 7719 ~ ChandleR
Laatste XBWBazar Deal: ChandleR / Xbox 20GB HDD ~ 18 mei 2009: betaald ~ 20 mei 2009: ontvangen.
ironx is offline  
Oud 18 juni 2006, 19:21   #9
MAX3400
Virtualization...
 
MAX3400's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 februari 2006
Locatie: Sweet Lake City
Berichten: 1.212
http://www2.let.uu.nl/Solis/vertalen...ijfercodes.htm
MAX3400 is offline  
Oud 18 juni 2006, 19:36   #10
Shizzel
HDTV & Dolby 5.1
 
Geregistreerd: 15 oktober 2005
Locatie: Haaksbergen
Berichten: 1.587
Bij mij is het gewoon " + e.
En anders moet je, wat DulleNl al zei, ff die optie veranderen (NL > EN).

Als je dat dingetje niet hebt, Ctrl + Shift doet het hier ook.
En trouwens, voor een é is het alleen maar ' + e.

Wat een moeilijkerds hier .
Shizzel is offline  
Oud 18 juni 2006, 19:38   #11
Black Label
-
 
Black Label's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 augustus 2005
Locatie: Emmen
Berichten: 327
Nee en jij kan lezen?
Black Label is offline  
Oud 18 juni 2006, 19:51   #12
M Leonhart
PS4: Fingodox
 
M Leonhart's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 december 2004
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 458
Vorige username: mark6275
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shizzel
Bij mij is het gewoon " + e.
En anders moet je, wat DulleNl al zei, ff die optie veranderen (NL > EN).

Als je dat dingetje niet hebt, Ctrl + Shift doet het hier ook.
En trouwens, voor een is het alleen maar ' + e.

Wat een moeilijkerds hier .

*kuch...
!!!!!!


Maar het is dus ALT + 0235 voor klein en ALT + 0203 voor hoofdletter
__________________
Goede deals: Pinocan, Banzaiaap, aa_koch, Dreamslayer, Tjimmy, SekerOglan, DinaDani, Slow Chemical, pim_smeets, ShiftyInc, darthlaw14, casper018 ea.
check mijn verkoopdraadje
http://www.youtube.com/profile?user=xerofix
M Leonhart is offline  
Oud 18 juni 2006, 20:29   #13
Sindagon
use the clumsynes
 
Sindagon's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 augustus 2001
Locatie: Zwolle
Berichten: 2.387
Vorige username: Urty
vraag ik me alleen af waarom dat bij je nieuwe pc niet meer kan?
is het toetsenbord verkeerd ingesteld ofzo?
tijdens installatie kun je hem op nederlands usa of usa usa zetten oid.
mss is dat verkeerd gegaan.
__________________
Sindagon is offline  
Oud 18 juni 2006, 21:28   #14
Ol' Capone
Future xbw *****
 
Ol' Capone's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 november 2003
Berichten: 810
Vorige username: Tommy Corleone
Je kan ook in MS Word kijken bij Symbolen...
En dan een nieuwe combinatie instellen
__________________
Goede deals met: Biscuitje, Goakhan, t-xpe5, MisTicMac, Xatos, CecilBDemented, PoPgamer, JasperAbbing.
0 Slechte deals.
Ol' Capone is offline  
Oud 19 juni 2006, 01:11   #15
Barcode
je moet toch wat...
 
Barcode's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 november 2004
Berichten: 1.425
Gamertag: IncQ
[Stuur LIVE bericht]
DulleNL en shizzel hebben volgens mij gelijk.. ik heb ook wel eens dat ik geen ë kan maken, dan druk ik 1 of 2 keer ctrl+shift en tadaa!! hij doet het weer zoals het hoort..
__________________
Good deals 47! laatste 5 met: Erasmus, NLVentouxx, VanDen, Xtuv, chilly1803
Barcode is offline  
Discussie gesloten


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:31.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2001 - 2012 Xboxworld.nl
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet.