Xboxworld.nl Forums Dit forum wordt mede mogelijk gemaakt door True Server

Ga terug   Xboxworld.nl Forums > Xbox Algemeen > Xbox Games

Reageren
 
Discussietools Weergave
Oud 23 november 2010, 14:13   #1
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
xbox live via laptop

hoi,

ik heb nu xbox live gold

en ik wil graag mijn xbox360 via een snoer op de laptop aansluiten en dat je dat een xbox live verbinding hebt. Kan dat? Zo, ja hoe heet zo'n snoer, graag uitleg


( graag niet met filmpjes aankomen[alleen in het nederlands dan] )

Laatst gewijzigd door thompie; 23 november 2010 om 14:19
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 14:32   #2
Nerrion
Registered User
 
Nerrion's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 mei 2009
Berichten: 1.374
Als je gewoon internet op je laptop hebt moet het kunnen.



Een Ethernet kabel.
Nerrion is nu online   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 14:52   #3
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
NB werkt niet altijd... is ook lastigger uit te leggen zonder info. Kan je je xbox niet diect aan sluiten
__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 15:10   #4
SolaCe
Unidentified Gamers
 
SolaCe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 maart 2009
Locatie: Geleen
Berichten: 199
Ik vraag me eigenlijk af waarom je zoiets uberhaubt zou willen?

Je kan je xbox gewoon via een Ethernet Cat5e Kabel aansluiten of draadloos.
Heeft toch geen nut via een laptop?
__________________
ATM Playing Gears of War 3
Waiting on Fifa 12 Ultimate Team

Ultimate Team Founder!
SolaCe is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 15:32   #5
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
mijn modem zit in de andere kant van het huis

hoe moet ik verbinding op mijn xbox360 krijgen? ik dacht dat ik misschien wel de xbox360 op de laptop kan aansluiten?
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 15:40   #6
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
Met jouw ervaring geef je aan dat je weinig verstand hebt van het instellen. Laptop is niet gemakkelijkste oplossing. Geeft heel veel problemen. Draadloos of via een lange utp kabel is een betere oplossing. zie ook de algemene xbox live vragen thread voor meer uitleg.

zie http://forum.xbw.nl/showthread.php?t=141600 of http://forum.xbw.nl/showthread.php?t=140437
__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR

Laatst gewijzigd door Fardo; 23 november 2010 om 15:42
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 15:47   #7
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
kan ik wel mijn xbox op de pc aansluiten? zo ja met welke kabel ( ik heb een xbox360 250GB en een windows vista computer)
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 18:15   #8
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
heb je de slim?

deze?
__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR

Laatst gewijzigd door Fardo; 23 november 2010 om 18:17
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 19:02   #9
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fardo Bekijk bericht

ja deze heb ik
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 20:03   #10
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
Dan kan je je xbox ook draadloos aansluiten net als je laptop... welke modem/router heb je?
__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 23 november 2010, 20:33   #11
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fardo Bekijk bericht
Dan kan je je xbox ook draadloos aansluiten net als je laptop... welke modem/router heb je?
kpn experiabox st780 ( speedtouch)


Laatst gewijzigd door thompie; 25 november 2010 om 06:20
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 24 november 2010, 04:09   #12
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
je an je xbox gewoon draadloos aansluiten, zoals je dat met je laptop hebt gedaan. Je hebt geen draadjes nodig. De slim heeft een ingebouwde draadloze adapter. Gewoon naar netwerksettings gaan en je beveliginsleutel invoeren
__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 24 november 2010, 06:08   #13
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fardo Bekijk bericht
je an je xbox gewoon draadloos aansluiten, zoals je dat met je laptop hebt gedaan. Je hebt geen draadjes nodig. De slim heeft een ingebouwde draadloze adapter. Gewoon naar netwerksettings gaan en je beveliginsleutel invoeren
sorry maar ik heb niet veel verstand van deze dingen, maar kan je nog even uitleggen hoe het moet met dat draadloos aansluiten, moet ik gewoon de beveiligingssleutel van de router invoeren op mijn xbox?

Laatst gewijzigd door thompie; 24 november 2010 om 06:10
thompie is offline   Met citaat reageren
Oud 24 november 2010, 06:55   #14
Fardo
XBW.nl MVP
 
Fardo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 maart 2002
Locatie: Limmen
Berichten: 26.879
Ingebouwde Wi-Fi (Xbox 360 S-console)

U kunt controleren of uw draadloze hardware goed werkt. U doet dit als volgt:



1. Ga naar My Xbox en selecteer System Settings.
2. Selecteer Network Settings.
3. Selecteer Wireless Network.



4. selecteer je netwerk en geef het wachtwoord op



5 Je ziet het volgende scherm als alles werkt.



Ik verwacht dat je waarschijnlijk deze melding te zien krijgt, omdat de experia box vaak nat problemen geeft maar je kan in iedergeval gamen.

__________________
Bezoek ook Gamelifestyle.NL mijn weblog!

Oldskoolnl.NL Not Old, Just Older / Moderator @ XBOX.COM / XBOXAMBASSADOR

Laatst gewijzigd door Fardo; 24 november 2010 om 07:22
Fardo is offline   Met citaat reageren
Oud 24 november 2010, 19:58   #15
thompie
Registered User
 
thompie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 september 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 39
Oke, bedankt

Laatst gewijzigd door thompie; 27 november 2010 om 20:25
thompie is offline   Met citaat reageren
Reageren


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:37.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2001 - 2012 Xboxworld.nl
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer, beschikbaar gesteld door Applinet.