Apple / Mac [Deel 12]

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door WinterBase, 16 mei 2013.

 1. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  2.569
  Leuk Bevonden:
  1.114
  The status Foxconn VP Luo Zhongsheng posted - and soon after deleted - on the site Weibo, which roughly translates to, ‘The OLED yield is only 60%! It looks like difficulty of special-shaped cutting is indeed great, the cost will not be cheap. Estimated iPhone 8 is not cheap'
   
 2. titan1980

  titan1980 Bruce Springsteen

  Berichten:
  1.302
  Leuk Bevonden:
  31
  Even een vraagje over de manier waarop je het beste je foto's kunt opslaan. Let op: ik wil dus graag de foto's en video's vanaf mijn iPhone 7 op de NAS zetten in de hoogst mogelijke kwaliteit.

  Alle foto's die je vanuit je fotostream naar je HDD sleept zijn die van dezelfde kwaliteit als je die vanuit je Foto's programma sleept wanneer je die rechtstreeks vanaf je iPhone naar Foto's zet op je computer? Ik heb het idee dat de kwaliteit van de foto's vanuit de Cloud/Fotostream van lagere kwaliteit zijn?! Ik doe het nu dus handmatig, dus ik maak een map op de mac in Foto's en zet ze daar vanaf de iPhone zelf naar de map en sleep ze dan in 1x naar de map op de HDD. Is dit de methode je foto's op de hoogst mogelijke kwaliteit op te slaan of is de Stream/Cloud 100% hetzelfde?
   
 3. Fiasco

  Fiasco Fii XBW.nl VIP

  Berichten:
  18.476
  Leuk Bevonden:
  1.936
  Mijn vaders iPad 2 valt bij alle apps na een aantal seconden op zwart en start vervolgens op homescherm. Heb alle apps al een update gegeven en zijn iPad is ook up to date. Zit nu een beetje te googlen voor hem maar kan niet zo snel iets vinden, iemand een idee?
   
 4. Alexknl

  Alexknl Active Member

  Berichten:
  3.296
  Leuk Bevonden:
  1.787
  Vanavond 19:00 keynote

  - iPhone X
  - iPhone 8/8+
  - Apple Watch Series 3
  - Apple TV 5
  - Release info iOS11
  - Airpods?
  - Homepod?
   
 5. WinterBase

  WinterBase #VOTEFORRECKA XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.665
  Leuk Bevonden:
  653
  Kom maar op :D
   
 6. Reckuuza

  Reckuuza #ENTSKOELEDOEN

  Berichten:
  7.194
  Leuk Bevonden:
  6.168
  Verkopen
   

Deel Deze Pagina