Sticky Het grote "Upload Studio" topic

Discussie in 'Xbox Hardware' gestart door Hybrid, 27 nov 2013.

  1. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
  2. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.406
    Leuk Bevonden:
    7
    Je bent echt baas met zo'n chomper! :thumbs:
     
  3. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    Haha. Moet zeggen dat er flink wat geluk bij kwam kijken. Daarnaast ben je als chomper behoorlijk afhankelijk van de rest van je team. Hij is namelijk supereffectief in een groepsgevecht. Als je solo gaat wordt je vaak gesloopt door de vele loslopende tegenstanders. Maar toch bedankt voor het compliment ;)
     
  4. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.865
    Leuk Bevonden:
    475
    [yt]ypuIPrwQNcg[/yt]

    Was even billenknijpen. :+
     
  5. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    Ziet er nice uit Rivanov

    Gister ook weer twee filmpjes geschoten





    EDIT:
    OMG! Zo hard afgemaakt door een Grunt. De grunt lockte op een Titan en schoot zijn missile. Ik stond echter in de baan van het schot.



    En ander awesome momentje.

     
    Laatst bewerkt: 25 apr 2014
  6. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.406
    Leuk Bevonden:
    7
    Telkens als ik een filmpje bedenk om op te nemen, werkt dat klere systeem niet mee. Kan op één of andere manier niet opnemen. Ik heb dit echt vaak genoeg.
     
  7. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.865
    Leuk Bevonden:
    475
    Heb er nooit last van.
     
  8. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    Wat werkt er niet dan? Roep je Xbox Record THat. Als die dat niet pakt kan je ook altijd Xbox Snap Game DVR roepen. Hiermee kan je dan 5 minuten opnemen. Dus zelfs als je met Xbox Record That te laat bent, heb je genoeg mogelijkheden om toch te footage te recorden
     
  9. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.865
    Leuk Bevonden:
    475
    Zelfs als ik 'nonchalant' tegen de Kinect praat verstaat hij alles en doet hij wat ik vraag. Dus óf mijn Engels is gewoon érg goed. Of jouw Engels is gewoon héél slecht. :+
     
  10. Leis

    Leis Arkham Knight / 2015

    Berichten:
    4.406
    Leuk Bevonden:
    7
    Snap ik. Ik had gister een filmpje willen opnemen en krijg daarna na 5 minuten een fout dat ie niet kan worden opgeslagen. Snap er helemaal niks meer van.







    Alles werkt perfect bij mijn kinect enkel " Record that. " Moet ik zeggen Re of Ree?
     
  11. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    gewoon record, dus re. Start gewoon anders een keer singleplayer battlefield op. Zet de game op pauze en probeer het een paar keer. Als je het eenmaal onder de knie hebt is het peace of cake. Gewoon ff oefenen
     
  12. mrcrown

    mrcrown Member

    Berichten:
    30
    Leuk Bevonden:
    0
    Echt geniaal dat deze optie er is, als je een vette kil of actie heb gezet!
    Alleen jammer dat je me maar max 5 clips kan gebruiken om daar 1 clip van te maken.
    Chopper neer halen met een tank ... :D love it

    [VIDEO]http://youtu.be/yH_99SfM-q0[/VIDEO]
    [YThttp://youtu.be/yH_99SfM-q0][/media]

    https://www.youtube.com/watch?v=yH_99SfM-q0

    Alleen ben ik nu zo een noob die geneens het filmpje in een forum kan plaatsen.
     
    Laatst bewerkt: 28 apr 2014
  13. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    1. Gebruik de Youtube tags
    2. Ga naar je url van de video op youtube -> https://www.youtube.com/watch?v=yH_99SfM-q0
    3. Kopieer het gedeelte achter het = teken -> yH_99SfM-q0
    4. Plaats het gekopieerde gedeelte tussen de youtube tags -> tussen ] en [
    5. \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
     
  14. Reson

    Reson Active Member

    Berichten:
    678
    Leuk Bevonden:
    296

    Waarschijnlijk ga jij eerst terug naar het hoofdmenu wat de opname stopt.

    xbox moet niet op ierland staan, die heeft geen kinect.

    als je iets wil recorden command dan je kinect:

    'xbox go to game dvr'

    'record last 1 minute' (zelf kiezen uiteraard)

    Vervolgens echt wachten totdat je opname opgeslagen is.

    hoofdmenu knop --->selecteer je game --->hoofdmenuknop 'go to fullscreen'

    en dan kun je weer verder met wat je bezig was :)
     
  15. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
  16. Nightbringer

    Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.868
    Leuk Bevonden:
    526
    Die heb ik al vaker gehad :+

    De leukste glitch blijft die met de peashooter in het zombie team :cool:.
     
  17. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    ja. Die heb ik zelf nooit gehad. Wel gezien. Die is wel vet idd. Lekker undercover
     
  18. deVerdeler

    deVerdeler Member

    Berichten:
    20
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja maar wanneer je shit wil kopen moet tie wel op Ierland staan omdat tie anders je valuta niet accepteerd bij betalingen
     
  19. Hybrid

    Hybrid Well-Known Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    33.465
    Leuk Bevonden:
    5.821
    Gebruik je Ierland alleen als je iets gaat kopen en zet je hem dan weer terug naar US ofzo. Is zo gedaan. :)
     
  20. mitchdylan

    mitchdylan Active Member

    Berichten:
    1.410
    Leuk Bevonden:
    28
    Nieuw filmpke van Rayman Legends! Super uitdagend deze game. De video laat wat levels zien die ik vandaag op Gold heb gehaald.
     

Deel Deze Pagina