[TV] Documentaires

Discussie in 'TV, Film & Series' gestart door Tyrant, 22 dec 2010.

 1. Tyrant

  Tyrant XBW Fuhrer

  Berichten:
  10.701
  Leuk Bevonden:
  3.374

  Klopt zeker. Sowieso in Spanje, Groot-Britannië, Nederland, Kenya en Jamaica lopen nog voldoende dopaars rond.
  En daarnaast hebben sporten als voetbal en vooral tennis ook veel last van dopingproblematiek. Alleen wat er ook in deze docu naar voren komt: de antidopingautoriteit én de sportbonden zijn verantwoordelijk voor een schone sport maar hebben ook belang dat áls er een positief geval naar voren komt, het positieve beeld nog veel belangrijker is. Zoals Orwell schreef, ignorance is strength. Dat zie je ook in de lauwe reactie toen Rusland naar Rio mocht. We vinden het allemaal wel prima.

  Maarja, we juichen natuurlijk liever voor mensen als Dafne Schippers dan dat we daar met een kritische blik naar kijken. Want ja, nationalistische trots. Maar no waydat zij clean is. Als Dafne een Rus was geweest had iedereen z'n oordeel al klaar.
   
 2. ColdzeroNL

  ColdzeroNL Thrustmast TX Leather Edition

  Berichten:
  1.424
  Leuk Bevonden:
  637
  Als je (dis)honesty bekijkt op Netflix snap je ook wel dat grote sporten niet alleen een krachtmeting zijn maar ook een vorm van entertainment met grote economische belangen, daarom wordt Rusland ook toegelaten tot Rio 2016 terwijl als je Icarus bekijkt je weet dat min 50% doped. In de Tour de France geldt hetzelfde, ze rijden nu net zo hard omhoog als in de tijd van Ulrich en Indurain en Armstrong waarvan we weten dat uit de top 10 80% doped. Of het werkt allemaal niet of ze gebruiken nog steeds doping of technologisch moet er zoveel winst zijn geboekt (waarbij in fietsen ook nog wel gesproken wordt over mechanische doping mbv een elektromotortje).
   
 3. WinterBase

  WinterBase #VOTEFORRECKA XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.665
  Leuk Bevonden:
  653
  Aanradertje :thumbs:

  [​IMG]

   
  Kevf vindt dit leuk.
 4. Hybrid

  Hybrid Moderator Moderator

  Berichten:
  33.428
  Leuk Bevonden:
  5.781
   
  Servantes vindt dit leuk.
 5. Scarlett

  Scarlett Active Member

  Berichten:
  33
  Leuk Bevonden:
  1.082
  Net De Uitverkorenen gezien. Had m ooit al gezien, maar blijft mooi dat vloeken eruit worden gebeept maar elk ander scheldwoord gewoon te horen is. EO be like :+
   

Deel Deze Pagina