[Algemeen] Defecte Xbox 360 consoles [Deel 3]

Discussie in 'Xbox Hardware' gestart door Arjan, 14 nov 2006.

?

Hoeveel defecte Xbox 360 's heb je inmiddels gehad?

  1. 1

    41,6%
  2. 2

    11,2%
  3. 3

    3,3%
  4. 4

    0 stem(men)
    0,0%
  5. 5

    0,3%
  6. 6 of meer

    2,3%
  7. Geen

    41,3%
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jaapkrull

    jaapkrull Active Member

    Berichten:
    118
    Leuk Bevonden:
    0

    Ik vrees dat je er weinig aan kan doen dat je een gereviseerde Xbox terug krijgt, ik ben er ook een lange tijd kwaad over geweest want ik wil gewoon mijn eigen GEREPAREERDE XBOX terug of een NIEUWE XBOX maar totnutoe krijgt bijna iedereen alleen een revised version terug gestuurd,met risici's vandien qua verkeerde hard drive ( als je dom bent om die mee te geven ) . Of we idd iets kunnen doen via de Consumenten bond....wie weet ? hou me op de hoogte als je wat wil ondernemen !
     
  2. Gert-Java

    Gert-Java Cosmo Kramer

    Berichten:
    17
    Leuk Bevonden:
    0
    Kon die UPS gast dan niet ter plekke je 360 repareren???:confused: :confused: :confused: Schijnen ze goed in te zijn volgens sommige lui hier op 't forum :D

    En wat is dan volgens jou de "core business" van UPS... Ik dacht niet het repareren van xboxen...:b: :b: :b: neem er nog een vriend!

    Nu zelf een week zonder 360... met als resultaat dat je een beetje flauw gaat reageren hier op 't formum}:]
     
  3. Sato

    Sato Sato NL

    Berichten:
    1.229
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja echt ik ben heel DOM hoor ik heb gister alles waarvoor ik betaald heb van de hdd gewist en en al mijn profiles+saves eraf gehaald.
    Die betaalde dingen opnieuw downloaden kan alleen via mijn profile en die staat er niet meer op (ook alle arcade games heb ik verwijderd)
    En verder heeft die man die ik aan de lijn heb mij duidelijk uitglegt dat die 360 op een grote test bank komt te staan die na het testen gewoon je hdd formateerd en de standaart meuk die erop staat als je een nieuwe 360premium koopt er weer opgezet word.
    Ik heb er dus wel vertrouwen in.

    En JaapKrull, Als jij zo wantrouwend bent naar MS en hun service en naar apperaten met een moederbord en hdd in het algemeen,
    Waarom werk je dan in godsnaam in de ICT sector?



    EDIT:

    Maandag word mijn 360 opgehaald tussen 13:00 en 15:00.
     
    Laatst bewerkt: 24 nov 2006
  4. DutchDemons

    DutchDemons Total Domination XBW.nl VIP

    Berichten:
    651
    Leuk Bevonden:
    53
    Nou even ter zelftherapie mijn vervolg:

    Mijn zojuist teruggebrachte 360 had meteen al problemen met die k*tupdate, ik heb gedaan wat die man van de helpdesk zei, dat hielp niet. Ik dus weer bellen (en wéér dezelfde man aan de lijn!!!??!!!:)) hij meteen

    -o ja, hoe is het afgelopen?

    -Nou er gebeurt niets.. zeg maar.

    -oh, das jammer..nou stuur maar weer op he...

    - ja maar meneer, het wordt nu wel erg vervelend, dit is al mijn 3e kapotte 360 en ik....

    - das idd erg veel..heeft u het spel Kameo al?

    -nee, niet meer

    - dan sturen wij dat naar u op als compensatie

    -etc,etc.

    Ik vroeg nog aan hem of ik mijn 3e kapotte xbox misschien nu ook bij de winkel waar ik hem gekocht (Intertoys) had mocht afleveren, en dat ik dan een nieuwe zou krijgen. Daar hebben ze in principe niets op tegen. Ga het dus morgen eerst vragen aan Intertoys( kans is zeer klein natuuurlijk)..anders maar WEER fakking UPS bellen en weer 2-3 weken wachten

    AAAAAAAAAAAAH!! 2 weken zitten wachten en METEEN al kapot, weer lang wachten en geen garantie dat ie het doet:mad:
     
  5. Morisson666

    Morisson666 Active Member

    Berichten:
    57
    Leuk Bevonden:
    0
    Eindelijk, 3 weken, een hoop frustraties, vele uren aan de telefoon gehangen maar het is zo ver, hij is vandaag opgestuurt.

    Trackingnummer: *****************
    Type: Pakket
    Status: Ontvangen factuur gegevens
    Verzonden naar: ROTTERDAM, NL
    Verzonden of
    gefactureerd op: 24/11/2006
    Soort service: STANDARD
    Gewicht: 3,80 Kg
     
  6. MrCrap

    MrCrap Active Member

    Berichten:
    212
    Leuk Bevonden:
    0
    3 weken valt reuze mee! ik wacht nu 4 weken, en er is nog steeds geen uitkomst!
     
  7. the hammer

    the hammer goeiemorge

    Berichten:
    970
    Leuk Bevonden:
    0
    mijn 360 is vanvond 3 x vastgelopen (freeze ) zou er iets mis wezen? 2 x bij het spel fear en 1x in het dashboard zelf
     
    Laatst bewerkt: 25 nov 2006
  8. twi

    twi Active Member

    Berichten:
    705
    Leuk Bevonden:
    5
    jaapkrull, wat typ jij verdomde irritant met dat rode, dikgedrukte, en bovenal al die onzin die er in je posts staat. Natuurlijk repareert UPS die dingen niet. Ze halen ze op en ze brengen ze. Daar stopt de business van UPS.

    Wat wel zo is, is dat het repaircenter in Weiterstadt gedeeld wordt door verschillende fabrikanten, waar Microsoft er een van is. Motorola, Hewlett Packard en Kodak zitten er onder andere ook. In welke vorm ze daarbinnen werken? Geen flauw idee. Wellicht heeft Microsoft er zelf specialisten neergezet, wellicht is het een onafhankelijk reparatiebedrijf wat zich specialiseert in bepaalde producten van bepaalde producenten.
     
  9. tyler_durden

    tyler_durden Active Member

    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    ik heb hem ook naar de winkel gebracht (mediamarkt) omdat ik er bij de helpdesk niet door kwam enzo. Nou ze ruilen hem daar zoiezo niet om (tenzij je misschien je 360 net een week hebt ofzo). Dus ze hebben hem opgestuurd.. Kreeg eerst te horen dat dat 3 a 4 weken kan duren voor je hem terug krijgt. En later (toen ik aan een andere medewerker vroeg) hoorde ik zelfs dat het 4 tot 5 weken kan duren !! @#(*@(!@#* :mad:
    Toen ik hier las dat sommige mensen hem in een week al weer terug hadden (als je hem zelf opstuurt dus), ben ik weer naar de MM gegaan om verhaal te halen..blijkt dat het versturen al 1,5 (!) week te duren!!! |:-

    Nou goed, de 3e week is onderhand verlopen dus als het goed is krijg ik hem eind volgende week of de week daarop...ben benieuwd.. Had iig het serienr genoteerd, en als ik een refurbished krijg dan ga ik dus echt wel ff stampij maken, want ik wacht niet 5 weken op een omruil actie (als ze 5 weken nodig hebben om hem alleen om te ruilen.. 8) )
     
  10. jaapkrull

    jaapkrull Active Member

    Berichten:
    118
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik begin nu toch daadwerkelijk te denken dat ik op een website terecht ben gekomen met een gemiddelde leeftijd van 18 en weinig voorstellend vermogen. Dan ga ik toch naar een volwassener site waar minder kinderachtig gereageerd wordt op de realiteit van IT en de Repair Vendors / Processen.
    Als jullie in het bedrijfsleven dusdanig zouden reageren is het snel gedaan met je carriere. Veel plezier in het onderuithalen van realiteiten die je zelf niet kan begrijpen. Veel succes in elkaar afmaken . Nieuwe trend in de nederlandse maatschappij zet zich duidelijk voort op forums als deze, uiteenlopende meningen worden direct op de brandstapel gezet. Als jullie willen blijven geloven dat MS de reparatie zelf uitvoert van de XBOX360 consoles, blijf dat dan maar lekker geloven. Hopelijk verandert er ooit wat tussen jullie oren en gaan jullie eens verstandiger nadenken ipv elkaar na apen en ondoordachte uitspraken doen.
     
    Laatst bewerkt: 25 nov 2006
  11. Graveheart

    Graveheart Groovy XBW.nl VIP

    Berichten:
    10.384
    Leuk Bevonden:
    1.548
    De gemiddelde leeftijd ligt hier rond de 16. (For the record, ik ben 23.)
    Deal with it.
     
  12. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.147
    Leuk Bevonden:
    224
    :lol: Ik heb nog nooit zo hard gelachen ... maar denk je serieus dat UPS de xbox'en zelf fixed?

    Als je ergens anders heen gaat kan je dan voor mij de groeten doen aan de kerstman of sinter klaas :+

    MS besteed inderdaad reparaties uit (volgens mij). Net als bijv. hun helpdesk, maar de HDD wordt geformateerd en er staat geen info meer op als je hem terug krijgt ;). De reparaties worden wel onder de MS vlag uitgevoerd
     
  13. sirjax

    sirjax Active Member

    Berichten:
    49
    Leuk Bevonden:
    0
    He, even een vraagje tussendoor: Ik heb mijn 360 donderdag meegegeven aan ups voor reparatie( de dvdvdrive is defect), |:- |:- 8) :mad:
    Kan ik mijn eigen hdd dan weer zo zonder problemen erop klikken en gebruiken? Of is er mischien ivm de fall-update een kans dat ik er problemen mee krijg?
    mocht dat het geval zijn, kan ik mijn save games backuppen op een memorycard.

    dus...formatteren die zooi, of niet???

    ps als ik hem formatteer, ben ik dan ook al mijn updates (ook die van de spellen) kwijt, of is dat zo weggeschreven, dat je er niet aankan??

    graag ff wat raadgeveing

    en nu maar hopen dat ie snel (en in goede staat)terug is.
    Als ik het goed begrijp krijg je 9 van de 10 keer een ander exemplaar terug, oke als ie werkt, maar als het een oudere is als de mijne (mfg. 23-01-2006)
    gaat ie GELIJK terug! Want als ik mijn auto naar de garage breng voor reparatie krijg ik ook geen andere met meer kilometers erop terug, toch??
    vind ik een beetje schandalig voor een console van 400!!!!! euro:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    maar tot die tijd heb ik er nog goede moed in, laten we microsoft eerst een een kans geven.............
     
  14. Gert-Java

    Gert-Java Cosmo Kramer

    Berichten:
    17
    Leuk Bevonden:
    0
    haha:lol: hahaha:lol: hahahaha

    Zit je hier te verkondigen dat je precies weet hoe het er aan toe gaat in de IT wereld en bij Microsoft, blijkt dit gewoon een mening te zijn...:confused:

    Maar Japie, ik kan je geruststellen, het gaat best goed met m'n carriere in 't bedrijfsleven en ik heb zo'n vermoeden dat als ik zo zou reageren in een discussie zoals jij doet, het een stukje minder zou gaan... maar mischien is dit volgens jou een "ondoordachte uitspraak":D
    Ik heb liever op dit forum te maken met 16 jarige mannetjes dan met wijsneuzen zoals jij die meteen beginnen te flippen als ze niet geloofd worden. En die "nieuwe trend in de maatschappij" was me nog niet helemaal opgevallen hier, dus zal er op letten, bedankt voor de tip!!!:lol:


    Maar nu twee weken mijn 360 stuk en sinds vorige week opgestuurd... dus hoop dat ie eind volgende week weer terug is. Heb ik ook weer wat minder tijd over om de sprookjes van Japie te lezen ;)
     
    Laatst bewerkt: 25 nov 2006
  15. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    9.044
    Leuk Bevonden:
    1.285
    GODVERDOMME!!!:mad: :mad: :mad:

    WEER krassen op mijn GoW disc!
    Ik ga nog voorzichtiger om met mijn spellen als met mijn vrouw.:mad:

    Mijn gameshop heeft hun MS vertegenwoordiger vorige week (toen ik mijn SE terugbracht met dezelfde klachten) een mailtje gestuurd, hij hoort steeds vaker deze klachten bij zijn klanten, en het kan gewoon niet dat ze het afschuiven op 'je hebt het zelf gedaan door de console te bewegen'.
    Hij heeft nog geen antwoord terug....


    Bij een kind onder de 12 kun je dat verwachten, maar ik ben godverdomme 30 en ik ben erg voorzichtig met mijn spullen en ga echt niet lopen schoppen tegen mijn console van 400 fucking euro's.


    Voor een machine die 400 euro's kost, MAG DIT GEWOON NIET KUNNEN!!:mad:

    Ga nu maar weer die irri helpdesk bellen.
     
  16. DutchDemons

    DutchDemons Total Domination XBW.nl VIP

    Berichten:
    651
    Leuk Bevonden:
    53
    Ey jaapkrul, tyf ff op met je offtopic gelul. tis onwijs irritant als mensen praten over hun DEFECTE xboxen en dat jij er dan doorheen gaat blaten met je 'oh ik heb ook zo mijn ideetjes over de IT wereld'

    doe dat ff in een andere thread.

    OT:

    Kga zo dus naar de intertoys en ga ze smeken of ik mn 360 mag omruilen bij hun. Dus direct omruilen:)niet opsturen en 5 weken wachten, dan kan ik beter MS bellen.
     
  17. the hammer

    the hammer goeiemorge

    Berichten:
    970
    Leuk Bevonden:
    0
    mijn 360 liep gister 3 x vast 2 x bij fear multiplayer zou er nu wat aan de hand zijn vanochtend is nog geen 1x vastgelopen
     
  18. Aremas

    Aremas Kijk een Avatar

    Berichten:
    557
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik kreeg gister de befaamde rode ring (4 lampjes) zomaar ineens. :mad: Niks raars gedaan. Ik heb alles al ge probeerd om mijn 360 weer aan de praat te krijgen maar niks werkte.

    Nu is mijn vraag heeft die rode ring alleen te maken met de AV aansluiting of kan het ook te maken hebben met ander defecte. ik heb de AV aansluiting grondig gecontroleerd maar kan niet echt iets vinden. Bovendien had ik voorheen ook niet met de AV aansluiting gekloot.

    PS kan iemand meschien een foto posten van de AV aansluiting waarin de onderste en bovenste metalen plaatjes goed te zien zijn.
     
    Laatst bewerkt: 25 nov 2006
  19. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    9.044
    Leuk Bevonden:
    1.285
    Nou, net gebeld met de helpdesk.

    Ze begonnen meteen zoals verwacht met 'het is idd zo dat dat aan jeze' toen heb ik haar onderbroken, en even flink stoom afgeblaasd.

    Het hele verhaal (inclusief vorige defecte X-box), aangescherpt met wat vloekwoorden, maar zal dat jullie besparen.;)

    Uiteindelijk was mijn stelling; een ding van 400 euro, mag dat gewoon niet doen. Punt. Ding is duur, spellen zijn duur, daar moet je hard voor werken en ga je dus voorzichtig mee om. Daar was ze het mee eens, en JAWEL, de 360 mag terug! (eigenlijk toch wel raar, dat je daar blij me bent|:- )

    En ik zit er toch echt aan te denken om, zodra hij terug is, om hem maar te verkopen.:'-(
    Dit is al de tweede keer, ik heb geen zin in een eventuele derde keer.
    Halo 3 is de enige reden dat ik nog twijfel............
     
  20. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    4
    Kijk hier eens op de 1e pagina van deze thread ;)

    Net zelf maar met UPS gebelt en helpdesk vroeg me naar de Label :mad:
    Heb hem vertelt dat ik zelf alles moest regelen.

    Maandag wordt de HDD opgehaald , moet wel € 13,66 aan de koerier betalen.
     
    Laatst bewerkt: 25 nov 2006
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina