[PS4] [PS3] De Games [Deel 2]

Discussie in 'Games' gestart door JeePee, 22 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Bij de 360 was gedurende zowat nagenoeg het eerste jaar sprake van potentie. De launch was redelijk goed, met goede games, echter niks over de top. Op Oblivion na heeft de 360 tot aan het laatste kwartaal weinig bewezen. Er verschenen allemaal aardige games, maar niks schokkends. Pas in september kwam het op gang, alhoewel ik Saints Row en vooral Dead Rising achteraf toch wat tegen vond vallen, dus eigenlijk pas echt in oktober. Vind dan dat je Sony ook een kans moet geven, alhoewel ik het idee heb, dat je dat niet van plan bent. De 360 heeft zich ook niet meteen bewezen, dat doet nagenoeg geen één nieuwe console.

    In het begin hebben ze beelden van MotorStorm laten zien, die achteraf niet gehaald zijn. Echter, de beelden komen heel flink in de buurt. Dat is toen de enige belofte die ze hebben gedaan, verder niks. Ik heb inmiddels MotorStorm, F1, Resistance en NFS Carbon gespeeld. Ik kan je melden dat MotorStorm en F1 mooier zijn dan wat ik tot nu toe op de 360 heb gezien.
    Resistance ziet er echt schitterend uit en persoonlijk lijkt deze game mij toffer dan Gears of War. Resistance is meer mijn type game dan Gears of War. Ik heb persoonlijk toch liever een FPS dan een third person shooter. Daarnaast spreekt het hele sfeertje mij meer aan. Halo 3 is trouwens ook meer mijn type game dan Gears of War hoor. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Gears of War echt een topgame hoor.
     
  2. Burnfout

    Burnfout Active Member

    Berichten:
    2.085
    Leuk Bevonden:
    0
    Die game van Naughty Dog heet trouwens Uncharted: Drake's Fortune, ziet er echt waanzinnig goed uit. Kan geen schermpjes plaatsen want die zijn alweer verwijderd helaas..
     
  3. Xwon

    Xwon het is wat het is.

    Berichten:
    2.853
    Leuk Bevonden:
    1
    Killzone 2 was in dezelfde periode een belofte ;)
    Kameo, COD2, PGR3 zijn toch games die echt next gen waren (zijn) die meer indruk hebben gemaakt dan de gemiddelde PS 3 game...
    De gemiddelde review score op gamerankings van de launch games voor 360 zijn hoger dan de gemiddelde van de Wii en PS 3 (en andere consoles..).
    GRAW was ook een "echte" next gen game net als Fight Night in het eerste kwartaal...
    Dat mensen ze niet zo indrukwekkend vinden is tja.... een mening maar de reviews geven toch echt andere cijfers weer....

    Ik geef de PS 3 (nog) geen kans omdat hij gewoon te duur is voor hetgeen je ervoor terug krijgt (fatsoenlijke games...) Dat is voor iedereen anders natuurlijk maar het complete plaatje van de PS 3 klopt in mijn ogen niet, valse beloftes, met modder gooien naar de concurrenten (Xbox 360 is een Xbox 1.5 etc.).
    Arrogant, "PS 3 verkoopt makkelijk 5 miljoen zelfd zonder games...." etc etc.
    Ik ben dus zeer kritisch naar Sony door dit soort shit dat ze uiten en (in mijn ogen) nog niets hebben laten zien waarvan ik (of iemand anders) van onder de indruk is.... (kijk maar naar de verkoopcijfers en de reacties van verschillende game ontwikkelaars....).
    Ik blijf het allemaal wel in de gaten houden omdat ik het leuk vind om te zien hoe de ontwikkelingen zich....... ontwikkelen ;)
    Op dit moment ligt de bal in het tuintje van Sony en mogen ze laten zien wat ze kunnen want tot op heden.....
     
    Laatst bewerkt: 12 feb 2007
  4. boss

    boss Stay frosty people!

    Berichten:
    4.420
    Leuk Bevonden:
    2
    Dude, ik ga niet zeveren ofzo, maar die NU is allemaal dikke bullshit...
    Heeft Microsoft zich het eerste half jaar bewezen? Nee, Call of duty 2 was een dikke poort, oblivion was een poort, Graw had je ook op pc, en noem maar op. Microsoft is pas begonnen vanaf september zo(met dead rising, saint's row, en daarna ubergame gow,...) Sony kan zich qua games nu niet permiteren om de grote op de markt te zwieren, want die zijn nog niet af. Games worden groter en groter. Ze komen wanneer ze af zijn. Trouwens, what the fuck maakt het jou eigelijk uit? Jij hebt je 360 toch, wat maakt ps3 jou nu? Je hebt nooit een woord gerept om dat ding te kopen.... En degene die het kopen kunnen al die 360 poorts kopen(net zoals 360 met pc poorts) en die kunnen exclusieve games als motorstorm, resistance, f1, en in april/mei heavenly sword,... spelen. Trouwens, als Sony 1 miljoen heeft met launch(als), dan beginnen ze toch mooi werk te leveren, en ze geven de eerste 500 000 die zich registreren gratis Casino Royale blu-ray film. Dat zijn allemaal mooie zaken... En als de online mogelijkheden van motorstorm degelijk zijn, heb je resistance online, motorstorm online(alle soorten voertuigen),... en dan is het online ook al dikke fun...
    Vanaf nu kan het alleen maar beter en beter gaan met ps3. Maar ik ben dat negatief gedoe wel stilletjes beu, maar ik weet veel beter. We zullen wel zien:cool: . Ik koop de ps3 trouwens nog niet, maar eens ik mgs4, naughty dog's game, FF XIII in mijn console prop(want dan heb ik zowizo de ps:cool:, dan ga je me niet meer veel op live zien. Tenzij het voor Ninja gaiden 2,... is :p
    Anyways, ik denk dat dit meer iets is voor het versuz gedeelte...:)
    Edit: Ow, ik had deze pagina nog niet gelezen, Kameo zei daar een paar interressante zaken en was me zelfs voor, dus :D....
    Maar nog 1 ding Xwon:
    ps3 mag dan wel duur zijn, maar is wel de beste blu-ray spelers van ze allemaal op dit moment. En die andere kosten 1000 euro.
    Maar swat, 600 euro is veel geld, idd, maar denk je echt dat ps3 na een jaar fel gedaalt gaat zijn in prijs. Ik denk het niet, kijk naar psp, die is niet veel gedaald. Mijn broer zei het overlaatst zo tegen: Tommy(echte naam, yeah): Heeft het nu echt nut voor mij om te wachten met een ps3. Ik bedoel, die shit gaat toch niet dalen, en ik wil hem man, ik fucking wil hem! En voor dat beetje dat hij daalt na een jaar ofzo, heeft het geen nu. Dat is een jaar zonder ps3, dat is fucked up man! :D. En eigelijk heeft hij gelijk. Nu, hij speelt niet op de 360. Hij steekt daar zijn tijd niet in, dus voor mensen zoals hem, maakt wachten niet uit. Voor mensen als mij wel, ik koop hem gewoon wanneer ik er goesting in heb(als de toppers er zijn...)
     
    Laatst bewerkt: 12 feb 2007
  5. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Ten eerste, reviews zijn de mening van anderen. Daarnaast lijk je één ding te vergeten, de 360 was de eerste next-gen speelervaring. Men had niet een echte vergelijking. Men had toen de xbox als referentie. Tja, dan is de 360 een enorme vooruitgang. Blind staren op cijfers zegt mij niks. Zo scoort Lost Planet overal lager dan Gears of War, maar ik vind Lost Planet weer een heel stuk toffer dan Gears of War. Cijfers zijn puur een indicatie, een mening van een ander, een mening die ik niet hoef te delen.

    Als ik games zoals MotorStorm, Resistance, Virtua Fighter 5 en F1 bekijk, dan zie ik daar toch effe wat meer kwaliteit in dan de gemiddelde launchgame op de 360. Vond alleen Kameo en Condemned eigenlijk echt goede launchgames. COD2 was een rechtstreekse PC port, niks bijzonders, niet next-gen.

    Jij vind persoonlijk de games niet fatsoenlijk, zijn ze daarom slecht?

    Wat hebben de uitspraken van bepaalde mensen bij Sony te maken met de kwaliteit van het apparaat? :{
     
  6. Xwon

    Xwon het is wat het is.

    Berichten:
    2.853
    Leuk Bevonden:
    1
    Dat ik af en toe wat negatiever over kom over Sony heeft daar mee te maken.... Is ook de reden dat ik Sony minder serieus neem met hun uitspraken en beloftes...
    Zoals ik zeg, ze hebben eerst wat te bewijzen...
     
  7. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Dat heeft te maken met Sony als bedrijf, niet met de kwaliteit van de PS3 console. Maargoed, zoals Boss al aangaf, dit is meer een discussie voor het versus topic. Deze thread is namelijk bedoeld voor de PS3 games.
     
  8. Xwon

    Xwon het is wat het is.

    Berichten:
    2.853
    Leuk Bevonden:
    1
    Omdat ik nu met geen woord over rep zou ik er nooit één gaan kopen?? Als dat ding wat toegankelijker is (lees; ergens rond de 2 a 300 Euri...) en er komen vette games op uit die me aanspreken (nog niet aangekondigd) dan en heel misschien dan kan ik er ook eens eentje overwegen....
    Ik ben heel duidelijk in mijn standpunt tov Sony en dat standpunt is al meerdere malen uitgelegd.
    Er zijn meerdere mensen die dat soort standpunten hebben of hadden (Plasticman is daardoor gebanned) en dat is niet zonder reden...
    Als Sony mij overtuigd kan ik altijd overwegen om ook een BR speler erbij te nemen ;)
     
  9. Zeroine 83

    Zeroine 83 Active Member

    Berichten:
    6.129
    Leuk Bevonden:
    0
    Sorry hoor, maar Plasticman NL is gebanned omdat ie mij persoonlijk ging aanvallen nadat ie het in een normale discussie niet van me kon winnen. Daar ging het om, niet meer en niet minder. Als je dan als irritante fanboy op die toer gaat vraag je er gewoon om.
     
    Laatst bewerkt: 12 feb 2007
  10. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Nogmaals, dit is de PS3 games thread, deze versusdiscussie duurt hier al langer dan eigenlijk de bedoeling is. Terug over de PS3 games.

    Weer ontopic:
    Nieuwe filmpjes F1 PS3.

    Wow, deze game ziet er echt super uit.
     
  11. Xwon

    Xwon het is wat het is.

    Berichten:
    2.853
    Leuk Bevonden:
    1
    Okay, details wist ik niet maar zn toon was inderdaad ook niet altijd even "vriendelijk" maar hij sloeg wel vaak de spijker op de kop.

    Yep, is ook een game die me zeker aanspreekt maar (sorry, is echt niet als bash bedoelt...) hij kreeg van Edge een 4..... (tis maar een cijfertje maar toch jammer....)
     
  12. JeePee

    JeePee Guest

    Online steekt goed in elkaar zeg! Weinig lag (wel smerig hoe die zo'n andere tailfished :D)

    Maar het jammere van deze game is dat hij zo 'oud' is. Ik zit nu al helemaal in het 2007 seizoen. Om dan ineens Montoya tegen te komen is best een raar gezicht.
     
  13. Pegas

    Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.799
    Leuk Bevonden:
    22
    Ik heb (min of meer) hetzelfde standpunt over Sony als jij, maar wat maakt het uit wat ze liggen te zeveren? Het gaat er toch om dat ze kwalitatief goed materiaal leveren en dat ze een goede line-up hebben dunkt me?

    Zolang die 2 dingen in orde zijn mogen ze zeveren wat ze willen, er zal toch ooit eentje in mijn kamer verschijnen.

    (Sorry voor de off-topic, maar dit moest er ff uit)

    On-topic:
    Filmpjes zien er weeral mooi uit, maar ik ben de realistische(re) racegames wat beu (GT3 is de schuldige daarvan, heb die game gewoon te veel gespeeld) :+.
     
  14. Insane/Erret

    Insane/Erret If in doubt.. Flat out

    Berichten:
    1.575
    Leuk Bevonden:
    108
    weet je wat me altijd opvalt als ik filmpies of pics zit te kijken van F1 altijd dat camera standpunt van net boven de rijder ze helm of er schuin naast, maar zo speel ik nooit een racegame.. maar altijd vannachter de auto nou zie je dus ook dat op dat camera standpunt (vannachter dus) de game fucked up eruit ziet en ze dat dus ook zowat niet laten zien... pgr 3 is ook echt fucking mooi als je achter het stuur zit, maar dat rijdt ook niet echt super, en de gameplay suckt van f1 dus ik snap al die ophef hier niet over F1, zoiezo heel die ps3 launch valt gewoon zwaar tegen, veel ports of ouwe spellen ala oblivion kom op heey, sony heeft mij dingen beloofd next gen start bij ons nou dikke bullshit, next gen is er al een tijd.. game on
     
  15. strapping young lad

    strapping young lad Active Member

    Berichten:
    2.668
    Leuk Bevonden:
    0
    De gameplay zuigt?

    Heb je hem al gespeeld dan?
     
  16. Arjan

    Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    7.207
    Leuk Bevonden:
    3
    Ach, de uitspraken van een aantal mensen binnen SCE zijn natuurlijk niet om over naar huis te schrijven. Ze hebben aardig wat steekjes laten vallen om het zachtjes uit te drukken. Aan mijn speelplezier zal het echter niets veranderen.

    Feit is dat de Xbox 360 momenteel erg sterk in de markt staat, en de PS3 komt hier over een maandje 'net' kijken. Ik ben benieuwd hoe dit plaatje er over een jaar uitziet. :) Tot die tijd zal ik me prima vermaken met de 360, Wii en PS3. :cool:
     
  17. Insane/Erret

    Insane/Erret If in doubt.. Flat out

    Berichten:
    1.575
    Leuk Bevonden:
    108
    Ja op de PU gamebeurs pik, ik vertel mijn speelervaring met het spel, niet een uit de duim gezogen verhaal
     
  18. Sphinx

    Sphinx Active Member

    Berichten:
    442
    Leuk Bevonden:
    1

    Ik was gister bij de PS3 retailnight (mensen die in shop werken), maar het grappige is dat er werd gezegd dat de PS2 1.8 miljoen keer was doorverkocht, en dat de PS2 niet ten doodde is opgeschreven.Maar dat het doel is om de 2 miljoen te gaan halen.

    Maar ik bedoel kom op zeg, je krijgt zowaar een fucking PS2 bij een zak chips, ja zo red ik de 2 miljoen ook wel.

    Plus dat het opzich erg grappig was om te horen van de Sixaxis.
    Het verhaal dat het niet samenging de sixaxis met de rumble functie, terwijl Sony een rechtzaak heeft gehad.Dit omdat zij de rumble functie jaren gebruikten, maar er nooit voor betaald hebben(rechten).
    Nu hadden ze deze rechtzaak verloren en mochten ze niet meer de rumble functie(dual shock) gebruiken.
    Nu werd er dus gezegd dat het niet samen gevoegd kon worden.
    Dus weer een kleine leugen voor de info readers, die het nieuws volgen op het net.


    Maar over het algemeen om er neutraal tegen aan te kijken van de retailnight van gister.
    Motorstorm zag er goed uit op een HD tv van een paar duizend euro, maar Motorstorm werd ook geshowd op een "oude" tv en deze kon je ook spelen.
    Maar dit zag er echter niet uit gewoon, ik kreeg meteen het gevoel als of ik op een PS2 aan het gamen was.

    Neutraal gezien, ik loop er nog niet warm voor, voor de PS3.


    Plus dat het wel grappig is dat Blu-Ray dwangmatig word toegedient.
    Dvd werk omschreven als 4.7 Gb
    HD-Dvd als 20 Gb
    En Blu-ray als 50 Gb


    Zie je de verhouding...Dvd en HD-Dvd werden omschreven als single layer en Blu-Ray werd omschreven als Dual Layer, om er zo verder boven uit te doen laten zien.
     
  19. boss

    boss Stay frosty people!

    Berichten:
    4.420
    Leuk Bevonden:
    2
    Neutraal gezien... lijk je mij toch niet neutraal...
    Eerst en vooral, een tv van een paar duizend euro? Tegenwoordig koop je een 82 cm Bravia(!) voor 1000 euro. Dus, op zo'n tv ziet motorstorm er super uit. Want het is 720p.

    Dan het grappige van blu-ray,...
    Ik weet niet hoe je aan de cijfers komt, maar een single layer HD dvd is 15 gig, en niet 20... (dubbel is 30 dus)
    Maar anyways, op dit moment kickt blu-ray HD dvd zijn ass, en goed zelfs. Per HD dvd dat verkocht wordt, worden er 3 of meer blu-ray films verkocht, dus, dat wil al wat zeggen. Dan, die HD-dvd add on voor de 360 lijkt me ook stilletjes te floppen. In het begin verkocht het redelijk goed, nu hoor je er niets meer van... Maar swat, ik zeg het er maar gewoon eventjes bij.
     
  20. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Heel goed nieuws!

     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina