Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nintendo Wii [deel 9]

Discussie in 'Xbox Hardware' gestart door Fardo, 22 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. iOcat

    iOcat ;=- POW!

    Berichten:
    2.968
    Leuk Bevonden:
    7
    Dit sucks wel |:-

    Ik krijg straks 2 controllers bij de launch.. waar ik dus later mischien niets aan heb. Stel er komt een verbeterde controller uit met rumble erin, gaan alle spellen ook rumble gebruiken. En dan zul je straks ook weer spellen krijgen waarbij je het rumble nodig hebt.. zoals bij Splintercell bijvoorbeeld :{
     
  2. diablo85

    diablo85 Active Member

    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    wow, dat home is wel vet...
    ik ben eigenlijk gewoon anti-ps3 en zwaar xbox fan, maar ik moet me nu toch wel in gaan houden zodat ik niet perongeluk een ps3 ga kopen haha...
    nee maar dit ziet er wel stoer uit.
     
  3. boss

    boss Stay frosty people!

    Berichten:
    4.420
    Leuk Bevonden:
    2
    Wat is dat hier toch? Ik wil gewoon weten wat Macdennis zijn mening over home is! En ja, omdat hij altijd al de slechte dingen zegt, wil ik weten of hij ook iets slechts over home te zeggen heeft. Mag ik toch wel vragen, of niet? Trouwens, zit ik continu de xbox 360 te bashen? Ga ik naar een xbox 360 tread om daar de hele tread te vervuilen? Vind ik achievements en xbox live niet cool ofwat? Game ik niet veel online? Ik maak gewoon soms vergelijkingen(zoals in deze vs tread). En als die vergelijking voor mij persoonlijk dan beter uitkomt voor Sony, dan is dat zo. Zo vind ik home ownage. Maar dat wil niet zeggen dat ik ps3 onmiddellijk zoveel beter vind, want in 2007 zal xbox 360 hoogstwaarschijnlijk qua topgames wel winnen van ps3, kan ook niet anders. Maar nogmaals, ik wilde gewoon weten wat Macdennis zijn mening over home is. Wat heeft dat met uitlokken te maken? Als je iemand iets wil zien uitlokken, moet je maar in bepaalde ps3 treads kijken, daar kan je zien hoe bepaalde mensen iemand uitlokken. Maarja, swat, als er iets over home gezegd wordt, dan gooien ze het onmiddellijk terug aan de kant...Tjonge jonge...
     
  4. Kareem

    Kareem Krispy Kareem

    Berichten:
    903
    Leuk Bevonden:
    0
    over rumble en tilt sensors. ik denk niet dat het te combineren valt, als zon ding als een gek gaat trillen marken die sensors dat.
     
  5. Arjan

    Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    7.207
    Leuk Bevonden:
    3
    Bij de controller van de Nintendo Wii werkt het vooralsnog wel goed.
     
  6. diablo85

    diablo85 Active Member

    Berichten:
    179
    Leuk Bevonden:
    0
    maar gaan ze dat home gewoon op de hardeschijf zetten als standaard menu voor de PS3? of is het een apart programma wat je kan opstarten om gewoon te chatten met anderen ofzo?
    en zit het er standaard op of moet je het apart erbij kopen?
     
  7. RobbertN

    RobbertN Banned

    Berichten:
    3.722
    Leuk Bevonden:
    0
    Volgens mij moet je daar dik voor betalen.
     
  8. MiC

    MiC Active Member

    Berichten:
    24
    Leuk Bevonden:
    0
    Euh nee het is gratis. Je kan enkel betalen voor speciale downloadable content voor spellen of voor je PS Home zoals meubels en andere nutteloze Second-Life achtige taferelen. Zal wel gepaard gaan met een soort van GamerScore achievement iets zodat mensen gaan pimpen met hun PS Home.

    Online spelen en Home zelf is gratis. Extra's zijn grotendeels tegen betaling.
     
  9. Arjan

    Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    7.207
    Leuk Bevonden:
    3
    Bron
     
  10. MiC

    MiC Active Member

    Berichten:
    24
    Leuk Bevonden:
    0
    Ugh ik heb een zwaar luxe probleem. Ik ben een persoon van het kaliber "nieuw=hebben" en in het geval van 360->PS3 gaat dat zeker op. Ik heb alles van Sony thuis, maar heb sinds launch van beiden een Wii en 360 staan.

    360 bevalt me goed, aardig wat spellen die me wel trekken, Live werkt lekker. Maar PS3 is gewoon.. beter alleen dan zonder de spellen. HEt verstandige is om te wachten, op een paar andere toppers naast MotorStorm (wat op zich geen systemseller is), maar de 2e generatie spellen laat nog wel op zich wachten denk ik. Ik ben achteraf wel blij met de late launch van Europa, want in feite hebben we niets gemist.

    Blu-Ray trekt me echter enorm, ik ben erg op zoek naar een HD speler, zij het HD-DVD of Blu-Ray. Stel er was een zwarte 360 met geintegreerde HD-DVD en HDMI dan was deze discussie overbodig. Maar ik wil gewoon een alles in een apparaat en ik neig toch nu meer naar de PS3. De HD-DVD add-on is echt zo eurm addonnerig. Een soort van slap aanhangsel en ik vind het niets.

    Ik kan hem er natuurlijk ook bijnemen maar dat vind ik zo zonde. Ik heb liever gewoon een 360 of PS3 voor HD-spellen en Wii voor de fun-factor. En gezien het feit bijna elke 3rd party non-exclusive op zowel PS3 als 360 komen maakt dat het niet echt makkelijker.

    Ik weet geheid dat de PS3 over een jaartje een waardige opvolger is van de PS2, maar op dit moment is het t gewoon net niet. En toch blijft het me trekken voor de nieuwheidsfactor. Vandaar het luxe probleem. Ik denk dat aardig wat meer mensen dit hebben. Wie is zo geduldig om te wachten, of zijn er al veel overstag gegaan en hebben hun 360 op marktplaats gedumpt.

    Ik wil gewoon 1 topper en 1 kut console :D Dit is zwaar lastig.
     
    Laatst bewerkt: 9 mrt 2007
  11. RogierM

    RogierM Active Member

    Berichten:
    684
    Leuk Bevonden:
    31
    The new Pornstation 3 is born! :lol:

    Vind het wel een leuk idee van Sony, denk dat het een groot succes wordt. Ik zou het echter niet gebruiken, naast mijn baan vriendin en andere hobbies speel ik af en toe een paar uurtjes en soms een dagje op de xbox. Heb geen zin/tijd om dan nog soort sims ernaast te spelen. Maar ik denk dat de meeste gamers die tijd wel hebben en het ook leuk vinden. Dus goeie zet van Sony.
     
  12. MiC

    MiC Active Member

    Berichten:
    24
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik denk niet dat Home een soort van sims factor krijgt. Het is meer een soort van interactief visite kaartje met vriendenlijsten, voorkeuren, muziek film etc. Je kan toch niet door grote steden lopen en naar andere huizen gaan etc?
     
  13. wesleyX

    wesleyX Sword From Heaven

    Berichten:
    543
    Leuk Bevonden:
    0
    Het is nog niet zeker, dat het komt. Als het komt zal het denk nog wel ruim 1,5 jaar duren. En dan is het ook maar afwachten of er een inruilactie komt, dat je extra moet bij betalen. En het is natuurlijk ook zo dat je al een lange tijd plezier hebt van je console. Of je betaald de volle prijs voor een geupgrade controller.

    Dit is een beetje het risico wat je neemt als je een console bij de launch koopt. Het kan ook zijn, dat het aantal Blu-ray films afneemt, omdat HD-DVD blijkt te hebben gewonnen. Dat is ook zonde.

    Ik dacht dat het zo was dat je vrienden, automatisch vlakbij jouw wonen. Dus als je een nieuwe vriend toevoegt, dan komt hij ineens bij je in de straat wonen. Als ik het Home filmpje bekijk, dan lijkt dat heel erg op een public area. Lijkt me sterk, dat het een huis is van iemand. Ik denk dat er public worlds door Sony worden gemaakt. Bijvoorbeeld een voetbalveldje voor hanggroepjongeren die veel PES en FIFA spelen.
     
  14. ValsSpeler

    ValsSpeler Active Member

    Berichten:
    245
    Leuk Bevonden:
    0
    Als ik jou zo hoor denk ik dat het niet zo'n slecht idee is om je even in te houden, hoe moeilijk het ook is. Je blijft gewoon lekker van je 360 genieten en wacht af of gaat blijken dat in 2007 of 2008 de ps3 gewoon over de 360 heen knalt qua spellen. In dat geval zet je je 360 op marktplaats en haal je de ps3.

    Dan kun je met terugwerkende kracht nog gaan genieten van al die spellen van de ps3 en heb je ook nog al die toppers van de 360 meegenomen.

    En als het nog langer duurt voordat blijkt op welke console de meest indrukwekkende spellen komen dan kan je de ps3 er gewoon bij halen want tegen die tijd zal die lekker goedkoop zijn geworden.

    Maar dan moet je dus wel discipline genoeg kunnen opbrengen om te wachten ;)
     
  15. wesleyX

    wesleyX Sword From Heaven

    Berichten:
    543
    Leuk Bevonden:
    0
    http://www.gamed.nl/view/25098

    Opzich zo het een slimme zet zijn, als Immersion met Sony samenwerkt. Dit betekend een verdubbeling van de afzet op rumble gebied. Microsoft heeft aandelen van Immersion, maar dat is minder dan 50%. Dus Microsoft zal niet de koers bepalen van Immersion. Het is denk ik vooral aan Sony of ze de kosten te hoog vinden.

    Als de rumble snel wordt toegevoegd, verwacht ik compensatie. Duurt het langer dan een jaar. Dan zal je wel gewoon de volle prijs moeten betalen.
     
  16. Cybercon

    Cybercon Guest

    Ik denk dat Sony hiervoor eenzelfde strategie zal hanteren als bij Youtube om dit tegen te gaan.
     
  17. RogierM

    RogierM Active Member

    Berichten:
    684
    Leuk Bevonden:
    31
    Geen idee hoe Youtube dat tegen gaat, maar als je in je private virtual appartment via usb stick, fotos, muziek en filmpjes kan uploaden heb ik geen idee hoe ze dat gaan checken. Maar ja ik ben ook geen IT'er. Ik denk dat het de gebruikers toch wel gaat lukken zelfs als er wel een beveiliging zou zitten. Elk systeem is hackbaar als je het mij vraagt.

    Ik denk dan altijd maar aan Blizzard met hun fierce stance against hackers en de Diablo II economie (dupen/botten iemand?)
     
  18. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Vind het niet echt Miyomoto waardig. Daarnaast lijkt dit heel erg op een geval van steken / pijn doen.
     
  19. boss

    boss Stay frosty people!

    Berichten:
    4.420
    Leuk Bevonden:
    2
    Mmm, dit vind ik echt spijtig. Toen Nintendo het moeilijk had(lees: gamecube) waren ze zo vriendelijk, moeide ze zich nooit. Allé, Miyomoto toch niet. En nu verkooopt de Wii goed, en nu gebruiken ze ook stekende woorden,... En naar beide concurenten. Mogen ze toch niet doen. Maja, in ze alle 3 zitten mensen die steken geven, maar sommige houden zich toch terug getrokken. En zo was miyomoto ook altijd, nu dit... spijtig. Maarja, ik wil natuurlijk niet hoe hij het exact gezegd heeft. Pu kan zaken over verdraaien...
     
  20. mortalexe_29

    mortalexe_29 fun !

    Berichten:
    1.202
    Leuk Bevonden:
    0
    Ach waarom zou je het ook tegenhouden? Er geld eigenlijk het zelfde voor als in het echte leven. Doe porno thuis maar niet op straat. Als sony gewoon zorgt dat zij zelf de eningen zijn die dingen in het buitengebied kunnen regelen dan zoekt iedereen maar uit wat hij in z'n huis doet.

    Als krijgen we dan misschien wel gezeik met virtuele kinderlokkers die de koters hun huis binnen lokken....8) (misschien wat family settings er bij zoals op de 360)
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina