Viktortje Rest in pieces!

Berichten:
    3.576
    11
    haha zalig ik ben Nederland:) thanks voor de goede loting en moge de finale nederland - portugal worden. (ik ben in voor oefenpotjes!!)

Wanneer begint het eigenlijk, wanneer moeten de wedstrijden gespeeld zijn etc..?
    overigens staat er op de site bij Eckie dat zijn gamertag Jerooney is en er staat bij Jerooney dat zijn gamertag Jerooney is, klopt dat?

Laatst bewerkt: 5 jun 2008
  4. Shin David

Shin David Ajax Amsterdam

Berichten:
    3.000
    0
    Ja, Ekie is een maat van Jerooney en speelt onder zijn gamertag.

5. Viktortje

Berichten:
    3.576
    11
    zojuist online geoefent tegen Engeland

20ste minuut Robben 1-0

met rust vennegoor erin en tactiek aapassing.

46ste minuut mist vennegoor een levensgrote kans8)

75ste minuut het moment.

ik krijg een vrijetrap en wil hem direct nemen maar dat deed ik daarvoor ook dus hij was erop voorbereid dus ik nam hem zo met LB dat ik hem in 1 x schiet met de man die hem hoort te tikken, en hij vliegt er laag in de korte hoek in 8)

bleek het van bronckhorst te zijn_O_

hij scoort in de 80ste minuut de 1-2 maar zo blijft het en ik win en ik krijg je achievement:)

6. Alpine

Alpine Active Member

Berichten:
    2.450
    5
    Net tegen Kroatie geoefent met Tsjechie.
    Volgens mij lukte alles ik had maarliest 23x geschoten en hij slechts 5x.
    Jammer dat 2x de aluminum in de weg stond en dat dat Pletikova best wel goed keepte.
    Voor de rest was ik blij met de 2-5 overwinning

7. Viktortje

Berichten:
    3.576
    11
    net 3 potjes tegen Tsjechie (Alpine) gespeeld

1 potje ging gelijk op hij won 2-1, de laatste minuut werd een goal van mij onterecht afgekeurd..

2de potje speelde hij beter maar ik won 1-2 hij raakte in de laatste minuut ongelukkig de paal

3de potje ging het tot de 90ste minuut gelijk op. in de 60ste minuut scoorde hij de 1-0
    5 minuten later maakte ik de 1-1 en zo bleef het, in de verlenging kwam hij met geluk op 2-1 en vanaf toen heb ik zo'n 10 kansen gecreerd maar had hij een engeltje op de lat.

eerst schoot ik vanaf 5 meter vol tegen de paal of zijn hand (het ging te snel we konden het niet zien)

en toen had ik nog een bal die door een beetje lag achter me langs rolde in plaats van in mijn voeten toen ik 1 op 1 stond.

mja hij won 2-1 enzo waren we aardig in evenwicht..

8. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Het waren leuke potjes en het stond in alle potjes 1-1 :p.
    Aangezien we beide veel kansen hadden waren we vanuit dat er wel een iemand zou gaan winnen.

Het waren leuke wedstrijden met weinig doelpunten maar veel spanning

9. Viktortje

Berichten:
    3.576
    11
    jah inderdaad, maar onze tactieken (die strikt geheim zijn) botsten tegen elkaar dus ging het kansen creeren wat moeilijk

10. GoDz ViSioN

GoDz ViSioN .

Berichten:
    2.594
    7
    Heey allemaal, ik voeg jullie allemaal als Friend toe Op Live voor vriendschapelijke duel, ik stuur dan ook met een bericht met de Vraag wanneer je wilt, want mijn Xboxworld.nl doet al tijden raar dus kom er af en toe niet op!=(

0
    Het EK kan vanaf zaterdag beginnen, kun je nu nog ff oefenen met je land;) En deadline voor de wedstrijden is niet egt nodig lijkt me als iedereen elkaar gewoon op live toevoegd en pm stuurt om wedstrijd te spelen. magoed succes iedereen:thumbs:

0
    Ik zal zo en vanavond oefenen, voeg me maar toe. Heb nu wel een aardige opstelling met Roemenië en het speelt wel lekker (offline dan)

7
    Ik wil, en kan ook met zweden, wat is je GT want als ik alphine2009 doe doet hij het niet:{

Finale: Vanaf Zaterdag 18:00

De naam rechts van het team is de gamertag, niet elk gamertag is hetzelfde als je xbw naam, als je dat wilt weten moet je op pagina 3 kijken

0
    En wat als mensen de deadline niet halen?

Net een paar wedstrijden gespeeld waar onder 2 rare potjes :

Tsjechie 2-1 Roemenie (Wedstrijd ging gelijk op.Jij was beter met aanvallen maar ik was beter met verdedigen :p)

Tsjechie 0-4 Roemenie (Wat een WTF wedstrijd.... Minder dan 30% van mijn passen kwamen niet aan waar jij vele goals scoorde)

Tsjechie 6-0 Duitsland (Een wedstrijd waar jij zenuwachtig begon net alsof er wat belangerijks op het spel lag.Gelukkig maakte me spelers niet alle kansen af doordat de uitslag niet groter werd)

Tsjechie 3-2 Duitsland (Een Rare wedstrijd waar ik vele kansen liet liggen.Jij daarin tegen had jij 4 kansen nodig om er 2 in te knallen)