2.450
    Leuk Bevonden:
    5
    Op Uefa 2008 wel.
    Maar in mijn stand staat jouw score van 2-1 erop geteld maar dat is niet de definitieve.Jullie moeten de resterende minuten nog spele!

2. jerooney

jerooney d'r in dat telt

Berichten:
    410
    0
    Gewoon elkaar invite maar dan niet via jou tournooilobby? En nog 1 helft afspelen dus?

3. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Ja je speelt wel door met een 2-1 voorsporng.

Weet je nog wie er gescoord hadde?

4. jerooney

Berichten:
    410
    0
    bij mij 2x Henry volgens mij, En als ik hem nu via jou tournooilobby invite gaan we dan gewoon vij de 45e minuut verder en een 2-1 voorsprong voor mij? Of moet ik hem gewoon apart inviten?

5. jvbeilen

jvbeilen Active Member

Berichten:
    73
    0
    Via de flanken kun je wel verdedigen hoor. Maar vind je het dan unfair dat ik dat doe?

Ik moest Henry wel neerhalen anders was het een doelpunt geweest. Het is alleen in het uiterste geval hoor.

Was verder wel een leuk potje. Eindelijk een overwinning. :)

6. jerooney

Berichten:
    410
    0
    Tikken lukte nu veel beter ja, leuke wedstrijd maar ging er onverdiend met de winst vandoor omdat jij toch weer beter was:9

7. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Kan niet want je kan maar 1x tegen hem spelen en in die nieuwe wil ik alleen de wedstrijden anders raak ik in de war.Dus je moet gewoon een Player Match hosten

8. jerooney

Berichten:
    410
    0
    Nee tuurlijk niet, als dat jou speelstijl is ga je gang;) Maar dat je 2x mn doorgebroken spelers neerschopte bedoelde ik eik, maargoed maakt niet uit jij had meer kansen dus verdiende meer de winst:thumbs:

1x Stambolic

Wat een kl*ten wedstrijd. Het ging totaal niet lekker.
    Had in het begin iets meer geluk moeten hebben. Snel op 1-0 achterstand en kon dit niet meer recht zetten. Er ging teveel fout.

0-1 Zigic
    0-2 Kovac (weet niet of dit zijn echte naam is i.v.m. neppe namen)
    0-3 Kovac
    0-4 Stankovic

Lekkere wedstrijd waarbij ik op 2-0 kwam door 2 fouten van hem (foute passes van de keeper) en voor open goal kon afronden. Daarna kreeg hij een paar kansen, Sneijder schoot na afleggen van Robben voor open goal over. Ik counterde een beetje en kwam er zo door en Kovac scoorde een rare reboundgoal op zijn eigen schot. 4-0 van Stankovic was een lekker schot na een snelle counter. Goed gespeeld vanbeilen!

11. Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles Go Ahead Deventer!!!

Berichten:
    1.775
    34
    Ik ben wel England.

Gamertag: Go Ahead Eagles, dus voeg maar toe om een potje te ballen!

12. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    engeland is al gekozen door Pro evo 6 ;)

2x Torres

Ik ga maar eens van tactiek veranderen. Mijn verdediging staat niet goed.
    Aanval gaat redelijk. Wel een leuke wedstrijd.

Laatst bewerkt: 16 jun 2008
  14. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Spanje 6-3 Nederland

Wat een wedstrijd zeg 9 doelpunten in een match zie je niet zo vaak!
    Ik had hem dit keer door de vorige keer pakte ik hem moeite nu weet ik een beetje wat zijn tactiek is :)
    Na de 4-1 dacht ik dat het over was maar ik maakte grove blunders.Dom een vrije trap weggeven en bij de 3e goal me keeper te vroeg uit laten komen

10
    Hoe scoren de meeste mensen hier trouwens hun goals, mooie afstandschoten of teruglegballetjes?

Servie 1-3 Spanje

Ik speelde geen goede wedstrijd.Vandaag heb ik last dat mijn spelers niet aansluiten en dat ik het met 2 spelers moet doen tegen 5-6 man -.-.
    Althans dat ik niet zoveel had geschoten op doel (6 van de 12 schoten).Had ik toch nog mijn doelpuntjes.Mijn 1e 2 doelpunten waren van assits van robbin zijn spelers :).
    Mijn laatste was van schone klasse.Ik kapte met Fernando Torres 4 man uit en schoot hem in de korte hoek

10
    Bij mij lukte ook al helemaal niets, ook geen aansluiting en zo kwam ik bij degenen die bij jou niet aansloten (volgensmij kwam dit door het natte gras wat mooi voetbal onmogeljik maakt). Klein blundertje misschien bij 3-1 van mijn keeper:9. Voor de rest maakte Casillas het verschil met de schitterende redding op de kopbal van Zigic toen het 2-2 kon worden. Een minuut later scoorde je volgensmij die 3-1 en dat was de nekslag voor mijn niet al te snelle team