26
    Leuk Bevonden:
    0
    Spanje 5 - 3 Italie
    Eindelijk onze wedstrijd dan.. Italie begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend op een 0-1 voorsprong. Voor de 2e helft maakte ik nog gelijk.
    In de 2e helft ging ik beter met mijn kansen om dan Italie. De statistieken waren voor Italie. Het was een leuke wedstrijd waar de wedstrijd zo door Italie gewonnen kon worden.

0
    Leuke wedstrijd! De 2-2 was overigens van Camoranesi ipv Di Natale, voor de rest klopt het.

3. jerooney

jerooney d'r in dat telt

Berichten:
    410
    0
    Aangezien Tsjechie nu op vakantie is kan die wedstrijd pas over 2 weken gespeeld worden, Kan ik mooi nog ff op trainingskamp:9

Nederland 0 - 3 Spanje
    Spanje begon beter in de wedstrijd. Viktortje zette mij in de 1e helft nog een beetje onder druk maar ik had het geluk dat mijn eerst doelpunt viel. Het was een kluts goal. In de 2e helft deed Nederland niet zoveel het was meer Spanje dat aanviel wat leidde tot de eindstand van 0-3
    Doelpuntenmaker:
    0-1 Iniesta
    0-2 Villa
    0-3 Villa
    In de 89e minuut had Viktortje er geen zin meer in volgens mij hij ging uit het spel.

klopt ik was pissig,

noem me een slechte verliezer wat ik ook ben, maar ik was pissig omdat ik zwaar bagger speelde, ik kwam door jouw snelle getik niet in mijn spel. waardoor ik het spel in de westrijden hier voor bij lange na niet kon halen, dat zal ook met de 2 weken vakantie en het spelen van euro 2008 te maken hebben.

nogmaals aan de organisator, stel een deadline van max 3 dagen in want een tournooi dat voor het orginele tournooi begint kan niet 3/4 weken later eindigen, dat is schandalig.

9. jerooney

Berichten:
    410
    0
    Dan organiseer jij er de volgende x gewoon 1 omdat je egt alles beter weet;)
    Verder kan ik m'n halve finale pas over een week spelen aangezien Tsjechie nog op vakantie is.

5
    Jerooney morgen de halve finalen spelen?

12. jerooney

Berichten:
    410
    0
    vanavond lukt niet meer dus morgen anders?

Duitsland-Tsjechie 1-2
    Gvd wat een wedstrijd zeg. Ik kwam al snel op 1-0 door een vrije trap die prachtig in de kruising werd geschoten door Sloeger. Duitsland had het betere van het spel maar Tsjechie loerde steeds op de counter. En dat bleek ook toen Duitsland een corner kreeg,was een afvallende bal en Tsjechie kwam er razendsnel uit met 3 spitsen en maakte het dan ook koelbloedig af. 1-1
    Daarna raakte ik nog een keer de paal en Cech redde nog 1x goed maar de bal wilde er niet meer in.
    Uiteindelijk scoorde Tsjechie in de 90e minuut de winnende met wie anders dan Baros|:-
    Proficiat Alphine! al moet ik zeggen dat ik meer verdiende gezien de kansen + 2x paal

Laatst bewerkt: 22 jul 2008
  15. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Je was inderdaad veel beter.Mijn spelers reageerde gwn fokking sloom op de bal en passte en schoten pas na 3-4 seconden.Ik ben ook blij als ik deze spel in de prullenbak ga gooien want dat Online is egt niet om te spelen