Berichten:
    107
    Leuk Bevonden:
    0
    ik hoop dat ut dit keer een wat grotere demo is... niet dat ut weer 2 min per helft is maja was de laatste jaren ook zo dus dat zal nu helaas ook wel weer het geval zijn dan

2. Lightnezz

Lightnezz NsG Manager

Berichten:
    855
    0
    Ik ga zoveel seizoenen spelen alleen het probleem wat ik altijd had bij fifa is; Je speelt op wereldklasse, dan gaat scoren moeilijk en je krijgt dan nog steeds geen doelpunt tegen. Je hebt heel vaak dan uitslagen als: 1 - 0 0 - 0

Ik heb 08 niet gespeeld...Was het daar ook zo?

3. AC/DC

AC/DC Active Member

Berichten:
    529
    0
    Ik neem de Primera Division, mijn favoriete competitie, ik koop er zelf de premier League en Serie A bij. Dan heb je de drie leukste competities voorzien.

Klopt, ze waren altijd zo irritant kort maar dit keer is dat niet het geval. Je kunt in deze demo een volle Exhibition wedstrijd spelen, bij een gelijkspel gaat het naar penalty's.

6. Toronto FC

De demo speel je in het Wembley Stadion(PS3 versie heeft het FIWC Stadion). Verder zitten de nieuwe custom tactics ook in de demo dus kun je die ook uitproberen. Ook zit de vrije oefenmodus er in zoals voorgaande demo's.

Het ligt aan hoe je de wedstrijd wilt spelen. Als ik bijvoorbeeld op world class ga spelen da ga ik geen wedstrijd spelen van 5 minuten, op z'n minst 10-15 minuten, dan krijg je vanzelf realistische uitslagen.

4. Fiasco

Fiasco Big Stepper XBW.nl VIP

Berichten:
    19.035
    5.854
    Zit er eigenlijk ook gewoon weer training in ? Bij PES op de PS2 trainde ik namelijk eigenlijk best wel vaak. Maar tot nu toe bij FIFA nog geen training tegen gekomen.

5. AC/DC

Berichten:
    529
    0
    Nee jammer genoeg, dat vrije gedoe is nu de training geworden.

6. Viktortje

Viktortje Rest in pieces!

Berichten:
    3.576
    11
    klinkt leuk de demo, normaal was het idd een helft van 2 minuten, beetje lame.
    ook een grote keuze aan teams, al had Toronto van mij echt niet gehoeven8)

0
    Alle stadions van de 08versie en 15 nieuwe stadions.Welke dat zijn is nog niet bekend dacht ik

Online team in Be a Pro mode.
    Je zult dus in deze mode in een team kunnen spelen met maximum 50 andere spelers.
    Alleen de beste 10 van dat team/ of diegene die online zijn zullen opgesteld worden.
    Er zijn 15 leagues en je begint dus onderaan met je team...deuuh.
    Bedoeling is dat er echte toernooien gaan georganiseerd worden met de beste spelers van het éne land tegen het andere land etc....

28
    Er kunnen ook meerdere teams van 1 club tegelijk spelen dus als er bijv 20 man online is kunnen alle 20 mensen dus spelen maar dus verdeeld over 2 wedstrijden.