646
    Leuk Bevonden:
    213
    Ik ben dus ook United in manager mode, en als ik dan Ronaldo voor dat geld zou verkopen, gaat ie dan gelijk autosaven of kan ik me game gewoon opnieuw laden zodat ik Ronaldo terug heb? Want die kerel is echt zo masterlijk goed :) Ook prachtig dat commentaar over em, iets van: This boy has so much talent, he scores again and again and again. Weet niet of ze het alleen bij hem doen maar heb het wel alleen nog maar bij hem gehoord.

Heeft iemand trouwens nog tips voor goede keepers of verdedigers..? Want ik wil binnenkort Van der Sar en Neville gaan vervangen. Ferdinand is ook al oud aan het worden. Zat zelf aan Chiellini ofzo te denken voor Ferdinand maar dan nog een goede rechts back en keeper?

2. BlackTerror

BlackTerror Delicious

Berichten:
    1.118
    4
    In de demo vond ik die rechtsback van FC Toronto best wel goed. Misschien dat je daar eens een kijkje neemt:9

3. Red&Yellow

Red&Yellow TEK BUYUK CIMBOM

Berichten:
    367
    0
    Als jullie een snelle aanvaller zoeken zou ik voor Baros gaan, niet al te duur en meesterlijk snel. Arda groeit ook snel, Lincoln is een goede AM en Meira is een sterke verdediger.

Allen bij Galatasaray.

Alex is ook wel goed van Fenerbahce.

Trouwens: wanneer krijgen we podcasts te horen?

Laatst bewerkt: 5 okt 2008
  4. Rebel8319

Rebel8319 XBW Addict

Berichten:
    2.784
    0
    ja wat houden die podcasts in eigenlijk ?

5. Ralluff

Ralluff Vedette

Berichten:
    2.882
    13
    Net een leuke wedstrijd gespeelt tegen rigosong. Hij de hele 1ste helft beter, en ik de betere ploeg in de 2de helft. Scoorde ik met de volley in de 90' minuut via een mooie aanval. Gelijkspel was denk ik terrecht geweest. Toch een fijne wedstrijd gespeelt!

6. Darkbird

Darkbird Active Member

Berichten:
    47
    0
    Zelf scout ik heel veel spelers, ik heb een LVV gescout en een contract gegeven voor 500.000 euro nu is hij na 7 wedstrijden al 5 miljoen waardO-)

7. Xboxgamernr1

Xboxgamernr1 Active Member

Berichten:
    576
    1
    Hij auto savet em niet, en anders maak je gewoon ff snel een nieuwe Manager Mode met man utd aan ;)

Gruuwelijk ! net een potje ranked gedaan , en ik gaf echt een pakslaag

Ik met Real Madrid hij Met Bayern Munchen , ik speelde hem steeds weg tot ik in de 2de helft de 3-0 scoor en de Robot animatie uitvoer , toen disconnecte die hahah

11. Red&Yellow

Berichten:
    367
    0
    1e helft 100 kansen gemist, 2e helft kwam ik er niet uit:confused: Ik moest meteen weg, want ik moet dinsdag een boek Engels uithebben, moest even lezen.

Wel een lekkere goal trouwens van jou!

Ik speel met Middlesbrough een carriere, op wereldklasse.

0
    Zitten alle internationale competities en nationale cups geintegreerd in de normale seizoenen? Dit miste ik altijd wel bij PES met zijn ML.

Dus dat je je plaatst voor de UEFA cup, CL en je in de nationale beker mee moet doen?

13. Ralluff

Berichten:
    2.882
    13
    Ja, je had echt veel kansen

Net overigens mijn mooiste goal tot nu toe gemaakt tegen Boertje psv :+
    Corner, word weggekopt, en ik neem hem in 1x van 25 meter ofzo in een streep de kruising in! echt geweldig, daarna weer een mooie goal gemaakt , maar die was iets minder mooi

14. Juugen

Juugen Active Member

Berichten:
    604
    0
    Heb het alweer gehad met online. Ik heb de laatste 10 matches alleen maar tegen manchester united gespeeld. Er zitten bijna geen echte voetbal fans op xbox live.

15. Rydan

Rydan Active Member

Berichten:
    1.652
    18
    Ik vind het ook lame, iedereen neemt alleen 5ster teams.

Eerste avond live was het van goh vet, 3 gewonnen 1 verloren.