Morgen. ^^ Sorry had een drukke week achter de rug. Veel gewerkt en gefeest enz. ;)

2.450
    5
    FC Utrecht 1-0 Vitesse

37e Silberbauer 1-0

Dramatische wedstrijd.Spelers van beide partijen die een simpele pass niet kunnen aanemen en schoten op doel die zelfs een F harder schiet :mad:
    Doelpunt kwam uit door een foute gooi van de keeper waar Silberbauer van profiteerde

Van Dijk -> Geel (FC Utrecht)

3. Shin David

Shin David Ajax Amsterdam

Berichten:
    3.000
    0
    Kutwedstrijd idd. Na die domme blunder van mij wist ik dat ik het al niet meer kon winnen want ik heb al moeite met scoren. Met het gevolg dat de tweede helft nog kutter was. Wordt daar echt moe van die stomme verdedigingsfouten, ook al tegen viktortje :mad:

4. GODZILLA

GODZILLA Active Member

Berichten:
    211
    0
    ey man hoewel ik niet mee doe met deze competitie wil ik ff zeggen dat dit wel vet geregeld is met stand, topscoorders en kaarten enzo complimenten! als er nog een volgend seizoen komt wil ik graag deelnemen aan deze competitie als er dan mensen zouden afvallen. Welke club zou me niet uitmaken maar de strijd is altijd zo vet online:) ik hoor het wel of het mogelijk is voor het volgende seizoen als dat er komt

geen kaarten

Wedstrijd waarin duidelijk zichtbaar was dat AZ veel sterker is dan Heracles, Az schoot in 3e minuut ofzo op de lat. daarna een aanval die ik naar eigen zeggen netjes uitspeelde. kwam voor de keeper tikkie breed op de opgekomen klavan 1-0, daarna scoorde hij de 1-1 uit de corner.

toch weer een puntje met heracles, mooi resultaat.

6. Daz

Daz

Berichten:
    16.101
    2.258
    Mee eens, het was btw een schot op de paal. ;) En trouwens echt irritant, elke keer als ik een aanval opzet en de bal bij m'n spitsen komt, dan kan ik die nergens afgeven en loop ik mij weer vast. Zéér irritant!

2-1 Yulu Matando

Eerste helft was Heerenveen duidelijk beter en was de 2-0 ruststand terecht.
    Na rust een aanvallend Roda dat een paar goede kansen kreeg, ook Heerenveen kreeg op de counter nog wat kansjes maar een derde doelpunt zat er niet meer in.

Erg slordige pot met veel balverlies aan beide kanten en aan allebei de kanten aanvallers die niet vooruit te branden waren.

8. Looney

Looney Active Member

Berichten:
    2.129
    25
    Helemaal mee eens! een pot om te vergeten!

ADO Den Haag - FC Twente

Wedstrijden die nog gespeeld moeten worden !! (Deadline 18:00 Zondag)

0
    Weetniet. :+ Zeg jij maar, mij maakt het niet uit.

26
    Dyonko, tegen jou moet ik ook nog. Heb morgen de hele dag de tijd en vanmiddag ene uurtje!

3
    Ja, ik kan vandaag, s'middags en s'avonds.

ado den haag - twente 1-1

Onnodig puntverlies vind ik zelf. Niet dat ik zo goed was maar na de 1-0 weinig weg gegeven. De 1-1 gaat via de paal tegen Kum aan. 1 min voor tijd schiet ik nog van 5 meter tegen de paal :mad:.