Dragon Age: Origins [Deel 2]

Discussie in 'Algemeen' gestart door Yellow 13, 16 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556
    Thanks, ik zal zodirect eens goed gaan kijken hoe dat allemaal moet. Ik heb geen idee wat er bedoeld word met taunt, en hoe ik characters op cautious kan zetten. Ik moet nog maar eens extra goed in de handleiding kijken denk ik ook.

    Ik heb al een tijdje dirty fighting en Below the belt, ik moet wellicht beter gebruik ervan maken en niet zomaar wanneer ik er zin in heb.
     
    Laatst bewerkt: 18 jan 2010
  2. Rbz NL

    Rbz NL Xbox Juan XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.343
    Leuk Bevonden:
    8
    Weet iemand of de collectors edition een beetje zn geld waard is? Hij kost iets van 80 euro maar ik kon niet direct iets heel bijzonders spotten.
     
  3. Kaneda

    Kaneda Active Member

    Berichten:
    1.164
    Leuk Bevonden:
    0
    Taunt is een skill die een warrior kan leren, als hij/zij dit gebruikt komen alle vijanden in de buurt op hem/haar af. Aangezien warriors over het algemeen meer leven en zwaardere armor dragen kunnen zij veel beter de klappen verdragen ivm je rogues en mages. Terwijl iedereen je warrior(s) aan het meppen is, kun je met je roque lekker backstabben.

    Je partymembers op cautious en dergelijk zetten doe je bij het character stats screen. Dat scherm waar je op a drukt om te level uppen, alleen druk je dan op y om hun gedrag te regelen. Je kan archers en mages bijv. op ranged zetten zodat ze lekker blijven schieten, en warriors op agressive zodat ze als gekken op de vijand afrennen. Als je nog wat verder wilt gaan kun je ook nog tactics slots gebruiken die daaronder staan. Dan kun je bijvoorbeeld instellen voor je partymembers(voor elke apart) dat ze automatisch een healthpotion nemen als ze onder de 25% van hun health komen. Of bijvoorbeeld dat partymember A dezelfde enemy aanvalt als partymember B, en nog tientallen mogenlijkheden.

    Bij sommige gevechten op normal kan het nog weleens handig zijn om de linkertrigger ff ingedrukt te houden, en dan met LB/RB door je party heen te gaan en ze allemaal een opdracht te geven. Dit was voor mij in het begin ook ff wennen, maar sinds ik er gewend aan ben doe ik het bijna bij elk gevecht(veel efficiënter dan gewoon hakken).
     
  4. Named

    Named Named

    Berichten:
    619
    Leuk Bevonden:
    7
    Vanavond eindelijk weer even de tijd om verder te spelen, kijken hoe het zal gaan met me 3 arcane warriors. Wil 1 van de drie full melee focus en 2 met ook beetje support healing, denk ik :)

    Word elke keer toch weer net wat anders :thumbs:
     
  5. DiaL

    DiaL XBW Senior

    Berichten:
    2.606
    Leuk Bevonden:
    21
    Als je eenmaal de main quest hebt doorlopen kan je dan 'free roam' gewijs backtracken en alle areas ad random gewoon terug bezoeken?
     
  6. dahouseman

    dahouseman The cake is a lie!

    Berichten:
    1.026
    Leuk Bevonden:
    0
    ja en nee,

    je kan alleen nog naar plaatsen die je hebt gedownload
     
  7. White Hawk

    White Hawk Emotion 98.3

    Berichten:
    663
    Leuk Bevonden:
    828
    Mmm dus jij word de trotse vader van een demonische kind of is alistair de gelukkige?:+
     
  8. Vegeta

    Vegeta capo di tutti i capi

    Berichten:
    4.197
    Leuk Bevonden:
    18
    cheap tik voor die bandits

    Ze spawnen als je in de buurt komt. Je weet waar ze zitten dus loop rustig hun kant op. Zodra er een spawnt, sta stil en hij komt vanzelf naarr je toe lopen. (of meerdere) Maak ze af, heal en loop drie passen verder en val de rest aan. Vooral de partij achter de heuvel is dit ideaal. De andere partij in het graanveld spawtn in een keer en in de partij voor de heuvel zitten archers!
     
  9. wc-bril

    wc-bril Toiletpapier

    Berichten:
    259
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb een vraag over de specialisaties die je kan aanleren. Als ik het goed heb, kan je bijvoorbeeld als warrior je later specialiseren in een templar, maar moet je dit eerst aanleren van Allistair.
    Nu ben ik eigenlijk op zoek naar de specialisaties Ranger (voor de rogue) en nog een alternatieve specialisatie voor Morrigan (dat shape shifting vind ik helemaal niets), en zou ik nog Reaver willen unlocken voor de warrior.

    Weten jullie waar ik daar voor moet wezen?
    Alvast bedankt!
     
  10. Harry Henkel

    Harry Henkel Member

    Berichten:
    43
    Leuk Bevonden:
    0
    Voor de Reaver moet je bij
    de quest The Urn of Sacred Ashes ervoor kiezen om Andraste's ashes op te offeren. Je krijgt dan de Reaver specialisatie. Ranger specialisatie moet je kopen, net als de Spirit Healer. Arcane Warrior kun je krijgen in de ruïnes in het Brecilian Forest, als je een van die vials op een altaar plaats en vraagt of je de specialisatie krijgt. Blood Mage kun je krijgen door het te leren van de Desire Demon die de zoon van Arl Eamon heeft bezeten. Je kunt die ook leren door het te vragen aan de blood mage leader in Denerim.
     
  11. wc-bril

    wc-bril Toiletpapier

    Berichten:
    259
    Leuk Bevonden:
    0
    Thanks, die Reaver zit er dus niet meer in voor mij :)

    Zou je alleen nog kunnen aangeven:

    Waar kun je Ranger kopen? En kun je Berserker ook kopen?
     
  12. Ruben III

    Ruben III Rando

    Berichten:
    380
    Leuk Bevonden:
    23
    Ranger in kamp. Berserker in Denerim of leren van Oghren
     
  13. Vegeta

    Vegeta capo di tutti i capi

    Berichten:
    4.197
    Leuk Bevonden:
    18
    Over de BM specialisatie

    Hoe krijg je die. Eerste keer dat ik hem speelde was ik met morrigan of mijn eigen mage naar binnen gegaan en toen had ik de optie om hem te krijgen van die desire demon maar had hem niet genomen. tweede keer was ik met Wayne gegaan , daarnaa met morrigan weer, de bloodmage en de Irvine. (had steeds geladen) maar wat ik ook doe. steeds als ik met de bitch praat en zeg laten we praten dan zegt mijn karakter uit zichzelf ik weet dat je evil bent en begint het gevecht! echt frusterend!

    Waar moet ik in Denerim zijn
     
  14. Revan NL

    Revan NL Active Member

    Berichten:
    706
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb DragonAge net een week maar heb nu wel een probleem: ik ben bezig met die quest in de mages toren. Ik versla de demon, volg de dialoog, waarna het laadscherm volgt... om vervolgens vijf keer achter elkaar vast te lopen. Ik heb het hierna maar opgegeven maar nu is mijn vraag: is dit een simpele bug of is mijn savefile naar de klote?
     
  15. Cyfax

    Cyfax Active Member

    Berichten:
    85
    Leuk Bevonden:
    0
    Dit probleem heb ik nog niet eerder gezien/gemerkt, als je iig nog kan laden voor dat punt dat het vastloopt zou je denken dat het niet je savegame is.

    Misschien kan je proberen eerst ergens anders heen te lopen ipv met de demon te vechten en een ander laadscherm op te zoeken? Of evt de disc schoonmaken.

    Ik zou denken dat het dan een bug is, en eerlijk gezegd zou ik ook geen andere dingen kunnen bedenken om dat te omzeilen.

    Ik heb wel een aantal keer (2-3x) gehad dat Dragon Age was vast gelopen, maar bij mij weten niet op een speciale/specifieke plaats.
     
  16. Willem

    Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

    Berichten:
    13.173
    Leuk Bevonden:
    686
    Hoewel ik deze bug niet gehad heb (en je dus ook niet kan helpen), was dit deel van het spel bij mij door bugs geplaagd. Herhalende laadschermen of dialogen en tussenfilmpjes, om maar iets te noemen. f
    Je kan misschien even op het Bioware / Dragon Age forum zoeken.
     
  17. Revan NL

    Revan NL Active Member

    Berichten:
    706
    Leuk Bevonden:
    0
    Bedankt voor de reacties iig.
     
  18. TumTumTum

    TumTumTum LoW Wattuppaaa

    Berichten:
    733
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik moest bij een van die nachtmerries

    Spoiler





    Om een ally te halen




    Spoiler end.



    4 keer hetzelfde gevecht doen, bleef herladen....

    Voor de rest eigenlijk nergens last van gehad.
     
  19. xbwdx

    xbwdx FeanFan

    Berichten:
    270
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb ook 2x een gevecht moeten doen in de nachtmerrie. Tevens is een save een keer corrupt geraakt. Na het laden van de save kon ik geen deuren meer open maken en zat ik dus vast. Gelukkig kon ik nog terug vallen op de auto-save van iets verder terug.
     
  20. Cyfax

    Cyfax Active Member

    Berichten:
    85
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb alleen iets vergelijkbaars gehad in:

    De orphanage in Denerim Alienage, dat stuk waar je met templar Otto dan het huis uit gaat kammen. Je hebt dan 2x dat hij een demon oproept, daar liep het steeds helemaal verkeerd na het verslaan van die demons. Dan kwam er geen opvolgend filmpje waarmee je verder kan, en als je dan zelf met Otto praat begon het demon-summon filmpje weer :9

    De deuren gaan daar ook op slot tijdens het gevecht, had ook een keer dat de deuren gewoon allebei dichtbleven en ik kreeg geen verder filmpje dus ik kon weer gaan laden :{
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina