Hmm, dat wordt dan vrijdag/zaterdag. 21:00 ga ik zeker niet halen..

10
    Robbin92 (bayern munchen) 1-1 Valencia (Alpine2009)
    Robbin92 (bayern munchen) 0-0 Valencia (Alpine2009)
    Robbin92 (bayern munchen) 1-0 Valencia (Alpine2009)

Vooral de eerste 2 potjes heel erg aan elkaar gewaagd. Allebei goed verdedigt en en allebei goede aanvallende fases. Derde potje was ik net een fractie beter maar wist ik het telkens net niet af te maken (3x paal) en toen heel erg duits in de 89:32 minuut de 1-0.

5
    1e wedstrijd was ik duidelijk beter in de 1e helft wat resulteerde tot een doelpunt.
    Daarna wou ik de druk nog op voeren maar je verdediging zat goed inelkaar.
    2e helft zakte het af en maakte je verdiend de 1-1.

2e wedstrijd begon ik dramatisch, je had een snelle start en had eigenlijk kunnen scoren maar me keeper lag in de weg.In de 1e helft had ik geen ei kunnen bakken me voorzetten waren zelfs gevaarlijker (1 op de paal en 1 op de deklat) want schoten had ik niet :p.
    2e Helft ging het gelukkig wat beter en had ik nog een rare bal van Villa die onderkant eruit ging en zo in de voeten rolde van Silva maar verwachtte dat niet en drukte op pass. Aan het eind had je nog wat kansen om de 3w wedstrijd te kunnen voorkomen maar het lukte maar niet.

3e wedstrijd begon je meteen gevaarlijk na 2 minuten belande een bal op de paal van je.
    Daarna de vrije trap eind 1e helft op de paal.
    Had wel nog wel kleine kansjes maar moest wel snel schieten omdat je dicht op me spelers zat.
    Jammer dat je in de 89e minuut scoorde wel verdiend maar aan de ene kant had ik graag doorgewillen :p.

Maarja beide verdedigen zaten goed in elkaar en ik denk niet dat je zo makkelijk door zijn verdediging heen loopt.
    Denk dat je nog ver kan komen op het toernooi en de FIFA NL Rankings.

8. robbin92

Berichten:
    1.609
    10
    Dank je Viktor.

Dat vind ik nou eens een goede analyse! Het lijkt wel of je het tijdens de wedstrijd heb bijgehouden:+. Ik had ook echt het gevoel dat we om 1 uur 's nachts aan ons 11de potje moesten beginnen omdat we geen verlenging en penalties konden doen. Die kans van jou dat je passte had ik inderdaad wel geluk mee.

Ik was ook al een stuk verder geweest op de NL rankings als ik niet steeds mijn xbox live uitvalt na het laatste fluitsignaal. Ik denk ook dat als ik nog hoger op de NL ranking kan komen, dat jij dat dan ook kan want ons niveau is nagenoeg gelijk. We hebben alleen een iets andere aanvalsopbouw.

9. mk katti

mk katti Active Member

Berichten:
    2.583
    0
    Lekker snel je wedstrijdjes gespeeld jongens, en ook leuk om te lezen die samenvattingen

Alpine, bedankt voor het meedoen en robbin succes verder

10. Alpine

Berichten:
    2.450
    5
    Zon gevoel had ik ook, zei ergens bij de 2e of 3e wedstrijd dat er een 4e wedstrijd zou komen :p. Had bijna ook nog gelijk

Denk dat je samen met Meowth en Viktor kanshebbers zijn voor het toernooi ;).
    Danny kan er misschien ook wel tussen bij als hij het weer onder de knie heeft.
    Anderen ken ik niet of acht ik wat minder dan deze 4.