[XOne] Battlefield 3 [Deel 5]

Discussie in 'Games' gestart door Jorrie, 6 dec 2011.

  1. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    wat denk je :+?
    Bijna iedereen was het potje weer geleaved. Die 1 en 2 probeerde telkens met stinger ons eruit te knallen en ze stonden dan ook telkens bij elkaar :lol: idd niet de beste tegenstanders.

    afgezien van die 2 waren er behoorlijk veel geleaved.
     
  2. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    precies, als ik schiet gaat het sneller en hoef ik niet perse me naar die vijand toe te bewegen.
     
    Laatst bewerkt: 2 jan 2012
  3. McKnight_76

    McKnight_76 cool

    Berichten:
    162
    Leuk Bevonden:
    0
    machtig spel....alleen ik erger me steeds aan dat je tussen de matches niet gewoon kan leaven. Je moet steeds wachten totdat het nieuwe begint voordat je kan quiten, tenminste dat is wel op de ps3.
    Als je dat doet telt dat gewoon als een lose toch?
     
  4. Martijn NL

    Martijn NL Active Member

    Berichten:
    1.814
    Leuk Bevonden:
    0
    Nee als je meteen weg gaat zonder te spawnen in het nieuwe potje dan telt het volgens mij niet mee.
     
  5. titan1980

    titan1980 Bruce Springsteen

    Berichten:
    1.304
    Leuk Bevonden:
    33
    hoe zit dat nou boys ik speel in een potje en er lopen een paar spelers rond met een health bar boven hun naam? Is dit een perk (Flak,Sprint etc) die je aan moet zetten of wat houdt het in? Het lijkt alsof ze sterker zijn ??
     
  6. Defanatic

    Defanatic blauw beest

    Berichten:
    924
    Leuk Bevonden:
    26
    Kamikaze piloten kom je bij bosjes tegen inderdaad. Ik ben er zelf ook een vrees ik. Battlefield is weer een feest om te spelen maar je merkt gewoon dat een hoop spelers de game niet beheersen. Zelf heb ik nog nooit een vliegtuig of heli kunnen masteren en volgens mij komt dat door het gebrek aan een goede tutorial. Hoeveel mensen weten er aan het begin wel niet dat je uberhaupt kan spotten? Het zijn simpele dingen voor veteranen maar nieuwkomers falen altijd hopeloos in deze game.

    Zelf speel ik al jaren battlefield games maar dat vliegen is mij nog nooit gelukt. In bad company zat een vliegstuk in de singleplayer wat het wat beter maakte om er aan te beginnen en dat vlieglevel in battlefield 1943 heb ik weleens gespeeld maar om zonder zo'n tutorial een helikopter te pakken in de BF3 levert alleen maar frustratie op. Bovendien begreep ik dat je in een straaljager dik geowned wordt als je geen heatseekers hebt. Niet dat ik het echt mis want ik speel liever als infantrie maar toch.
     
  7. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467

    geen idee wat je precies bedoeld , speel je gewoon op de 360?

    het is ook niet erg als je niet kan vliegen, ik kan het ook niet (chopperen al helemaal niet)

    Maar spawn dan niet in de chopper aan het begin. Zo erg als je met een volle chopper op Noshar canals meteen de zee in dondert omdat de piloot het nog moet leren :+

    Eigenlijk zou er voor de chopper wel een practice mode in mogen zitten. Ik weet ook van mezelf dat ik het nooit ga leren in BF3 want ik wil gewoon niet die lul zijn die aan het begin van een ronde het halve team tegen een berg aanvliegt
     
  8. Defanatic

    Defanatic blauw beest

    Berichten:
    924
    Leuk Bevonden:
    26
    Ja precies, nu is het vliegen voor de happy few of eigenlijk degene die het meeste hebben geinvesteerd. Op zich is dat een goeie zaak voor de mensen die hier veel tijd in hebben gestoken maar voor de teamplay zou het mooi zijn als je met een gerust hart in een heli kan stappen en vervolgens frontaal de aanval kan zoeken omdat je wordt gedropt. Heli's in BF gaan puur voor de kills, in mijn herinnering waren ze in Joint operations veel meer een vervoersmiddel.
     
  9. Wahlberg

    Wahlberg Active Member

    Berichten:
    1.443
    Leuk Bevonden:
    24
    Choppers en jets moet je gewoon een paar keer proberen, de eerste keren crashte ik ook onmiddellijk maar na 5x lukte het me gewoon. Ik vind het nu ook leuk om te doen, gisteren nog in die heli op wake island en ik deed het als een PRO! Draaien is ook zo lekker met 2 sticks op je controller. :D
     
  10. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    Ik moet zeggen dat op de 360 de mappen nou ook niet zo groot zijn dat je winst kan behalen door je chopper als transport te gebruiken

    alleen bij de mappen met vliegdekschip spawns , want het is wel veel sneller dan bijv de Amtrac.

    Maar meeste mappen ben je bijna zo snel als je gewoon een jeep ofzo pakt.

    Vind het ergens ook wel leuk dat chopperen een soort specialisme is. Je moet je als goede en geoefende piloot ook kunnen onderscheiden
     
  11. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556
    We zitten nu team deathmatch te doen, en ik zit in een squad. Echter kan ik gewoon niet spawnen op teammates..wat is dat voor iets idioots?
     
  12. Defanatic

    Defanatic blauw beest

    Berichten:
    924
    Leuk Bevonden:
    26
    Met dat random spawn point komt je toch ook bij je maten uit? Laat me raden je probeert die assault gun te unlocken? Ik heb inmiddels een winstpartij binnen (van de vijf) en moet dus nog minimaal 4 squad death match potjes gaan spelen. Normaal gesproken was ik nooit aan die modus beginnen eerlijk gezegd.
     
  13. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556

    Nope, ik kom de hele tijd ergens in mijn eentje te staan, echt waardeloos. Mijn intentie was niet om iets te unlocken, had dat niet door eigenlijk. Ik speel BF3 nu weer voor het eerst, sinds een lange tijd. Was druk met Batman en Skyrim, maar ik merk wel dat ik het meeste plezier heb in deathmatch nu. Soms heb ik gewoon geen zin in die 'verplichtingen' dat iets moet verdedigen enzo..gewoon soms good old fashioned DM is nice.
     
  14. Wahlberg

    Wahlberg Active Member

    Berichten:
    1.443
    Leuk Bevonden:
    24
    Squad deathmatch is echt leuk, mocht imho met 5-6 mensen zijn ipv 3 vs 3 of 4 vs 4.
     
  15. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    je kan daarin niet bij teammates spawnen nee :p eerst wel maar daardoor kon je heel gemakkelijk een plek afdekken.

    edit: en voor de mensen die chopper vliegen willen leren: bij co-op is er een heli missie (de 2de). Dan zit je in een apache dus je leert gelijk de lastigste te besturen.
     
    Laatst bewerkt: 2 jan 2012
  16. Reefun

    Reefun SH101510

    Berichten:
    467
    Leuk Bevonden:
    0
    De heli's en jets vliegen practisch hetzelfde als in BF2. Maar het is wel erg naadje dat er geen tutorial oid ervoor is. Hell, zelfs een private server zou al kunnen schelen voor velen om de heli's en jets beter door te krijgen.

    Maar het is gelul dat als je geen heat-seekers hebt dat je dan geowned heb. Denk dat je eerder doelt op flares. Heat-seekers voor een jet zijn zo over-rated. Dat is echt alsof je al toeterend achter je vijand aan gaat.

    Flares daarin tegen zijn onmisbaar als je geen raketten kunt ontwijken ; Mits ze op het juiste tijdstip worden gelanceerd natuurlijk. Hoe vaak piloten de flares bij de eerste lock-on signaal ze al afvuren... But then again, dat moet je ook maar net weten. Net zoals de back-button idd.
     
  17. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556
    BF3 blijft een geweldige game, maar ik erger me de pleuris aan dat kniven, het werkt voor geen meter gewoon. Ik heb zo vaak gehad nu dat ik voor de vijand zijn knar sta, hij moet reloaden dus een prachtig moment om het te kniven, nou vergeet het maar. Ik loop als een malle mijn mes te gebruiken en er gebeurd gewoon niks, hij schiet 2x met zijn handgun en ik ben dood.....ergernissssssssss!!!!

    Het kniven lijkt alleen te werken als je van achteren komt...zeg maar.
     
  18. Wahlberg

    Wahlberg Active Member

    Berichten:
    1.443
    Leuk Bevonden:
    24
    Ik vloog gisteren met een heli (apache?) op wake island/conquest en ik lock met mijn heatseakers. Dan vuur ik de eerste raket af, hij gebruikt zijn flares, dan vuur ik de 2de af maar deze gaan nog altijd achter die flares aan of waar gingen die naartoe (hij raakte mijn tegenstander alleszins niet)?
     
  19. Maddmonkey

    Maddmonkey Well-Known Member

    Berichten:
    16.756
    Leuk Bevonden:
    5.435
    ja dat is ook hun hele bedoeling geweest :p
    Ik vind het wel fijn, want ik ben geen panic kniver.
     
  20. acisiz

    acisiz Active Member

    Berichten:
    352
    Leuk Bevonden:
    1
    Is bewust gedaan. Je moet ze van achter of net van de zijkant kniven. Van voren doe je alleen damage geloof ik, maar dat werkt voor geen meter idd.
     

Deel Deze Pagina