1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Multi] FIFA 17 Ultimate Team

Discussie in 'Games' gestart door Daz, 21 sep 2016.

  1. J HiL

    J HiL Bikes !!

    Berichten:
    161
    Leuk Bevonden:
    88
    Paar weken geleden op g2a.

    Dat valt toch wel mee. Ik kreeg net 200.000 uit de pakjes. Ik heb zelf enorm veel moeten traden om tot 750k te komen. In het begin koop ik altijd fifa points zoals vele om te kunnen traden.

    Nee, ik snipe veel. Maar heb wel in veel spelers geïnvesteerd die in mijn optiek een te lage prijs hebben. IF trading doe ik niet aan, dat is gebaseerd op luck.
     
  2. Daz

    Daz

    Berichten:
    16.099
    Leuk Bevonden:
    2.256
    Bizar, zelf zou ik nooit zoveel geld betalen aan coins/pakjes omdat ik al genoeg neerleg voor het spel zelf. Snap dat sommigen het doen om een dikke headstart te hebben en een dik team te bouwen. Maar zelf vind ik het uitdagender om vanaf scratch een team te maken en daarmee te spelen. En Draft is ook leuk om te spelen. Doe je dit met oog op verkopen voor echt geld als je 1 a 2 mil hebt? Of wil je gewoon een super goed elftal en zo hoog mogelijk staan qua leaderboards fut 1v1?

    Mocht je een mooi team hebben gemaakt, share even een screenshot. Ben wel benieuwd. :)
     
  3. Doelie

    Doelie Ballin'

    Berichten:
    1.788
    Leuk Bevonden:
    31
    Gister Kroos gepacked in 1 van de pakketjes die ik via de SQC kreeg. Zojuist verkocht voor 42K :) .. Zag later op de markt echter een paar met een buy now van 36K staan, maar ik durfde het niet aan.

    Dit is momenteel mijn squad: http://www.futhead.com/17/squads/608091/

    Ben aan het kijken voor Pjanic of Naingolan voor op de korte termijn, maar kijk eerst even aan wat de prijzen doen na het weekend. Miranda had ik trouwens ook in een SQC pack.
     
    Laatst bewerkt: 30 sep 2016
  4. J HiL

    J HiL Bikes !!

    Berichten:
    161
    Leuk Bevonden:
    88
    Voor iedereen ligt het anders natuurlijk. Scholieren hebben het krap dus dan is FIFA alleen aanschaffen al duur genoeg. Maar ik heb gewoon een goede baan en speel vooral fifa het hele jaar door dus dan maakt die paar tientjes extra weinig uit.

    Ik wil gewoon zoals bij elke fifa rond december januari een volledig legend team hebben. Crespo en Kluivert waarschijnlijk weer als duo. Misschien dat die nieuwe Mexicaanse Legend het waard is. En Rijkaard als CDM dit jaar, die moet echt ongekend goed zijn.
     
    Doelie vindt dit leuk.
  5. Siemenn

    Siemenn pee es vee

    Berichten:
    7.883
    Leuk Bevonden:
    444
    Heel vet team! Pjanic zou nog wel een versterking zijn tov Banega maar wel duur, neem ik aan? Nainggolan zie ik niet echt passen. Is imo een echte CM en geen CDM of CAM. Verder weinig aan te veranderen op de heuse toppers na. :thumbs:
     
  6. Kwakmannie

    Kwakmannie Active Member

    Berichten:
    824
    Leuk Bevonden:
    0
    Zojuist Kanté in een 5k pakje gekregen. Op de tranferlijst gezet, maar er zit een maximum prijs op van 20k. Mijn speler was dan ook de enige op de tranferlijst en was binnen 1 seconde verkocht. Goede deal?
     
  7. mutantemile

    mutantemile The Pub's Barman

    Berichten:
    1.145
    Leuk Bevonden:
    44
    Voor nu wel, maximale er uit gehaald. Echter zal met de eerste update zijn prijs wel omhoog gaan als hij nu al voor max ging.. Maarja wanneer dat is weet ook niemand
     
    Bidle vindt dit leuk.
  8. Bidle

    Bidle Bidle

    Berichten:
    3.686
    Leuk Bevonden:
    355
    Iemand die weet wat het idee achter "the team to watch" is. Kaarten zijn zwart en precies dezelfde specs, enkel tig x duurder. Dus enkel voor de heb???
     
  9. Doelie

    Doelie Ballin'

    Berichten:
    1.788
    Leuk Bevonden:
    31
    Als de speler in het TOTW komt dan worden zijn stats automatisch aangepast naar de meest recente kaart. Als een One to watch speler twee of meer keer in TOTW komt dan heb je dus automatisch de meest recente update.

    Wat doen jullie? Het lijkt me dat deze kaarten alleen maar duurder gaan worden aangezien je op deze manier heel veel geld kan besparen maar toch de beste kaart van een speler kan hebben. Vooral spelers als Pjanic die volgens mij een grote kans gaan hebben om meerdere malen in TOTW te komen zullen hun waarde bewijzen.

    Ik wacht eerst even af wat Pjanic gaat doen qua prijs. Weet eigenlijk wel zeker dat ik hem wil, omdat hij ook een vrije trappen specialist is. Zie nu dat de One to watch kaart voor 100K gaat :eek:

    Wat je zegt over Nainggolan is misschien ook wel waar, maar een verbetering op de CAM staat wel bovenaan het lijstje.
     
  10. Bidle

    Bidle Bidle

    Berichten:
    3.686
    Leuk Bevonden:
    355

    Thx,... heb net 3x Umtiti aangeschaft. Is nu geblesseerd, maar zal straks wel zijn opwachting maken. Ben benieuwd,....
     
  11. Doelie

    Doelie Ballin'

    Berichten:
    1.788
    Leuk Bevonden:
    31
    Zit echt heel erg te twijfelen om die Pjanic te halen. Die gaat echt nog wel een keer in totw komen namelijk. Hij gaat voor 110K... What to do?
     
  12. Siemenn

    Siemenn pee es vee

    Berichten:
    7.883
    Leuk Bevonden:
    444
    Pjanic krijgt gegarandeerd minstens 1 TOTW. Bij Juve misschien nog wel vaker. En daarna mogelijk nog team of the season? Ik zou 't doen, maar ook vanwege 't gruwelijke idee achter het kaartje.
     
  13. Bidle

    Bidle Bidle

    Berichten:
    3.686
    Leuk Bevonden:
    355
    Ik heb ook even getwijfeld, maar 110k is wel erg veel. Ook al komt hij in TOTW, dan nog is 110k veel. Dan moet hij nagenoeg wel 3x erin komen. Helemaal als ik kijk naar andere voorbeelden van vorig seizoen. Enfin, blijft altijd een gok, maar ik zou het niet doen.
     
  14. Nukem 007

    Nukem 007 Tots units fem força

    Berichten:
    1.642
    Leuk Bevonden:
    453
    Wat heb je precies aan een speler als die in TOTW komt?
     
  15. xerofox

    xerofox were given today

    Berichten:
    1.263
    Leuk Bevonden:
    63
    Vorig jaar was zijn TOTS eerst 160-220K en zakte deze uiteindelijk naar 80-90K, als hij dit jaar weer in de TOTS komt dan is die 110K een koopje. Het is dat ik nog geen tijd heb om eens voor FUT te gaan zitten maar het concept van die "ones to watch" spreken mij wel erg aan. Je kan nu al een gegarandeerde TOTS hebben (Pogba en Higuain zijn echt wel zeker van een TOTS).

    Betere statistieken, net ietsjes beter dan de normale kaart
     
  16. Bidle

    Bidle Bidle

    Berichten:
    3.686
    Leuk Bevonden:
    355
    Als je er ook mee speelt dan snap ik het wel, maar qua investering,.... Potba kost aardig coins en heb daar nog bij lange na niet genoeg voor. ;)
     
  17. xerofox

    xerofox were given today

    Berichten:
    1.263
    Leuk Bevonden:
    63
    Dat klopt, qua investering is het beter om te wachten tot de TOTY uit komt en dan is het nog de vraag of je daarna nog 5 maanden wilt wachten om een kaart te verkopen. Zulke kaarten zullen naar verloop van tijd alleen maar minder worden.
     
  18. Doelie

    Doelie Ballin'

    Berichten:
    1.788
    Leuk Bevonden:
    31
    Ik denk dat ik inderdaad met Pjanic nog heel even wacht tot hij de eerste IF krijgt. Net trouwens weer sicke pack luck! Bailly van United in die Ones to Watch variant!

    Hij speelt bij United in de basis, dus die zal vast nog wel een keer een TOTW krijgen. Ik denk dat hij daardoor op de lange termijn alleen maar meer waard kan worden. Momenteel gaat hij rond de 100-110K

    Misschien haal ik wel gewoon Pjanic en Dybala in hun normale variant.
     
  19. mutantemile

    mutantemile The Pub's Barman

    Berichten:
    1.145
    Leuk Bevonden:
    44
    Over het weekend zakken ze nog wel wat in prijs, aangezien ze nu net uit zijn. Gebeurd ook met elke nieuwe totw, begint heel hoog, en naarmate ze langer in packs zitten zakt de prijs. Wanneer de OTW 10 okt uit de packs gaan zullen ze daarna alleen nog stijgen (tot toty)

    * denk ik *
     
    Doelie en Bidle vinden dit leuk.
  20. Barbabravo

    Barbabravo Active Member

    Berichten:
    1.068
    Leuk Bevonden:
    411
    Ik heb inmiddels dit teampje, met daarnaast een tweede team wat ongeveer net zo goed is voor als dit team zijn energy op is. Speelt wel lekker zo!

    [​IMG]
     
    mutantemile en Bidle vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina