1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

E3 2017

Discussie in 'Algemeen' gestart door Reckuuza, 16 feb 2017.

  1. Nightbringer

    Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.896
    Leuk Bevonden:
    556
    Als ik zo online eens rondkijk is iedereen teleurgesteld in de prijs van de Xbox One X, veel te duur voor een ''nieuwe'' console! Echter is de One X volgens mij helemaal geen nieuwe console, het is juist een generatiebump die stukken beter presteert dat z'n oudere broer. Het lastige aan dit hele verhaal is dat iedereen het ziet als een nieuwe generatie i.p.v. de ''elite controller'' variant van de Xbox One S.

    Als iemand met alle consoles koop ik nog steeds alle multiplats op m'n X1, ik vind de UI fijner, ik speel alles digitaal en de Playstation controller kan echt niet tippen aan de Xbox controller (ook omdat ik een elite controller heb). Nu zal de One X niet voor ''kinderen'' zijn maar voornamelijk voor de console gamer die meer wil, grafisch moet alles beter, dat gebeurd op de One X. Daarnaast is 4k gaming voor € 499,- eigenlijk best wel cheap, mensen schreeuwen altijd pc-masterrace maar ondertussen om een beetje fatsoenlijk 4k te gamen op je pc ben je wel redelijk wat geld kwijt.

    Tsja, de games, alle multiplats komen toch ook gewoon op de X1? Deze games zien er als ik alles mag geloven verreweg het beste op de One X uit, dus er zijn games genoeg. Wel vind ik de firstparty line-up nog steeds wat karig. Ze mogen wel eens goed investeren in first-party ontwikkelaars.

    Al met al een prima line-up, ik kom wel aan m'n trekken.
     
    AnubisNefer vindt dit leuk.
  2. Olijke Poffer

    Olijke Poffer PC VR fan.

    Berichten:
    3.963
    Leuk Bevonden:
    2.613
    Ik heb niet veel gemist zo te lezen.
     
    fredfenster vindt dit leuk.
  3. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    9.044
    Leuk Bevonden:
    1.285
    Ik miste een echte (exclusive) knaller bij MS, een knaller waardoor ik de XboneX zou willen hebben.

    Ze moeten écht eens gaan investeren in wat first party studio's, dat gebrek hebben ze al zo ontzettend lang, dat je gewoon niet snapt dat ze dat niet beter voor elkaar hebben (en de paar die ze hadden hebben ze moedwillig de nek omgedraaid) met alle cash die MS heeft. Ja, niet elke game zal een bestseller zijn, maar het verbreed je diversiteit.

    Op de 360 had je een paar pareltjes van JRPGs (Tales of Vesperia, Lost Oddessey, Eternal Sonata). Ze deden het niet bijzonder goed qua verkopen, maar ze waren wel zeer geliefd bij diegene die die games wel speelden. Het heeft mij de 360 als main console gemaakt toen (tot Kinect kwam en ging overheersen in de gedachten van MS).

    In het kort: als een Sony een Last Guardian kan uitbrengen na zoveel jaar wetende dat het nooit meer winstgevend kan zijn, dan moet MS daar toch wat tegenover kunnen zetten?
     
    Daz, Mallakai en AnubisNefer vinden dit leuk.
  4. AnubisNefer

    AnubisNefer Well-Known Member

    Berichten:
    7.480
    Leuk Bevonden:
    3.138
    My points exactly. Goed verwoord ;-) (echter vind ik de UI van ps4 veel meer clutter free en straight to the point ;-)

    @MAD 1976
    wellicht willen ze dat gewoon niet omdat de JRPG voor hun een niche markt is? Hun main territory blijft USA he. Xbox doet het uiterst slecht in Azie.
     
    Nightbringer vindt dit leuk.
  5. Nightbringer

    Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.896
    Leuk Bevonden:
    556
    Thanks :)

    Ik zet m'n PS4 niet vaak genoeg aan om aan de UI te wennen, sterker nog ik gebruik het alleen maar om een game starten ;). (heb de laatste 100 uur alleen Persona 5 gezien en niet de UI)
     
  6. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    9.044
    Leuk Bevonden:
    1.285
    En dat is nu juist mijn point. PS heeft een zoveel breder assortiment aan games, dat trekt ook erg aan.

    Maar Xbone doet het ook erg slecht in Europa. Willen ze dan niet meer dan alleen de USA?
    Kan me niet voorstellen.

    De 360 deed het ook mede daardoor zo goed die eerste 5 jaar; meer diversiteit. Meer verrassingen.

    Enige game waarvan ik gister echt had van 'damn, die wil ik op mn PS4' is Ori.....
     
    Mallakai vindt dit leuk.
  7. NLegendkiller

    NLegendkiller Active Member

    Berichten:
    1.837
    Leuk Bevonden:
    583
    Net zoals de Xbox One zal straks de Xbox One X mijn main console worden. Dus alle third-party titels speel ik sowieso op de Xbox consoles en daarnaast heb ik een PS4 Pro en Switch voor de exclusives. De reden voor de Xbox als main console ligt hem puur in het feit dat ik de controller en de interface beter vind. Een persoonlijke mening die voor een ander precies andersom kan zijn. Dat gezegd hebbende vind ik dat Microsoft wat heeft laten liggen als het om exclusives gaat. Daar waar Sony titels als Spider-Man, God of War, Uncharted: The Lost Legacy en Detroit: Become Human heeft (om maar wat te noemen) stelt Microsoft hier niet zoveel tegenover. Dat is ook een persoonlijke mening en kan voor een ander compleet anders zijn, maar ik heb het idee dat Sony meer gaat knallen op exclusief gebied.
     
  8. ExquisiteSteez

    ExquisiteSteez Active Member

    Berichten:
    3.198
    Leuk Bevonden:
    909
    Het probleem van MS is toch echt de kwaliteit van de exclusives.

    Tuurlijk is het ook een smaak kwestie... maar kom op boys.

    Ik wil porno, ik wil vuurwerk !!!

    Sony gaat vannacht sowieso Spiderman, Days Gone, God of War, Crash, Uncharted (wellicht ook Detroit en TLoU 2) laten zien. En misschien worden er wel nog 1 of 2 nieuwe games aangekondigd.

    En met wat komt MS ? Forza ? Sea of Thieves die ze al 3 jaar laten zien.

    The Last Night en Ashen waren vet.... maar koop je daar een Xbox voor ?

    Die One X ziet er gruwelijk uit. Maar wat moet je er mee als je geen vette exclusives hebt.

    Nee ik geef ze een 6/10. Metro en Anthem hebben de show gered. En dat zijn geen eens Xbox exclusives.
     
  9. Mallakai

    Mallakai Active Member

    Berichten:
    4.406
    Leuk Bevonden:
    1.570

    De games die MS uitbrengt zijn ook wel wat teleurstellend, had wel verwacht dat ze gingen knallen vannacht, maar het is teleurstellend voor mij, ook omdat State of Decay pas ergens in 2018 komt maar goed.. grafisch werd ik ook niet echt weggeblazen door deze, eigenlijk alleen maar door Anthem.. ik verwacht dat die game op de Pro ook niet zo veel minder eruit gaat zien.

    Ik zocht vannacht naar een reden voor de Xbox one X, en die zie ik gewoon niet, zeker als je je exclusive games niet in orde heb, zo veel onzin gezien als launch exclusive.. stop gewoon met dat soort shit.. ga lekker shinen met een game als deze gewoon echt exclusief is.. nu komt het behoorlijk treurig over..

    Sony hoeft vanavond absoluut niet, dat was juist het leuke geweest als MS een dijk van een show had neergezet had qua games, en dat was het gewoon allemaal net niet.. (terwijl wel lekker de vaart erin zat props daarvoor) maar Sony gaat gewoon laidback zijn persco aandoen, wetende dat de concurrent het na laat om een stoot uit te delen..en zeer waarschijnlijk zet Sony gewoon weer een heerlijke show neer.
    Mogelijke PS5 aankondiging die er had kunnen zijn zal Sony ook wel in de ijskast tot volgend jaar want ze gaat hier echt niet veel gamers aan kwijt raken..

    Qua vaart in games was MS persco een dikke 10, qua games vond ik het een 4.
     
    AnubisNefer en MAD 1976 vinden dit leuk.
  10. Olijke Poffer

    Olijke Poffer PC VR fan.

    Berichten:
    3.963
    Leuk Bevonden:
    2.613
    Ori zou ik graag zien op de PS inderdaad. Vond die echt zo geweldig op de Xbox. Dat is eigenlijk de enige game die ik mis nu op de PS.
    €499 is redelijk prijzig en ik denk niet dat men En Masse gaat overstappen van x1 naar XX.
     
  11. AnubisNefer

    AnubisNefer Well-Known Member

    Berichten:
    7.480
    Leuk Bevonden:
    3.138
    In vergelijking tot vorig jaar zou je toch juist MS een hoger cijfer moeten geven? Come on. 22 exclusives! Dat is veel meer dan menig gamer op had kunnen dromen. Het feit dat er voor mensen geen echte knaller bij zit, is persoonlijk. Ze hebben een wijd arsenaal aan genres laten zien en als dat niet jouw ding is, dan is dat jammer.

    Ik had vooraf gedacht dat ze weer met hetzelfde trio zouden aankakken (Gears, Forza, Halo), maar dit hebben ze beperkt tot 1 titel en de rest was okay toch?

    Ik als gamer die begin dit jaar mijn Xbox Elite heb verkocht kan niet wachten op de grafische kracht van de Xbox One X. Deze kracht zal mij wellicht doen kiezen dat ik bepaalde mulitplats op de Xbox haal itt op de PS4.

    Ik vind MS zijn show een 7/10
     
    Hybrid en Mallakai vinden dit leuk.
  12. Mallakai

    Mallakai Active Member

    Berichten:
    4.406
    Leuk Bevonden:
    1.570
    22 net niet exclusives zeg maar.. er zat behalve State of Decay en Sea of Thieves gewoon niets bij voor mij.. en daar koop ik toch wel een console voor om hiermee in verder te gaan, ik zat te wachten op een knaller ala Scalebound die ze toen had getoond de eerste keer.. dat soort titels maken op mij indruk.. waarvan je al ziet dat het tripple AAA games zijn..
    Dit stond na de persco bij mij op 0. helaas.

    Dit is overigens geen bash richting MS, maar ik verwacht zoveel meer van zo een groot en mooi bedrijf, misschien is dat gewoon niet realistisch.
     
    Daz en AnubisNefer vinden dit leuk.
  13. Santino

    Santino Active Member

    Berichten:
    824
    Leuk Bevonden:
    254
    Ik heb er niet veel kijk op hoor, maar is het niet gewoon een geld kwestie? Ze zullen vast veel geïnvesteerd hebben in het maken van de One X. En ze zullen zelf ook twijfels hebben of ze mensen weg kunnen lokken bij de PS4. Gaan ze dan nog veel geld pompen in exclusives? Exclusiviteit van een game kopen kost volgens mij bakken met geld.

    Ik vind dat hele gedoe rond exclusiviteit sowieso bullshit, maar goed.
     
  14. fredfenster

    fredfenster Active Member

    Berichten:
    3.167
    Leuk Bevonden:
    3.312
    Gaan ze dan nog geld stoppen in een console?
     
  15. Emileu

    Emileu Active Member

    Berichten:
    1.617
    Leuk Bevonden:
    33
    42 games en ik heb maar interesse in 1 spel. Forza 7

    Aangezien ik nog een 1080P tv heb, een goede pc heb en een XB1S waar ik dat spel op kan spelen is er geen reden voor een Scorpio.

    Ik snap die hype rond dat Sea of tieves ook echt niet. Naar mijn mening ziet het er niet uit en inhoudelijk lijkt het me ook saai.

    over de XB1X:

    Design: +++
    beste console voor multiplats: +++
    4K UHD Blu Ray speler: +++
    Controller: +++, ik vind de XB controller echt een verademing ivm PS4. veel betere accuduur en minder slijtgevoelig
    Prijs: --. Opzich heb je een aardige deal voor 500E.
    toch raar hoe een verschil van 100 euro je hele kijk op een produkt kan veranderen. Er was in aanloop naar gisteren veel speculatie dat hij 399 zou gaan kosten.
    Mensen waren enthousiast op de diverse fora. Nu lees je overal dat men hem te duur vind.

    Ik verwacht dat er toch snel een prijsdaling zal volgen.

    Ben ook wel benieuwd of er nog een upgrade route komt via MS.
     
  16. Hybrid

    Hybrid Well-Known Member

    Berichten:
    33.413
    Leuk Bevonden:
    5.824
    Oh shit haha.


    [​IMG]


    Wat meer pics van de X

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. Rampage

    Rampage Well-Known Member

    Berichten:
    8.313
    Leuk Bevonden:
    3.328
    Gemengde gevoelens na gisteren.
    Je merkt dat Microsoft een flink tik heeft gekregen tijdens de launch van de One.

    Grote multiplatform titels zoals Destiny, Call of Duty en Battlefield staan nu allemaal aan de Sony kant. Games die ik toch wel als system-seller zie. Gisteren een heel hoop games voorbij zien komen. Echter kijk ik maar uit naar slechts 2 games die ze hebben laten zien.

    Assassins Creed, zag er netjes uit. Eindelijk een AC in Egypte. Heel benieuwd.
    Anthem, grafische pracht. Maar of het echte gameplay is betwijfel ik ten zeerste. Zo'n geintje hebben we vaker gezien :+
    Eeeennn ... de rest van die games boeide mij echt geen ruk.

    Als Anthem er zo uitziet is het een no-brainer. Dan komt die game er in 2018 sowieso.

    Anyway, de XXX smaakt naar meer en ben zwaar benieuwd wat ze er allemaal uit kunnen persen. Voor 499,- heb je natuurlijk gewoon een fantastisch apparaat in huis. Dat mag ook wel gezegd worden. Full backwards compatible, XBOX library die er aan toegevoegd word .. nice.

    Het enige wat ik me afvroeg na de Microsoft conferentie is wat de XXX nu echt kan?
     
  18. AnubisNefer

    AnubisNefer Well-Known Member

    Berichten:
    7.480
    Leuk Bevonden:
    3.138
    True 4k 60fps
     
  19. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Heb er ook nog gemengde gevoelens over. Aan de ene kant wil ik 'm wel hebben als vervanging van m'n Day One Xbox One Edition (échte Day One, op release in Duitsland gehaald ;))
    En wil eigenlijk gewoon zonder gezeur in Full-HD 1080p/60 gamen, zolang ik nog geen 4K TV heb.. en dat is met de Xbox One gewoon niet te doen.

    Van de andere kant, heb ik ook nog een PS4 staan waar ik ook niet veel mee doe.. maar dat komt ook omdat ik nu eenmaal meer een 'Xbox' persoon ben dan een PlayStation.

    We zullen zien. Denk dat ik me toch niet kan inhouden tegen die tijd.
     
  20. Rampage

    Rampage Well-Known Member

    Berichten:
    8.313
    Leuk Bevonden:
    3.328
    Dat bedoel ik niet echt. De console word aangekondigd als de sterkste console. Grafisch zou je de PS4 Pro kapot moeten klappen door wat echte system-sellers te laten zien. Dat is niet echt gebeurd. Een heel hoop kleinschalige games gezien die net zo goed op de XBOX One kunnen draaien.

    True 4K 60FPS ... prima. Dat geloof ik allemaal wel. Ik wil het alleen zien
     
    Reckuuza en Mallakai vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina