Microsoft wilt Nintendo

Discussie in 'Xbox Hardware' gestart door darkmaster_85, 4 aug 2004.

  1. NetworX

    NetworX M-Gaming / NDS-PSP

    Berichten:
    21
    Leuk Bevonden:
    0
    Bleh ik walg alleen al bij de gedacht, M$ die Ninty verkracht! (Sorry voor fanboy gedrag :$)

    Daarnaast heeft het toch weinig nut, de mensen die een Xbox hebben willen helemaal niet de "blije" Mario en Zelda spellen spelen en visa versa. Of is Bill bang voor de concurrentie van Ninty dat die ze maar opkoopt? Lekker makkelijk -_-"
     
  2. Chronos

    Chronos Active Member

    Berichten:
    48
    Leuk Bevonden:
    0
    virus666: je kan dan netzogoed gewoon meteen bij een xbox alle spellen weggeven als ze toch bezig zijn:/
     
  3. il bruto

    il bruto Flame Fury

    Berichten:
    145
    Leuk Bevonden:
    2
    NetworX,je vergeet mensen die zowel een xbox als een cube hebben.maar marketinggewijs heeft het inderdaad één groot voordeel (positie t.o.v. sony)en één groot nadeel(wegvallen van concurrentie= nadelige prijzenslag voor consument). laat ze dit maar houden zoals het is,t was trouwens maar een brainfart van good 'ole Bill
     
  4. Nosh

    Nosh innit?

    Berichten:
    750
    Leuk Bevonden:
    9
    En nu komen ze met 'topgames' als Star fox adventures en Grabbed by the ghoulies! Need I say more? _0/
     
  5. Binh

    Binh asiannerd

    Berichten:
    347
    Leuk Bevonden:
    0
    Rare is volgens mij overgekocht door Microsoft, en dat team dat voor nintendo eerst werkte is weggegaan, dus microsoft heeft alleen het bedrijf gekocht en de spellen die ze nu maken zijn echt niet meer te vergelijken met de spellen daarvoor,..zonde maar gelukkig werkt dat vorige team nog steeds onder nintendo
     
  6. GAGGAG

    GAGGAG The Outsider

    Berichten:
    295
    Leuk Bevonden:
    0
    Microsoft heeft Rare gekocht, weet je wel hoe groot de team is bij Rare, heel groot. Er zijn een aantal personen weggegaan, maar veel zijn dat er niet hoor.
    Dus omdat Microsoft Rare heeft opgekocht is het niet te vergelijken met spellen die ze voorheen hebben gemaakt|:-. Merk ik hier fanboy gedrag:p.

    Van mij mag Microsoft ze wel opkopen, hoef je niet nog een console bijkopen en je hebt meteen de Nintendo spellen. Zeg nou eerlijk, wie gebruikt er nog z'n gamecube, voor die 2 spellen per jaar. Nintendo is en blijft koppig.
     
    Laatst bewerkt: 4 aug 2004
  7. Ravage

    Ravage Active Member

    Berichten:
    1.086
    Leuk Bevonden:
    0
    mwoah, liever een fusie van de bedrijven met dan maar 1 console en 1 handheld, teams die samenwerken, de characters en handheld experience van Nintendo + de kracht van de Xbox en het geld van MS
     
  8. DS The Best

    DS The Best Whitepoison

    Berichten:
    740
    Leuk Bevonden:
    0
    spellen? tot nu toe heb je alleen grabbed by the ghoulies op de xbox kunnen spelen, of heb jij concker en kameo ook al uitgebreid getest?
     
  9. BATI NL

    BATI NL Active Member

    Berichten:
    21
    Leuk Bevonden:
    0
    Jah vet toch alle exclusieve games van nintendo op de xbox...
    Xbox zla toch nie veranden het is alleen een concurrent minder en veel ex-nintendo fans erbij... !!!!!
     
  10. Binh

    Binh asiannerd

    Berichten:
    347
    Leuk Bevonden:
    0
    starfox adventure vond ik heel erg tegenvallen, hoewel ik niet wie der weggingen en hoe belangrijk ze waren voor de game dat weet ik ook niet, alleen de game was stuk minder dan de starfox daarvoor..oke ik kan niet zeggen of dat aan microsoft heeft gelegen die rare had overgekocht en aantal personen (misschien wel de belangrijkste) weggegaan zijn omdat ze liever voor nintendo werkten en dat het spel minder is. maar oke ik ben fanboy dus vind ik van wel 8) ik ben heel benieuwd naar de nieuwe games die uitkomen van rare en hoop dat ik gelijk heb dat ze niet leuk zijn.
     
    Laatst bewerkt: 5 aug 2004
  11. TheWalrus

    TheWalrus Guest

    En Nintendo heeft 10* zoveel goede 1st party games. Oftewel naast Bunjie ineens meer echte exclusives voord e Xboxs die echt verschil maken.
     
  12. Binh

    Binh asiannerd

    Berichten:
    347
    Leuk Bevonden:
    0
    Dat is jouw mening,....

    maar ik vind wel dat je gelijk hebt. Tis jammer dat veel Japanse titels niet vertaald worden in het engels zodat ze naar europa en USA kunnen komen, en men hier kennis kan maken met echt interessant en leuke spellen.
     
  13. Thexder

    Thexder Porn/Game Freak

    Berichten:
    86
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb ook een Gamecube, en speel er nauwelijks op. Zoals GAGGAG al eerder zei : ze zijn koppig" en "leuk voor die twee games per jaar". Zo voelt het namelijk wel, heb al een hele tijd geen games voor dat ding meer gekocht. EN al die voorgekauwde shit komt me ook mijn neus uit": Mario Golf, Mario Party, Pokemon Colloseum ...
     
  14. MasterChief_007

    MasterChief_007 Hellas Power ^_^

    Berichten:
    1.825
    Leuk Bevonden:
    6
    Je koopt een Nintendo voor de sterke character games.

    Mario Kart blijft altijd leuk! Begon op de SNES... heb ze tot nu toe allemaal gespeeld. Daarnaast zijn de Mario games gewoon top, Metroid prime is geweldig, Monkeyball etc...

    Ik heb op mijn Cube alleen maar Character games dus... Ik ga geen Splinter Cell op de Cube kopen.
     
  15. Nosh

    Nosh innit?

    Berichten:
    750
    Leuk Bevonden:
    9
    Daar ben ik het wel eens mee, de enige grote releases in de afgelopen paar maanden zijn Mario golf en Pokemon colloseum geweest. Beide vermakelijke games, die echter niet opwegen tegen de stortvloed aan games voor de xbox. Daarbij komt inderdaad dat Nintendo echt te ver gaat met de Mario licentie. Kijk, de platform games zijn superb. Gewoon blijven maken, niks mis mee. En af en toe een kart game mag ook nog wel. Maar moet Mario nu persé in de meest vergezochte genres zitten, alleen maar om dat zijn naam verkoopt? Ik begin eerlijk gezegd moe te worden van games als Mario party, games die zonder de Mario licentie gewoon 13 in een dozijn games waren? Hetzelfde geldt voor de Pokemon games. Wat begon als een leuke, diepgaande reeks spellen op de Gameboy, is uitgegroeid tot een melkkoe voor Nintendo waar geen enkele innovatie meer bij komt kijken. Hoewel ik het zonnig inzie voor Ninty, met de DS en de innoverende elementen die daar bij komen kijken, en games als Zelda en de nieuwe Metroid, begin ik ook steeds meer begrip te kijrgen voor de criticasters tegen Nintendo.
     
  16. Joeym

    Joeym Good gamer

    Berichten:
    111
    Leuk Bevonden:
    0
    nintendo moet juist xbox overnemen
     
  17. Nosh

    Nosh innit?

    Berichten:
    750
    Leuk Bevonden:
    9
    Ik denk dat ik op dit forum maar een verzameling van ongefundeerde stellingen ga beginnen. Gaat lekker snel met dit soort users... :{
     
  18. Furies

    Furies XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.777
    Leuk Bevonden:
    6
    Als hij dat vindt mag dat toch? Alhoewel het heel onrealistisch is, maar oke.

    Ik denk wel dat Nintendo en Microsoft samen sterker staan. De goede marketing van Microsoft samen met alle exclusieve characters is volgens mij een droom formule.
    Maar aan de andere kant, ik wil mijn GBA games wel op de 'Nintendo manier' blijven krijgen. Niet dat er ineens Microsoft opstaat of dat er andere games op uitkomen.

    Maarja, ik denk dat dit gerucht niet waar is. En áls het waar is laat Nintendo zich heus niet zomaar opkopen.
     
  19. Dioga

    Dioga Piraat

    Berichten:
    3.143
    Leuk Bevonden:
    52
    Nee, leg mij eens het verschil uit tussen wil en gaat.
     
  20. Ik begrijp wel wat Wouter zegt:

    Gates zegt het op een hele slimme manier waardoor het erg interresant lijkt, maar weet zelf dat het zeer onwaarscheinlijk is.

    (beetje lastig uit te leggen)
     

Deel Deze Pagina