Fifa 2005

Discussie in 'Algemeen' gestart door DA_richard_-, 28 jul 2004.

  1. ghost14

    ghost14 Active Member

    Berichten:
    486
    Leuk Bevonden:
    0
  2. RoBu

    RoBu Active Member

    Berichten:
    388
    Leuk Bevonden:
    0
    nee 2... ;)
     
  3. XeoN

    XeoN Guest

    Fifa 2005 komt zeker in mijn Xboxje terecht.:)
    Net zoals Pes4.;)


    /Edit : of in mn pc.;)
     
  4. SijmeZ

    SijmeZ Family Guy

    Berichten:
    1.059
    Leuk Bevonden:
    4
    Ja Fifa zit natuurlijk wel in een stijgende lijn (mag ook wel natuurlijk) maar ik denk dat PES qua gameplay al heel ver gevorderd is. Nu wordt PES weer een stuk beter in de dingen waar Fifa altijd beter in was. EA heeft bijvoorbeeld zeker niet alle voetbalrechten, waar PES 4 de gehele Holland Casino Eredivisie en nog enkele competities krijgt. Er zijn nog meer spelers gelicenseerd en daarmee verbeteren ze hun zwakke punten, die Fifa altijd als speerpunt had, grotendeels.
     
  5. tompie

    tompie his royal dumbo

    Berichten:
    49
    Leuk Bevonden:
    0
    ook ik zal beide spellen aanschaffen.

    overigens denk ik wel dat fifa een deel van zijn achterstand aan het inhalen is, altans heb ik ook de indruk dat fifa meer vooruitgang boekt dat pes. natuurlijk is deze mening gebaseerd op geruchten, en demo die ik zelf niet eens kan spelen en de dingen die ik weet van mensen die we8 hebben. wel ben ik er min of meer van overtuigd dat dit niet hoeft te betekenen dat op een dag één van de twee spellen compleet overbodig zal zijn, aangezien konami en ea sports gewoon een andere benadering hanteren, en op die manier zal uiteindelijk elk spel wel zijn voor- en tegenstanders behouden. de echte voetbal(game)-fan heeft dan maar één probleem, en dat is dat hij elk jaar twee keer in zijn portefeuille moet duiken.
     
  6. Tim

    Tim Active Member

    Berichten:
    7.741
    Leuk Bevonden:
    1.940
    is ook logisch dat Fifa meer vooruitgang boekt dan PES.Bij Fifa is gewoon veel meer te verbeteren dan bij PES die al (bijna)perfekt is.

    Bij Fifa kunnen ze dus grote veranderingen maken die je meteen opvallen en bij PES meer kleine veranderingen die je pas naar lang spelen opvallen.Hierdoor komt Fifa wel dichter bij PES maar zal niet zo snel beter worden omdat ook met de volgende edities van fifa (dus Fifa 2006,Fifa 2007 enz) de veranderingen steeds kleiner worden
     
  7. tha messenger

    tha messenger limited

    Berichten:
    1.212
    Leuk Bevonden:
    2
    ik heb net ff de demo op de pc gespeeld en ik moet zegge dat het wel leuk is. Alleen die besturing heb ik niet echt onder de knie, kan iemand het ff uitleggen? Toch denk ik (weet ik bijna cker) dat pes4 beter wordt, dat gaat denk ik ff wat lekkerder lopen.
     
  8. XeoN

    XeoN Guest

    Een echte Footie fan koopt Pro Evo, en Fifa.;)
     
  9. n.e.r.d

    n.e.r.d pharrel williams

    Berichten:
    1.223
    Leuk Bevonden:
    1
    en tjah je moet het niet vergelijken met de pc versie want dat speelt gewoon anders maar ik zou zeggen speel het maar ik keer en dan kom je er achter hoe lekker het speelt. op de pug kon je bijna het hele spel al spelen alle teams kiezen enzo dus zo kreeg je ook wel een goed beeld
    maar weet iemand welke opties er komen voor ps2 online?
     
  10. appie21

    appie21 Active Member

    Berichten:
    3.899
    Leuk Bevonden:
    22
    Het valt mij op dat er hier meer over PES 4 wordt gesproken dan over fifa! :D

    ik koop eerst pes en dan wacht ik fifa af!
     
  11. M@cer

    M@cer PES Freak

    Berichten:
    867
    Leuk Bevonden:
    3
    Haha en je gelooft zeker ook nog steeds in Sinterklaas...

    Mensen ga eerst eens PES spelen (vergeet daarbij wel al je FIFA kennis) en kijk dan nog maar eens naar FIFA en PES... De keuze is dan echt niet meer zo moeilijk..

    Ik was vroeger ook altijd fanatiek bezig met FIFA en vond de PES aanhangers altijd maar zeikerds.. Maar na een paar potjes op de PC vorig jaar was ik verkocht.. Ik heb PES3 (en WE7i) meer gespeeld dan alle FIFA versies uit alle jaren daarvoor (vanaf FIFA 95)..

    Verder las ik dat je regelmatig dezelfde doelpunten scoort in FIFA 2005, dat is mij in PES nog nooit gebeurd..
     
    Laatst bewerkt: 17 sep 2004
  12. the only ego

    the only ego linux hippie

    Berichten:
    1.655
    Leuk Bevonden:
    0
    EA heeft op dit moment 1 voordeel over pes en das het feit dat ze samen met xbox een groot landen toernooi gaat organiseren.Verder komt fifa niet in de buurt bij pes vrees ik,Pes draait gewoon op live terwijl fifa "vrolijk" verder schijt op het gebrekkige EA netwerk
     
  13. n.e.r.d

    n.e.r.d pharrel williams

    Berichten:
    1.223
    Leuk Bevonden:
    1
    ten eerste hij komt tog op xbox live
    en ten 2de pes kan ook elke keer een stapje voor lopen omdat hij steeds tussen de fifa's in uitkomt dus kunnen ze steeds de foutjes verbeteren waardoor ze weer steeds een klein beetje beter kunnen zijn.
    maar voor de anderen zou ik zeggen: geen kritiek op fifa 2005 als je hem nog niet hebt gespeeld op een console
     
  14. M@cer

    M@cer PES Freak

    Berichten:
    867
    Leuk Bevonden:
    3
    Je zou het ook andersom kunnen bekijken.. De FIFA serie komt tussen de PES versies uit zodat EA alle nieuwe dingen van PES kan overdenken en weer kan plaatsen in FIFA..

    In Japan is WE8 al een tijdje uit (Europese versie is PES4).. En ik las net dat FIFA 2005 eindelijk een beetje in de buurt van PES komt..

    Het is maar net hoe je het bekijkt..
     
  15. the only ego

    the only ego linux hippie

    Berichten:
    1.655
    Leuk Bevonden:
    0
    Jah net zo live zeker als burnout 3 zeker dus neeh das eerst zien dan geloven of het werkelijk live is en niet die wrakke EA servers
     
  16. J-Jonny

    J-Jonny limit-breaker

    Berichten:
    219
    Leuk Bevonden:
    0
    @ M@cer: Domme idioot, je begrijpt me niet :D...ik heb WE6, WE7I en WE8.... Plus heb ik alle fifa's vanaf '98 gehad. Lees mijn stukjes goed voortaan, want ik vind PES ook altijd beter spelen. Maar Fifa 2005 is heel andere koek...dit speelt gewoon ook heerlijk, maar natuurlijk NOG niet zo heerlijk als WE8 of WE7I. Fifa 2005 heeft daarnaast wel betere licencies en veeeeel mooiere graphics en heeft nu ook unlockables en weer een create player optie en dit keer eigen WK en EK maken. Daarnaast kan je nu gewoon een seizoen spelen zonder carriere mode zodat je direct met je favoriete club kampien kan worden. Dus in het totaal vind ik beide spellen nu ongeveer gelijk staan. Aangezien WE8 maar weinig verschilt met WE7I, en Fifa 2005 gigantisch verbeterd LIJKT!!(we hebben het HELE spel nog niet gespeeld natuurlijk) KAN Fifa, mits het deze stappen blijft nemen, over een paar jaar PES op alle fronten ownen. En EA heeft meer geld, dus laten we het hopen, toch? Zo is het nu genuanceerd genoeg, sjonge jonge....of ik nog in sinterklaas geloof...:confused:.
     
  17. M@cer

    M@cer PES Freak

    Berichten:
    867
    Leuk Bevonden:
    3
    Misschien heb ik je inderdaad dan verkeerd begrepen, sorry dan.. Maar het is al zo vaak gebeurd dat de eerste reacties op FIFA games heel lovend zijn maar na verloop van tijd zakt dit meestal snel weg..

    Verder was RTWC '98 ook een hele goeie FIFA game, maar de jaren daarna zijn ze alleen maar slechter geworden.. Dus de kans dat ze elk jaar enorme stappen voorwaarts maken is ook nog maar af te wachten..
     
  18. J-Jonny

    J-Jonny limit-breaker

    Berichten:
    219
    Leuk Bevonden:
    0
    @ M@cer: Daar heb je gelijk in ja...toch hoop ik wel dat ze die stappen blijven maken, want dan hebben we over een paar jaar pas echt DE voetbalgame. Maar wat je zegt, het is nog maar af te wachten...
    En trouwens we moeten de volledige game nog maar afwachten van Fifa 2005. Wellicht zit ie toch weer vol met irritante foutjes, zoals in de menu's net zoals vorig jaar. Dan zat je in seizoen 2007 en was je speler geblesseerd en werd er als herstel datum een dag in 2003 genoemd...en dat soort dingen. Mochten dit soort fouten weer voorkomen, dan is fifa alleen op gameplay gebied sterk verbeterd, maar hebben ze de ergernis-factor erin gehouden. Afwachten....
     
  19. n.e.r.d

    n.e.r.d pharrel williams

    Berichten:
    1.223
    Leuk Bevonden:
    1
    volgens mij is het gewoon xbox live systeem
    staat ook op het doosje
     
  20. Robby Bobson

    Robby Bobson Die rapper.

    Berichten:
    2.117
    Leuk Bevonden:
    0
    zullen we et gewoon weer over Fifa hebben :D

    ik heb de demo nu langdurig gespeeld en ik moet zeggen dat, ondanks de pc versie mij absoluut niet ligt (veel te veel knoppies in de buurt :cool: ), ik et een errug goed spel vind, dat soepel speelt.
     

Deel Deze Pagina