Rainbow Six 4

Discussie in 'Algemeen' gestart door Petor, 10 dec 2004.

  1. Petor

    Petor Active Member

    Berichten:
    15
    Leuk Bevonden:
    0
    Ach mensen,

    Mijn probleem is eigenlijk dat ik niet zo heel veel spellen goed vind. De enige twee series waar ik echt een zwak voor heb zijn de Command & Conquer games, de Half Life games maar bovenal de Tom Clancy games. Maar het gevolg daarvan is dat ik geen negatief woord over die spellen geef. Zelfs bij The Sum of all Fears heb ik geen kritiek gelevert. Ik heb het spel gewoon gespeeld zonder over de mankementen te spreken.

    Mijn enige kritiek op Rainbow Six 3 voor de Xbox is alleen het Arcade-achtige spelen. Tuurlijk, het speelt leuk, mooi, vermakelijk. Maar ja, de tacktische besprekingen met kaarten, routes bepalen zoals op de pc, is jammerlijk wegggevallen op de Xbox. Maar desalniettemin speel ik de spellen graag. Zowel op mn pctje als op de Xbox.

    Ook ben ik niet een fanvan online gamen. Op 1 game na. Paar jaar geleden was er op de PC Team Fortress Classic. De voorloper van Counter Strike zeg maar. Dit spel was zoooo gaaf, ik heb het uren gespeelt. Wat er zo gaaf aan was, dat je zelf je specialisatie kon kiezen. Er waren er 7 geloof ik. Madic, Engineer, Sniper, Spy etc etc etc. Iedereen was goed in 1 bepaald mannetje. Ik was altijd een Medic, waarom, vond ik gewoon het leukst. Totdat Counter Strike kwam. Tuurlijk, ik kon TFC nog wel spelen, maar de graphics werden kut enzo, op een gegeven moment mee gestopt.

    Wat lees ik op IGN, Rainbow Six 4 krijgt een soortgelijke optie. HET bewijs dat de makers van Clancy games echt aan Petertje Bouwman (mij) denken! In de RS4 kun je kiezen uit vier specialisaties. En die kun je maar 1 keer kiezen per tag! Geweldig! Iedereen raakt gespecialiseert in zijn eigen ding en voor clanvorming is dit natuurlijk helemaal toppie! Tel daar verbeterde graphics bij op, het kijken door een skibril en de spaning van elke Clancy game en ik weet zeker. Rainbow Six 4 word mijn game en de beste game in de Rainbow Six reeks (op het eerste deel van de PC na natuurlijk)

    Met een vriendelijke lach,

    Peter
     
  2. Petor

    Petor Active Member

    Berichten:
    15
    Leuk Bevonden:
    0
    Geen twee maar drie series natuurlijk, bij deze even verbeterd
     
  3. Silverhawk

    Silverhawk Active Member

    Berichten:
    20
    Leuk Bevonden:
    0
    lijkt me wel leuk.
     
  4. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Je kan ook editten;)


    Ik vind eigenlijk dat de RB6 reeks een beetje uitgemolken word. We zitten alweer in deeltje 4, maar de animo is bij mij onderhand wel weg. De eerste delen heb ik echt veel gespeeld. RB6:3 vond ik al wat minder (niet dat hij slecht is, het is zeker weten en top-spel), maar ik had de feeling niet meer die ik bij de andere delen had.
    Ben benieuwd of dat bij deze weer terug komt, maar ik ben bang van niet.
     
  5. Beyond The Grave

    Beyond The Grave Tasty Epic FailCake!

    Berichten:
    810
    Leuk Bevonden:
    0
    Rainbow six 4 lijkt me helemaal top. Ik heb ook al enkele screens gezien (vergeten waar?) en het ziet ernaar uit dat het perspectief vanuit de helm afspeelt. Maar hetgeen wat je net zei over specialisatie sprak me zeer aan. Lijkt me geweldig om maar 1 specialisatie te kunnen kiezen, dit zorgt idd voor een goede afwisseling in teamplay. Ik kan niet wachten op deze game, hopelijk een stuk beter dan RS3 BA.
     
  6. tha BomB

    tha BomB .

    Berichten:
    519
    Leuk Bevonden:
    0
    HEt is natuurlijk een top game soals alle clancy games. maar bij rb6 begin ik een beetje de veranderingen te missen. :{ de graphics verbeteren keer op keer. maar de verhaal lijn is bijna altijd het zelfde. altijd is er ergens een geiselaars crisis(dat hoort dan wel bij rb6) maar ik vindt dat ze andere soort missies moeten verzinnen .en de terroristen zien er bijna altijd het zelfde uit. en ik begin de spanning te missen. bij rb6:3 dacht ik dat het anders was dan 2 maar elke keer schoten de terroristen pas als ik mijn eerste schot had geschoten.en ik vind en dat zal voorlopig niet veranderen Gohst Recon 2 de beste clancy game. en ik denk ook niet dat rb6:4 heel veel zal verbeteren dus ik zeg doei tegen rb6 _0/
     
    Laatst bewerkt: 10 dec 2004
  7. Suka

    Suka not a B*tch

    Berichten:
    1.221
    Leuk Bevonden:
    0
    Hopelijk een betere single player vond die van 3 wat matig :mad:
     
  8. Boxxanna

    Boxxanna Active Member

    Berichten:
    481
    Leuk Bevonden:
    1
    Die nieuwe functie's lijken me wel vet, maar ik denk toch niet dat ik deze game ga halen. Misschien als hij 30 euro wordt, want black arrow vond ik ook niet zo goed.
     
  9. SuxxeR

    SuxxeR boem

    Berichten:
    1.197
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik vond RB6 altijd wel gaaf, maar de gameplay probeert snel te zijn, maar het is log. Het gaat met moeite. Ik weet niet precies hoe ik dit uit moet leggen, maar vergelijk de snelheid maar eens met die van CS. Dit probeert RB6 ook, maar dat lukt niet helemaal, wat jammer is. GR2 heeft het hier wel goed gedaan.
     
  10. Reus

    Reus Guest

    Bij zoveel spellen kan je kiezen welke class je wil zijn...

    RTCW, AA etc
     
  11. Cyrax

    Cyrax Weldoener van beroep

    Berichten:
    6.104
    Leuk Bevonden:
    903
    Ik vind RBS3 eigenlijk wel een topspel. Ik heb de andere delen dan ook niet gespeeld haha. Ik heb Ghost Recon 2 ook, en die vind ik wel wat beter dan RBS3 omdat je veel meer ruimte hebt. RBS4 komt zeker wel in mijn collectie te staan... Kan niet wachten want deeltje 3 heb ik helemaal kapotgespeeld online.....
     
  12. Jeroen

    Jeroen nomnomnom

    Berichten:
    1.804
    Leuk Bevonden:
    4
    Ik heb met trots een jaar lang dag in dag uit Rainbow Six 3 zitten spelen, toen ik het gerucht van deel 4 hoorde was het ook gelijk feest natuurlijk. Totdat de screens kwamen, ik moest wel even slikken. Die helm in een RBS game... :confused: het kwam gelijk over als één of andere rottige arcade shooter van EA. Ook zijn er weinig, maar dan ook heel weinig grafische verbeteringen te zien op de screens.
    Ze konden dan naar mijn mening veel beter de grafische engine van Far Cry Instincs gebruiken wat er echt een stuk beter uit ziet dan dit.
    De nieuwe toevoegingen van classes is leuk, maar hoe lang blijft het leuk als de rest zoveel op deel 3 lijkt.. krijg je niet een gevoel dat je dit spel allang een keer gespeeld hebt.

    Ze hebben misschien nog een paar maanden om de game het één en ander bij te schaven, maar dat zal volgens mij meer op de toon zijn van wat bug fixen etc etc.

    Ik moet eerst even een demotje spelen denk ik...
     
  13. Bloody Illusion

    Bloody Illusion Active Member

    Berichten:
    99
    Leuk Bevonden:
    0
    hmmz dat je maar 1 klasse kan kiezen vind ik slecht, als je net speelt heb je hier helemaal geen benul bij en krijg je dus snel spijt en dan ook nog dat je het niet kan veranderen :mad:
     
  14. Booster

    Booster verified user

    Berichten:
    763
    Leuk Bevonden:
    0
    jah, maar het het is wel logisch, een helm, dan ga je minder snel dood, duh!!!
     
  15. Booster

    Booster verified user

    Berichten:
    763
    Leuk Bevonden:
    0
    ik zou ook zo'n dingetje dragen als ik echt het terroristen front op moet hoor, ben niet gek!!!
    REALISME heet dat!!
     
  16. Ruttyx

    Ruttyx Oh inverted world

    Berichten:
    2.830
    Leuk Bevonden:
    5
    Maar ja, het kijkt wel een beetje irritant. Als de master chief bent zie je ook niet je helm, en mario krijgt ook geen jeuk aan zijn snor. Ik bedoel, het moet niet te realistisch worden.
     
  17. Beyond The Grave

    Beyond The Grave Tasty Epic FailCake!

    Berichten:
    810
    Leuk Bevonden:
    0
    Hoe kom je er in hemelsnaam bij dat Rs3 probeerd even snel als CS te zijn? Het zijn 2 totaal verschillende spellen.
     
  18. RiCo!!

    RiCo!! Guest

    rainbow six 4 wordt cker vet!!
     
  19. MassHyponotic

    MassHyponotic Active Member

    Berichten:
    582
    Leuk Bevonden:
    6
    Ik kan er echt niet op wachten.

    Hier een paar screenshots:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. Cyrax

    Cyrax Weldoener van beroep

    Berichten:
    6.104
    Leuk Bevonden:
    903
    Damn,

    Ik kan ook niet zo goed wachten.... Hij lijkt me echt vreselijk gewoon.. RBS 3 BA is nog steeds een van mijn favo games.... Ik speel hem nog meer dan GR 2, alhoewel die wel beter is dan RBS BA, maar RBS BA is verslavender voor mij...
     

Deel Deze Pagina