Brothers in Arms [Deel 2]

Discussie in 'Algemeen' gestart door Peter OtH, 9 mrt 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. VooDoo300

    VooDoo300 010

    Berichten:
    1.780
    Leuk Bevonden:
    6
    ik heb hem sinds vandaag 1 uur.al een flink stuk single player achter de rug en 1 potje live.

    bevalt allemaal prima.
     
  2. JT Chinaski

    JT Chinaski Active Member

    Berichten:
    2.116
    Leuk Bevonden:
    2
    GCshop heeft hem nog niet binnen toch?
     
  3. TheProf82

    TheProf82 Geen pr0, geen 25 8)

    Berichten:
    1.273
    Leuk Bevonden:
    0
    Als je de currency op ponden zet, is het 30 pond=43 euro. Euro's maakt ie er 47.99 van. Dus ik betaal in ponden

    Maar krijg ik van play.com de game OP de release of3-5 dage erna :confused: :confused:

    zeg even please
     
  4. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Kijk gewoon naar je status van je bestelling van GCshop dat moet toch genoeg zeggen is het niet?
     
  5. kingnbajam

    kingnbajam Active Member

    Berichten:
    190
    Leuk Bevonden:
    0
    ik denk dat als de bestelstatus bij play.com nog niet staat op "shipped" dat je nog wel moet wachten op de game, aangezien hij nog niet onderweg is. Kwestie van de status bijhouden dus ;)
     
  6. Mirella01

    Mirella01 Active Member

    Berichten:
    4
    Leuk Bevonden:
    0
    Het team van Gearbox is momenteel bezig met de PC demo van Brothers in Arms Road to Hill 30. De demo zal binnen drie weken beschikbaar zijn.
     
  7. Sindagon

    Sindagon use the clumsynes

    Berichten:
    2.387
    Leuk Bevonden:
    2
    jammer, had gehoopt dat ie eerder was. zodat dat het wachten op mijn LE wat verzachtte.
     
  8. JD1980

    JD1980 Active Member

    Berichten:
    13
    Leuk Bevonden:
    0
    BIA player review

    Een kleine review door mijn persoontje.

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik enigszins teleurgesteld was toen ik voor het eerst speelde. De graphics geven je een mixed gevoel. Laten we de dooie beesten als uitgangspunt nemen van de slechte kant van deze beelden. Herinneren jullie je de voertuigen uit de Rainbow six series, nou zo zien deze koeien hier er ook uit, dus met een zeer lage resolutie waarde. Dit zelfde kan gezegd worden voor de muren etc. Daarnaast is er op sommige momenten een behoorlijke framedrop. Maar goed hier kom je overheen. Al zijn dit toch punten die op sommige momenten even vervelend kunnen zijn.

    Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik pas op 'day 1' ben van het spel, m.a.w. nog niet heel erg ver. Momenteel heb ik o.a. een tank onder mijn hoede.

    Eigenlijk draait alles in dit spel(simulatie) om realisme. En men kan het zo realistisch mogelijk maken. De suppression icoontjes zouden dus eigenlijk ook uitgeschakeld moeten worden wil je het zo realisch mogelijk maken. Dit heb ik dus ook gedaan, maar ik heb wel de crosshairs aangezet. Ik bedoel als je in het echt een wapen in je handen hebt geeft dit je een heel wat betere coordinatie m.b.t. het richten van een wapen dan in een spel (een crosshair zou dus goed te praten zijn.) De volgende verandering die ik ga doorvoeren is dat ik ben begonnnen op de makkelijkste moeilijkheidsgraad die er is. Deze ga ik veranderen naar de moeilijkste.
    Dit even ter ingeleide van de basic instellingen van het spel.

    Een volgend aspect dat behandeld zou moeten worden is de sfeer die het spel uitstraalt. Ik kan dit enigszins beoordelen doordat ik zelf dat gebied ook bezocht heb. En ik weet niet of er meerdere mensen zijn die dit gezien hebben maar er was in normandie ook een dorp dat ze helemaal intakt hebben gelaten na de gevechten in de tweede wereldoorlog. En dit klopt aardig met wat ze in het spel hebben proberen neer te zetten. Het ademt een goede franse sfeer uit.

    Wat mensen als een nadeel kunnen ondervinden is dat ze enigszins beperkt zijn tot de map van een campaign. Ze moeten echter niet uit het oog verliezen dat je ook echt de missies 'naspeelt' van 1945 met de setting zoals die toen was. Het is geen 'explore' game. Het is een simulatie van de gevechten zoals die toen zouden moeten hebben plaatsgevonden. Naarmate je verder komt zie je ook dat de vrijheid gezocht moet worden in een ander aspect van het spel, en dat is het volgende punt dat besproken wordt.

    De gameplay. Dit is zoals ik nog nooit heb meegemaakt. Ik moet hier een kanttekening maken door te zeggen dat ik niet online in teams fps speel. Ik kan me goed voorstellen dat je dan dezelfde tactieken hanteert als bij het spelen van de single player mode in dit spel.
    Je bestuurt verschillende soorten eenheden onder je bevel. En de eenvoud waarmee je dit doet komt zeer wel ten voordele van je speelervaring. Juist doordat dit zo intuitief is kan je daadwerkelijk nadenken over de beste tactische zetten die je zou moeten uitvoeren om tot een goed einde te komen van je opdracht.
    In dit 'daadwerkelijk nadenken' schuilt ook de vrijheid die je hebt in het spel. Deze vrijheden laten zich dus vertalen in de mogelijkheden die je hebt om de missie te halen. Hoe laat ik mijn troepen voor afleiding zorgen zodat ik ongemerkt van de zijkant kan sluipen. Of vica versa. hoe laat ik de tank rijden zodat ik en mijn troepen achter dit voertuig tot een bepaald punt dekking kunnen krijgen. Enz enz. Het is voor de verandering een keer niet 'domweg' enkel schieten zoals in bijv. de Halo delen, maar je moet nadenken omdat je anders je missie simpelweg niet haalt.

    Dit waren even de opmerkingen die ik bij deze game wou maken. Vooral voor de mensen die met 'plezier' (of ethisch gezien beter: interesse) naar 'Band of Brothers' keken is dit een aanrader, mede ook door de historische correctheid en aanwezigheid van WW2 informatie.

    Groet,

    Jeroen
     
    Laatst bewerkt: 16 mrt 2005
  9. ElPresidente

    ElPresidente Undercover Mod

    Berichten:
    323
    Leuk Bevonden:
    0
    Goed verhaal jeroen :)

    Ze hebben bij GCshop Brothers in Arms duurder gemaakt, van 47,- naar 49,50 :)
    En hij staat op reeds beschikbaar alleen mijn status staat nog wel op betaald: in behandeling.

    Elp
     
  10. lekkerbek312

    lekkerbek312 Wicked

    Berichten:
    711
    Leuk Bevonden:
    0
    goede (korte) review!

    ik had van de filmpjes al gezien dat de graphics niet super waren. misschien verder in het spel wel. ik vind band of brothers zeker "interessant" ;) , maar ik denk dat ik deze op de pc ga doen.
     
  11. metzman

    metzman XBW's typverslaafde

    Berichten:
    499
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja ben het ook voor het grootste deel eens met Jeroen's meningen, de framedrops zijn idd wel jammer, dit krijg je vooral te merken in de drukke gevechten met de tank onder je hoede. De vrijheid van bewegen is idd geen GTA maar zoals bij de missie met de tank heb je soms wel vele wegen die naar Rome leiden om het mooi te zeggen :p. En qua textures moet je soms gewoon niet te dicht op muren staren idd en de koeien, ach ja... maar de graphics hebben zeker hun mooie momenten, vooral als je in wat hoger gras staat tussen bomen met de mooie begroeing en het soms mooie uitzicht op weilanden en huisjes in de verte met zandweggetjes. Ik denk dat ze om dat soort dingen wat soepeler te later lopen op een xbox ze wat terug moesten nemen in de textures. Maar het algehele plaatje als je rondloopt in de rustige franse dorpjes met de heggetjes, zandwegen en kerkjes komt wel erg overtuigend over, je bent echt op een gerecreƫrde lokatie ipv dat je in een "level" speelt. Voor de graphics en de framerate zou je eigenlijk de pc versie moeten hebben, maar voor het geluid, interface en het in de hand hebben van alle knoppen luxe toch weer de xbox versie. Ligt er natuurlijk wel aan of je een up to date pc heb of dat je een beetje grote tv heb met 5.1 setje voor de xbox. Als die pc demo komt, ga ik em zeker proberen en kijken hoeveel verschil er zit qua textures en koeien :p.
     
  12. EL RIFLE

    EL RIFLE paf!

    Berichten:
    260
    Leuk Bevonden:
    0
    Het is een uitstekend spel......daar bedoel ik mee,we hebben eindelijk weer eens een goed verhaal zodat je erin wordt meegesleept.....of zoiets.
     
  13. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Ze veranderen de status op een bepaald tijdstip van de dag. Dus grote kans dat ie aan het eind van de dag op verzonden staat. En dat je 'm dus morgen in huis hebt! :)
     
  14. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Laten we het hopen want anders is het echt de laatste keer geweest dat ik hier iets heb besteld. ik vind het namelijk belachelijk voor woorden dat een e-plaza en bart smit en noem ze allemaal maar op dat zij het spel dinsdag's al kunnen leveren en dan GCshop ze pas donderdag in huis kan hebben.
     
  15. westlander

    westlander Active Member

    Berichten:
    408
    Leuk Bevonden:
    0
    ik heb de folder hier liggen waar met koeienletters instaat dat BIA bij mediamarkt 39 euro kost
     
  16. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Bedenk wel dat Bart Smit en E-plaza strafbaar zijn, omdat ze het voor de release verkopen. Kijk maar naar Intertoys en Halo2. Hun verkochten het spel ook paar dagen eerder dan de release. En ze kregen een officiƫle waarschuwing van Microsoft!
     
  17. ElPresidente

    ElPresidente Undercover Mod

    Berichten:
    323
    Leuk Bevonden:
    0
    39,- euro, verdomme ben ik even lekker naait door GCshop.

    Elp
     
  18. JT Chinaski

    JT Chinaski Active Member

    Berichten:
    2.116
    Leuk Bevonden:
    2
    Nou hij is dus binnen bij GCshop kunnen we hem morgen verwachten denk ik :)
     
  19. ElPresidente

    ElPresidente Undercover Mod

    Berichten:
    323
    Leuk Bevonden:
    0
    Hoe weet je dat hij binnen is?

    Elp
     
  20. SluipSchutter13

    SluipSchutter13 XboX 360

    Berichten:
    391
    Leuk Bevonden:
    0
    Allied wapens:
    M1911 Semi-Automatic Pistol(soort colt.45)
    M1 Carbine Semi-Automatic Rifle
    M1 Garand Semi-Automatic Rifle
    M1903 Bolt-Action Rifle(sniper)
    M1A1 Sub-machine Gun(tomphsen ofzo)
    M1918 Browning Automatic Rifle (BAR)
    M9A1 Bazooka
    Mark II A1 Fragmentation Grenade
    M1919A4 Browning Light Machine Gun(opstelbaar machine gun)

    Axis wapens:
    Walther P38 Semi-Automatic Pistol
    MP40 Sub-Machine Gun
    MP44 Sturmgewehr Assault Rifle
    Mauser K98 Rifle
    KAR 98K Rifle with Scope
    Panzerfaust 60 Rocket Launcher

    Allied vehicles:
    Panzerfaust 60 Rocket Launcher(klein tankje)
    M4A1 Sherman Tank
    Jeep
    Horsa Glider(vliegtuig)
    C47 Dakota Transport (vliegtuig)

    Axis vehicles:
    Truck - Opel Blitz
    ME 109 Fighter(vliegtuig)
    Kubelwagen(oftewel jeep)
    Hafltrack - SdKfz 251(halftank)
     
    Laatst bewerkt: 16 mrt 2005
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina