PGR2 : Tips en trucs

Discussie in 'Algemeen' gestart door Lugz, 3 dec 2003.

  1. floris.sp

    floris.sp Active Member

    Berichten:
    198
    Leuk Bevonden:
    0
    Bij ,mij is bij one on one de tegenstander altijd zo snel weg dat ik hem op platina wel om moet duwen wil ik het halen (is misschien ook een tip).
     
  2. pindakaas

    pindakaas pindakaasNL

    Berichten:
    595
    Leuk Bevonden:
    0
    Haha, ja weet ik :) Maar ik zal die eerste drie races eerst op een moeilijkheidsgraad moeten completen om te kijken welke auto ze gebruiken bij One on One.

    Edit: Grappig, ik dacht iedereen doet het wel eerlijk... ik ben vast de enige die gaat beuken, maar nu is het zelfs een tip :p Maar het is wel echt appeltje-eitje als je hem gewoon een tikkie geeft in het begin, dat ie gelijk achterstevoren staat...
     
    Laatst bewerkt: 3 mrt 2005
  3. Metal Mark

    Metal Mark VIP Dino XBW.nl VIP

    Berichten:
    9.661
    Leuk Bevonden:
    454
    Nog ff een tip doe gewoon ff Platina bij One on One omdat ze bij Staal een minder goeie auto gebruiken ;). Op platina doen ze wel altijd de Goeie auto
     
  4. pindakaas

    pindakaas pindakaasNL

    Berichten:
    595
    Leuk Bevonden:
    0
    Die AC is echt een hele andere auto dan de Caterham. Hij stuurt veel minder relax, maar ik haal wel tijden waar ik met de Caterham nooit aankwam omdat ie gewoon veel sneller is... Ik denk dat ik het wel red met de AC verder... Bij de One on One gebruikte ze de AC, maar ik kon hem op de een of andere manier met gemak verslaan met de Caterham (op platinum)...
     
  5. floris.sp

    floris.sp Active Member

    Berichten:
    198
    Leuk Bevonden:
    0
    Maar dat komt denk ik oo omdat de ac zoveel powersliding heeft en weinig steering. Wat de caterham wel weer heeft.
     
  6. zz-zidane

    zz-zidane Active Member

    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    waar en hoe kan ik auto's unlocken
    ik heb enorm veel kudo's maar weet niet waar ik de garages en showrooms kan vinden
     
  7. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Je gaat naar de Kudos World Series en kiest een klasse (waarvan je een auto wil kopen) Als je dan op die auto's staat en je hebt 'em nog niet dan staat er onderaan 'Buy car'. De rest spreekt voor zich;)

    PS: Je kan ook auto's in de showroom en garage unlocken, om daar te komen moet je als je op een auto staat in de KWS naar rechts gaan.
     
  8. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb het spel nu op Gold uitgespeeld en aardig wat medailles op Platinum. Als je 'em daadwerkelijk op Platinum heb uitgespeeld, heb je dan ook genoeg Kudos om alle auto's te unlocken, ik heb nu iets van 95/102 auto's. Ook heb ik aardig wat Kudos bij de Arcade-mode gehaald. (die heb ik op Zilver uitgespeeld)
     
  9. jellejelle

    jellejelle PSP Only

    Berichten:
    696
    Leuk Bevonden:
    10
    Ligt eraan hoeveel kudos je gemiddeld haalt. Je moet dacht ik iets van 6500 kudos gem. per race hebben om bij de rank 50 (1.520.000 kudos) te komen en dan heb je ook genoeg kudos voor alle auto's.

    Als je Live hebt kun je ook via Xbox Live kudos verdienen en tokens.
     
  10. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Kunnen jullie van de 1ste klasse (Compact Sports) de Speed Trap halen, want ik heb 'em al op Gold, maar Platina lukt het me echt niet. Je moet 149 km/h gaan en ik heb al 1000 keer 148 km/h gehaald.:'-(

    De challenge gaat zo: Een klein recht stukje met daarna een 3 bochten achter elkaar. (rechts - links - rechts) De eerste bocht neem ik langzaam zodat ik de 2de en de 3de bocht optimaal kan aansnijden en snel uitkomen, maar het lukt me echt niet.
    (de auto die ik gebruik is de: Ford Focus RS)
     
  11. Xboxmod

    Xboxmod ^^That's me^^

    Berichten:
    1.087
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb je het al met elke auto geprobeerd?
     
  12. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja, welke neem jij dan altijd met die proef?? De Ford Focus is het snelst, de eerste 100 km/h is de Renault Clio V6 het snelst, maar daarna de Focus RS. Daar komt nog es bij dat de Focus wat meer voor Handling heeft.
     
  13. JeePee

    JeePee Guest

    tip-1) Ik heb het spel niet, maar als ik het zo hoor kan ik je misschien helpen. Wat je kan proberen is in plaats van de eerste bocht langzaam te nemen, hem iets sneller in te rijden, maar van te voren een "short shift" uitvoeren. (te vroeg schakelen met opzet) Hierdoor behoud je je grip die je anders zou verliezen door je gas te liften.(gas bedaal loslaten) Als je lift wordt je auto namelijk lichter, en met een short shift hoeft het misschien niet.

    tip-2) Als je eenmaal op het rechte stuk bent aangekomen op je eigen manier of op de manier van "tip-1", ga dan niet in een rechte lijn naar de speed-cam toe, maar probeer zoveel mogelijk meters te maken op het rechte stuk. Een beetje zwabberen dus. Dit kan je misschien net die ene kilometer opleveren. Maar pas op dat je niet te veel zwabbert, want dat kan je weer snelheid kosten.

    tip-3 ) Voordat je aan die proef begint, zet dan eerst je speed op mp/h, in plaats van km/h. Als je 149 km/h moet halen, en wat jij zegt; je gaat er met 148 per uur langs, ga je misschien wel 148,9km/h. Als je hem op mp/h zet gaat de teller misschien eerder naar de (dan in mp/h) 93, omdat die snelheid iets minder gevoelig is.

    Zoals ik al zei, ik heb het spel niet, maar misschien heb ik je kunnen helpen...veel succes
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 10 apr 2005
  14. Cole Trickle

    Cole Trickle Active Member

    Berichten:
    1.954
    Leuk Bevonden:
    6
    Doe niet zo moeilijk man 8). Als ie hem haalt op goud, snapt ie je verhaal wel. Doe niet zo wijsneuzerig continu als het ff kan.

    Gebruik de Focus en schakel handmatig (auto kan ook). Als je uit de slinger komt, blijf je uiterst rechts. Waarschijnlijk blijf je een paar keer steken op 148 km/uur maar je leert wel de snelste lijn uit de bocht. Uiteindelijk haal je hem wel een keer, DUS NIET GAAN SLINGEREN!!!

    @jpracegamer, misschien als je hulp wilt aanbieden, wat op zich een nobel streven is, wel handig als je de game kent. Ook omzetten van km/uur naar mp/uur maakt geen drol uit in pgr2.
     
  15. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Ik ben het niet helemaal met je eens.
    Dat hij het spel niet heeft wil niet zeggen dat dit geen nuttige tips zijn.
    Ik vind het prima dat hij het op deze manier probeert
     
  16. Cole Trickle

    Cole Trickle Active Member

    Berichten:
    1.954
    Leuk Bevonden:
    6
    Tja, als je deze challenge op platinum wilt halen, zijn er erg werinig mogelijkheden. Dit is 1 van de lastigste challenges omdat er geen enkele ruimte voor fouten bestaat.

    Op dat moment zijn dus alle gemaakte suggesties (en lees mijn post, ik ben niet tegen hulp aanbieden) nutteloos, tijdsverspilling.
     
    Laatst bewerkt: 11 apr 2005
  17. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik wil graag voor nóg een Speed Challenge wat tips & tricks.
    Het is de laatste die ik nog op Platina moet, het is de Track Specials klasse.
    De Noble is de snelste auto dus die gebruik ik.

    Het is op de Nürburgring, je hebt een recht stukje met vervolgens dé Ovaal-bocht. Nu blijf ik op het Ovaal-gedeelte rijden en trek ik gewoon op naar de finish en naar mijn weten is deze simpele manier het snelst. Blijkbaar niet, want je moet 209km/h gaan en ik telkens 207km/h:'-(
     
  18. FredKroket

    FredKroket Hardcore racer

    Berichten:
    672
    Leuk Bevonden:
    0
    Wat ik altijd deed was gewoon 100x proberen :9

    En dan gaat die bocht wel een keer perfect. Maar keb um net ff gedaan en kwam ook een paar x op 207 km/h. Maar je moet tot ongeveer het midden van die bocht gewoon in het midden of aan de buitenkant van het schuine gedeelte zitten en dan op de helft van de bocht helemaal aan de binnenkant zien te komen. En bij het uitkomen van de bocht die auto vlak langs die kerbstone te krijgen die daarna rechts ligt. Zo ga je het snelst die bocht door en uit. Gewoon vaak genoeg proberen ;).
     
  19. Meneer Stefan

    Meneer Stefan Active Member

    Berichten:
    3.061
    Leuk Bevonden:
    0
    Dank u wel, ik heb nu al een keer 208km/h gehaald.8)
     
  20. JeePee

    JeePee Guest

    Voor zover ik weet van GT4, komen er na de ovaal een paar rechter bochtjes, wat nou als je die helemaal aan de buitenkant neemt (aan de linker kant van de weg dus), dan maak je extra meters...
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 apr 2005

Deel Deze Pagina