[DOAX]Venus swimsuit acceptatie door Ayane

Discussie in 'Algemeen' gestart door Zeroine 83, 4 aug 2005.

  1. Zeroine 83

    Zeroine 83 Active Member

    Berichten:
    6.129
    Leuk Bevonden:
    0
    Mensen....ik ben het zat :mad::mad::mad:
    Wat ben ik zat vraag je ? Dat ik al tientallen pogingen heb gedaan om mijn favo DOA meisje, Ayane, in een Venus te krijgen !! Maar elke keer pleurt ze um weg, en gaan er weer een miljoen zackdollars "over de balk". Tot dusver dus nog steeds geen suc6 :'-(

    In die pogingen hebben ik echt van alles geprobeerd, tips uit faqs die ik op internet kon vinden, specifieke character faqs, je kunt het zo gek nie bedenken maar niks hielp.

    Ik ben ervan op de hoogte dat het iets te maken heeft met de muzieknootjes die boven je target character zweven voordat je haar de Venus wilt geven. Ayane echter, valt onder de zogenaamde "hard characters"....bijna niemand mag haar, en andersom geldt dat ook : je kunt met Ayane veel moeilijker bevriend raken dan met de meeste andere characters. Ze is een "loner", maar dat maakt haar juist zo cool vind ik :)

    Ik heb der overladen met zogenaamde "love items", ofwel items waarbij je de beste reactie krijgt....ik heb ook gelezen dat Ayane geen ochtendmens is (als je geen partner hebt en je speelt met Ayane zegt ze in de morgen ook weleens "I hate mornings", daaruit blijkt dat die info kan kloppen), dus ik heb bij mijn laatste pogingen er ook voor gezorgd dat ik de Venus pas in de middag gaf nadat ze de dagen ervoor al overspoeld was met 13 a 14 love items zodat ze veel van die muzieknootjes boven der hoofd had hangen.
    Nadat ze het ding aannam heb ik der NOG meer love items gegeven voordat de dag omwas....maar tevergeefs ; de volgende morgen lag de Venus zoals bij alle voorgaande pogingen gewoon weer in de trash :mad:

    Ook de zogenaamde "trash-diving" method heb ik geprobeerd, dat houdt in dat je zodra je target meisje (in dit geval dus Ayane) de gewenste bikini (in dit geval de Venus) in de trash gooit, de game gelijk moet beeindigen de volgende dag. Dan een nieuwe vakantie starten MET je target girl van de vorige keer (Ayane), en dan de "giver" van de bikini (Lisa dus, want zij is de enige met de Venus in haar collectie) moet overspoelen met love-items, in de hoop een Venus terug te krijgen....dit is echter random, het kan dus even duren totdat je daadwerkelijk een Venus krijgt. Nou mij is het dus nog steeds nie gelukt :mad:

    Mijn specifieke vraag is dan ook : zijn er mensen hier die DOAX hebben, en het WEL gelukt zijn om AYANE een VENUS te laten accepten ??
    Wat in mijn beschreven methodes doe ik fout, of zijn er cruciale andere dingen waar je op moet letten bij Ayane voordat ze de Venus zal accepten ? Of is het bij mij tot nu toe gewoon vette pech ? Omdat je wel kunt inspelen op de meisjes met die love-items, maar het spel voor de rest toch een beetje z'n "onvoorspelbaarheid" behoudt ?

    Alles wat ik kan gebruiken, tips, adviezen....maar eigenlijk liever nog "jouw geheim" of "gouden tip" waarmee de garantie dat Ayane de Venus zal accepten het grootst is :) Let op : kom dus a.u.b. alleen met Venus acceptatie strategieen om AYANE een Venus te laten accepten, dus niet met strategieen voor andere meisjes. Niks tegen hun hoor, er zijn wel meerdere coole DOA meisjes....maar Ayane is en blijft m'n favoriet, en ik zit nog steeds te hopen op de dag dat ik haar in een Venus kan laten rondlopen :9 Bovendien, als het me met Ayane is gelukt lijkt het me logisch dat het dan bij de andere meisjes ook moet lukken aangezien de meesten daarvan niet "hard" zijn....als ik maar weet HOE :'-(

    Alvast bedankt ! :D
     
  2. RuffRyder

    RuffRyder 360º

    Berichten:
    1.328
    Leuk Bevonden:
    2
    Holy fuck :eek:.

    Btw, ligt Den Bosch in een andere tijdszone ofzo? Topics van zo'n 1000 woorden om half 5 's nachts :p.
     
    Laatst bewerkt: 4 aug 2005
  3. Zeroine 83

    Zeroine 83 Active Member

    Berichten:
    6.129
    Leuk Bevonden:
    0
    Neuh dat heeft niks met de tijdszone te maken....maar met mijn momenteel omgedraaide dag- en nachtritme :9
    Bovendien vond ik het weleens tijd worden om hulp in te roepen over dit probleem, en ik was nou nog op dus ik dacht waarom nie ;)
     
  4. RuffRyder

    RuffRyder 360º

    Berichten:
    1.328
    Leuk Bevonden:
    2
    Oh whehe ok dan, succes nog :p
     
  5. Tha Divinity

    Tha Divinity Multi-Playa Genius

    Berichten:
    211
    Leuk Bevonden:
    7
    Beste Z3R0-P4R4DOX de beste stragegy is 3 venus swim suits in je collectie te hebben. Je zorgt eerst dat ayane je partner wordt op de eerste dan en je moet die partij op de eerste dag ook winnen. Dan geef je haar gespreid over 3 dagen 3 love items en zorg je dat je zoveel mogelijk partijtjes met haar wint. Dan rond dag 5 of 6 geef je de venus 'smiddags of 's avonds. Gooit ze hem weg dan speel je verder volgens dezelfde methode en zorg je dat je rond dag 11 of 12 weer een venus geeft. Gooit ze hem weer weg dan gebruik je de trash methode, dus dan speel je een vakantie met Ayane en team je met lisa. Deze methode vereist heel veel voorbereiding want je moet zoiezo zorgen dat je een stuk of 6 love items in vooraad hebt + 3 venus swim suits. En de trash methode werkt alleen als Lisa een Venus in haar inventory heeft een zo min mogelijk (liever geen) ander items.

    Veel succes, deze methode heeft bij mij wel gewerkt bij mij had Ayane de venus na de tweede keer geaccepteerd. Het gaat dus niet alleen om het aantal love items, maar partijtjes winnen is ook heel belangrijk.
     
  6. appie21

    appie21 Active Member

    Berichten:
    3.899
    Leuk Bevonden:
    22
    hoe ziet dat Venus badpak er uit is het zo bijzonder dan?
     
  7. Banjy

    Banjy It's getting closer

    Berichten:
    913
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja ik begin er nou ook wel dingen van te denken... *) Maar wat een ingewikkeld spelletje dan zeg, dacht altijd dat het beetje volleyballen was met mooie dames op een mooi eiland met nog wat random dingetjes eromheen. Maar je moet dus heeel veeeel moeite doen. Anyway post eens een foto als het gelukt is :)
     
  8. Metal Mark

    Metal Mark VIP Dino XBW.nl VIP

    Berichten:
    9.661
    Leuk Bevonden:
    454
  9. Banjy

    Banjy It's getting closer

    Berichten:
    913
    Leuk Bevonden:
    0
    Droog... :p
     
  10. appie21

    appie21 Active Member

    Berichten:
    3.899
    Leuk Bevonden:
    22
    stopt ook DOA BV in zijn Xbox!?? (k wist niet dat die pakjes bestonden???? kun je daar ook aan komen zonder het casino te gebruiken?
     
    Laatst bewerkt: 4 aug 2005
  11. Fardo

    Fardo Well-Known Member

    Berichten:
    27.147
    Leuk Bevonden:
    224
    moet je wel gelijk ayane posten he :)

    [​IMG]
     
  12. Metal Mark

    Metal Mark VIP Dino XBW.nl VIP

    Berichten:
    9.661
    Leuk Bevonden:
    454
    Pff :p

    Ach kasumi keek mij lief aan :+
     
  13. PureMaximus

    PureMaximus Guest

    ja :confused: |:-
     
  14. dcxboxfreak

    dcxboxfreak Active Member

    Berichten:
    12
    Leuk Bevonden:
    0
    Mij is het ook nog nooit gelukt om Ayane in een venus suit te krijgen. :'-(
    Maar ik zal eens het truukje gebruiken van Tha Divinity.

    Oh YEAH Ayane Rules!!!
     
  15. swordman

    swordman Active Member

    Berichten:
    658
    Leuk Bevonden:
    5
    k heb s gehoord dat je gewoon moet blijve probere maar bij mij heeft dat nog nooit gewerkt ook s The Divinity's manier probere
     
  16. Perfect Mark

    Perfect Mark Active Member

    Berichten:
    1.552
    Leuk Bevonden:
    0
    Wist ik ook niet. Heb ook gelijk ff gespeeld. Maar ik heb dan geprobeerd om Hitomi in een Venus outfit te krijgen. Eerst speelde ik 14 dagen, ik dacht dat Hitomi blij was, maar ze donderde het wel weg. De tweede keer speelde ik het precies zoals hierboven genoemd. Eerst 3 dagen een item geven, veel partijtjes winnen en dan de Venus geven. En toen accepteerde ze het wel. Maar Ayane schijnt dan wel moeilijker te zijn, dus die ga ik dan ook nog wel een keer proberen.
     
  17. Zeroine 83

    Zeroine 83 Active Member

    Berichten:
    6.129
    Leuk Bevonden:
    0
    Cool ! :D
    Zoals ik hier kan lezen is het een aantal mensen op de manier van Tha Divinity gelukt....ik ga die methode dan ook zeker proberen, hartstikke bedankt :)

    Nou nog hopen dat het lukt, hoeft nie gelijk bij de eerste keer....maar de aanhouder wint zullen we maar zeggen ;)

    En als het me bij Ayane op die manier lukt, moet het bij de andere meisjes ook lukken idd....

    Btw : nice screen of Ayane in Venus :D:D
    Die ga ik gelijk ff opslaan in me collectie :9
     
  18. Dj Demonic

    Dj Demonic Active Member

    Berichten:
    35
    Leuk Bevonden:
    0
    kan je ook langer dan 14 dagen spelen trouwens? want ik begin het net een beetje leuk te vinden, en dan is het weer over met de pret... |:-
     
  19. appie21

    appie21 Active Member

    Berichten:
    3.899
    Leuk Bevonden:
    22
    enne wat is Tha Divinity en kan je dat pakje ook voor je eigen speler kopen???
     
  20. Zeroine 83

    Zeroine 83 Active Member

    Berichten:
    6.129
    Leuk Bevonden:
    0
    De Venus (ofwel de meest blote, sletterige bikini int spel :9) zit alleen in de collectie van Lisa.....je kunt um dus wel met Lisa voor haarzelf kopen, dan heb je de garantie dat je um haar ook kunt laten dragen.

    Om de Venus aan een ander meisje te geven (in mijn geval dus Ayane), moet je dus een heel moeilijke procedure volgen....omdat elk meisje die bikini haat snap je ;)

    Enneuh....jah als de 14 dagen om zijn is je vakantie voorbij, maar dan kun je gewoon een nieuwe starten met een ander meisje eventueel en je houdt alles wat je tot nu toe hebt verzameld :)
    Je kunt nadat je de vakantie minimaal 1 keer hebt volbracht zelfs stoppen op een zelfgewenste dag (behalve dag 1 en 2, die moet je doen) zodat je opnieuw kunt beginnen met een ander meisje....
     

Deel Deze Pagina