1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Matten voor onder de printer

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door JapYooStyleZ, 28 sep 2005.

  1. JapYooStyleZ

    JapYooStyleZ Guest

    Ik zocht informatie over matten die je onder de printer kan leggen en die statisch zijn. Zodat al het stof en dergelijke van de toner etc. niet ronvliegt maar naar benede getrokken word. Weet iemand een link naar zoiets?? Waar ik informatie daarover kan vinden. google zit namelijk niet mee.. |:-
     
  2. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Ik werk op een project voor HP en toevallig op de zwart-wit Laserjet afdeling voor HP.
    Wij zelf leveren nog helemaal niets om dit probleem op te lossen maar volgens mij valt het allemaal wel mee met de zogenaamde 'stof'. ik zit hier namelijk op een werkplek omringt door 30 laser printers en ik heb nergens last van...
     
  3. JapYooStyleZ

    JapYooStyleZ Guest

    Nja, ik moet er wel informatie over hebben... Als het nou nodig is of niet.. Maar er is weinig over bekend volgens mij..
     
  4. JapYooStyleZ

    JapYooStyleZ Guest

    niemand?
     
  5. WouteR

    WouteR Senior Member

    Berichten:
    16.457
    Leuk Bevonden:
    8
    Het gaat hier dan ook om fijnstof, niet de stofjes die je direct laten hoesten/niezen als je een wolk inademt. Ga je pas later last van krijgen.
     
  6. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Het probleem met die fijn stof waar jullie het over hebben is dat er sommige toners van andere fabrikanten, dus niet van hp, zijn die de fijnstof uitstoten van ongeveer 5 micron metaalachtige stof deeltjes. De toner van HP zijn getest en bevatte fijn stof deeltjes van ongeveer 7 micron. Die van 7 worden weer tegen gehouden door de neushaartjes in de neus en daar kun je dus geen last van hebben.
     
  7. JapYooStyleZ

    JapYooStyleZ Guest

Deel Deze Pagina