Favourite and least favourite game

Discussie in 'Algemeen' gestart door Dawson Leery, 9 dec 2005.

  1. lovexbox360

    lovexbox360 Active Member

    Berichten:
    5
    Leuk Bevonden:
    0
    wat een gezeik over perfect dark!Ten eerste dit spel ziet er supermooi uit en heeft zeer goed geluid ga maar eens met joannas linker oor bij een waterval staan en daarna met rechts prachtig dolby geluid. Na kameo vind ik dit de mooiste titel en ik kan het weten want ik heb 7 games.Ten 2de vind ik de gamplay super,coole wapens en gadgets,verschillende moeilijkheidstanden co-op multiplayer of en online.Ik begrijp het gewoon niet dat er zoveel negatiefs over deze titel wordt gezegt dit is gewoon echt een leuke game ik heb hier net zoveel plezier aan als toen ik halo speelde bij de launch van xbox 1.Wat verwachten sommige nu eigenlijk van een spel ik heb het idee dat sommige in een droomwereld leven en onmogelijke verwachtingen hebben, ik vind het heel jammer.Ik ben in ieder geval zeer tevreden over de 360 super mooi beeld geluid en ik vind live echt heel cool controllers zijn zeer goed ik ben heel blij met deze console:)
     
  2. Le Lastpak

    Le Lastpak (◕‿◕✿)

    Berichten:
    6.574
    Leuk Bevonden:
    798
    Maar wat is er zo leuk aan PDZ online? De voertuigen zijn erg saai, Armor verpest het spel want daardoor duurt iemand te killen zonder headshots te lang en te weinig en vooral saaie maps 8) . Ik speel het spel alleen maar omdat er niks anders is want Call of Duty online stelt helaas niet zo veel voor. Het is wel erg leuk maar niet zo uitgebreid|:- . Misschien toch maar quake4 kopen:confused: ?
     
  3. Emo-Kid

    Emo-Kid Guitar-Kid

    Berichten:
    867
    Leuk Bevonden:
    0
    dan raad ik je quake best wel aan ja , tis gewoon een heerlijk spel om iedereen af te knallen
     
  4. Le Lastpak

    Le Lastpak (◕‿◕✿)

    Berichten:
    6.574
    Leuk Bevonden:
    798
    Ik zal eens kijken of ik hem van iemand kan kopen;)!
     
  5. Stifke

    Stifke Frikandel Specialist

    Berichten:
    1.289
    Leuk Bevonden:
    3
    Wat valt mee:

    - PGR 3
    - Condemned
    - Tiger Woods 06

    - Pgr op één omdat dit toch wel erg goed is. De gameplay en de graphics zijn subliem, de controle over de auto is goed en online zit het goed in elkaar.
    Je hoeft niet lang te wachten voor een game is aangemaakt via het matchmaking systeem. Hij selecteert rijders aardig als tegenstanders zodat je tegen mensen rijd van jouw klasse.

    - Condemned is een heerlijk angstaanjagend spel. Ik vind het nog steeds erg knap van mezelf dat ik deze game heb uitgespeeld omdat het toch wel een erg donker spel met de nodige schrik momenten bevat.
    Je blijft op je hoede gedurende het spelen.
    Een beetje kort naar mijn mening en de her-speelbaarheid is ook niet relevant. één keer spelen is genoeg.
    Maar verder echt een onverwacht mooie titel die je gespeeld moet hebben.

    - Tiger woods. Tja, de meeste mensen vinden het maar nix een golfspel. Maar het is wel zeer verslavend en heerlijk ontspannen na een paar races met PGR. Grafisch top te noemen en heerlijk speelbaar.


    Wat valt tegen:

    - PDZ

    PDZ - heb ik inmiddels al weer verkocht. De reden was de matige graphics en het verhaal was toch niet mijn ding.
     
  6. gijsettes

    gijsettes Active Member

    Berichten:
    12
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb bij m'n xbox'je als eerste Kameo gekocht. Echt een prachtgame met veel afwisselende gameplay en perfecte besturing. Het verhaal boeit me iets minder en het is soms ook niet helemaal duidelijk waar je heen moet (vind ik dan). Zie het maar als een interactief sprookje. Wel n heel mooi sprookje ;)

    Gisteren heb ik er ook Amped 3 bijgekocht, aangezien ik opzoek was naar een originele en grappige game. Dit derde deeltje stelt niet teleur en is echt 180 graden anders dan deel 1 en 2. Erg toegankelijk en makkelijk te besturen voor een non-snowboarder als ik en de presentatie en verhaal zijn gewoon erg tof en vooral heel erg geestig :) Grafisch vond ik het ook indrukwekkend, dit had echt niet op n gewone Xbox gekund. De draw distance is heel goed - je ziet de complete berg met alle bomen e.d. - en de spelermodellen zijn ook goed afgewerkt. Dit alles op een altijd stabiele framerate. Wat mij betreft een aanrader voor de gamer die eens iets anders en verfrissends wil, want dat is dit spel zonder meer :)
     
    Laatst bewerkt: 17 dec 2005
  7. WeeGee

    WeeGee Active Member

    Berichten:
    280
    Leuk Bevonden:
    0
    1. Kameo
    2. Condemned
    3. PGR3
    4. Cod2
    5. PDZ

    Kameo,

    Kameo is gewoon geweldige game die je echt een LotR gevoel geeft op sommige momenten,Ben na het uitspelen al weer opnieuw begonnen.
    Ook echt een spel waarbij de 360 zegt : Kijk eens wat ik allemaal kan :)

    Condemned,

    Condemned vind ik echt supermooi en erg sfeervol.
    Sterker ,eigenlijk wat te sfeervol soms.
    Als ik 2u heb gespeeld ben bijna van slag van de constante spanning en schrik momenten.EERRUUUG indruk wekkend.

    PGR3,

    PGR3 is helemaal top maar toch vond ik de opzet kwa auto's enzo toch midner dan pgr2.Des al niet te min toch een verslavende game die ik zeker nog erg veel zal spelen!

    Cod2,

    Cod2 Staat eigenlijk ook op 3 maar moest toch een keuze maken.
    Erg indrukwekkend kwa Graphics,Geluid,Gameplay helemaal super.
    Ik weet dat het spel "serieus" bedoeld is en daardoor voelt ie toch wel als een PC shooter,en dat vind ik ook wel een beetje het minpunt.Het is niet echt een lekkere knaller maar gewoon erg goed.

    PDZ,

    PDZ sluit me volledig aan bij de vorige reacties,hoop hem snel system link coop te spelen.Coop op verschillende schermen is gewoon altijd heel erg gaaf.Doom3 coop systemlink/live was ook echt helemaal dope(iets wat Halo2 echt miste!!!).Misschien dat dat de game nog een oppepper geeft.

    Tenslotte,

    De 360 is echt da bomb,heb ergens een artikel gelezen waarin iets stond in de trant van "THE 360 IS ONLY FLEXING IT'S MUSCLES" en dat vind ik nog veel beter nieuws.
    Als je bedenkt dat developers "schoor voetend" toegeven ongeveer 40% van de capaciteit (van de 360) te gebruiken..........
     
  8. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    1. Kameo: Ronduit de beste launchgame (voor mij persoonlijk). Sterke next-gen graphics, sterke gameplay, goede muziek, afwisseling (door de elemental powers). Dit is next-gen.

    2. Perfect Dark Zero: Gewoon een goed spel. Mooie graphics, leuke levels, veel toffe wapens, goede besturing, goed geluid, toffe online mode.

    3. Call of Duty 2: Sfeer, dat is de kracht van dit spel. Spel ziet er goed uit, geluid is waanzinnig, actie is erg goed en toffe levels.

    4. Need for Speed Most Wanted: Goede racegame, veel actie, gave auto's, grote omgeving, ziet er mooi uit, online is leuk. Je rijd alleen soms te lang met een auto rond en je krijgt sommige onderdelen heel langzaam.
     
  9. gijsettes

    gijsettes Active Member

    Berichten:
    12
    Leuk Bevonden:
    0
    Volgensmij is echt geen hond die Amped 3 koopt, jammer voor de developer..
     
  10. Timmeh

    Timmeh \0/

    Berichten:
    1.807
    Leuk Bevonden:
    0
    Zeker want het is volgens mij een hele goede game.. Net als de vorige amped-games. Maar ja sneeuwboarden, leuk:+
     
  11. gijsettes

    gijsettes Active Member

    Berichten:
    12
    Leuk Bevonden:
    0
    Volgensmij zijn er meer mensen die kunnen snowboarden dan skateboarden ;)
     
  12. CASGANO

    CASGANO Avengers

    Berichten:
    38
    Leuk Bevonden:
    1
    Het beste spel op de xbox 360 nu is Oblivion wat een enorme wereld om in rond te rennen:9 ,ongeloofelijk mooie graphics en wat een oneindig verhaal.Petje af voor de makers
    En de minste game als die er al zijn op de xbox360 vind ik tot nu toe nba live ik vind het gewoon rommelig wel mooie graphics maar er kan nog een hoop verbeterd worden
     
    Laatst bewerkt: 29 apr 2006
  13. inflatable

    inflatable Who's your daddy?

    Berichten:
    751
    Leuk Bevonden:
    0
    1. PGR3
    2. Topspin2
    3. DOA4

    In volgorde qua hoeveelheid dat ik het speel.. Meer games heb ik niet op dit moment.. Games die ik niks vind koop ik sowieso niet.. Ik zoek altijd vantevoren (via internet etc) goed uit of een game wel iets is voor me.. Ik snap dan ook niet dat mensen b.v. PGR3 kopen als ze niet van racen houden, dat soort rare geldverspilling..
     
  14. boneatom

    boneatom Active Member

    Berichten:
    33
    Leuk Bevonden:
    0
    1:final fantasy x1
    2:football manager 2006
    3:topspin 2
    4:need for speed most wanted
    5:burnout revenge
     
  15. SupahMaster

    SupahMaster Guest

    1. PGR3

    Offline heerlijke game en je kan ( in de meeste races ) lekker arcade door de bochten scheuren met een goede drift auto.

    Online vind ik helaas wat minder aangezien de recreation zone zelfs een pro zone lijkt aangezien daar ook nogal veel Platina Die-hards zitten op de Online Career en in playtime wordt je helemaal kapot gebeukt.

    2. GRAW

    Offline is het best wel een leuk spel, maar best moeilijk, want na een paar schoten ben je al dood, ook al zit je in 2014 met een dik pak Kevlar en andere foefjes, dat vind ik dus minder.

    Online hetzelfde als PGR3, ook in Recreation wordt je ( bijna ) altijd geowned as je de wat minder goede of weinig ervaring hebt met consoles.

    Daarom wil ik ook van een van de 12 spellen af.
     
  16. Vaag

    Vaag Active Member

    Berichten:
    748
    Leuk Bevonden:
    2
    Beste game:

    Oblivion uiteraard.
    Ik verbaas me dagelijks nogsteeds over de enorme wereld,en geniet met volle teugen van dit spel.Ben rond de 80 uur bezig,en heb eigenlijk nog maar vrij weinig gedaan.Super game,en behoord tot mijn tot 5 allertijden.

    Minste game:

    Van de games die ik gespeeld hebt op de 360,trok DOA4 mij het minste aan.
    Ik heb geen idee wat het was,maar ik kon er niet lekker inkomen,en vond het ook vrij moeilijk.Nu is moeilijk normaal gesproken alleen maar een + punt,maar het moet wel leuk zijn om tespelen,en dat vond ik DOA4 niet.

    Angelo
     
  17. freakyoliver

    freakyoliver ps360

    Berichten:
    2.240
    Leuk Bevonden:
    0
    we zijn nu een goed 5 maand verder en dit is mij top 5

    1. heb ik gekozen voor graw.
    dit spel most voor mij alle verwachtingen in. het heeft goede gfx, een goede singleplayer en een fantastische muliplayer. dus met dit spel ben je eigenlijk weken wat zeg ik maanden zoet de allereerste echte next-gen game.

    2. cod2
    wat kan ik zegge mmoie gfx, goede sp, prachtige sfeer, lekker geluid.
    en sinds de patch is de mp ook zeer leuk geworden enkel spijtig dat je niet met 16 man kan spelen ipv 8 man.

    3. voor mij komt op plaats 3 oblivion.
    prachtige gfx, mooie omgevingen, leuke sfeer kortom deze game moet je je gewoon kopen ookal ben je geen fan van het genre dit spel zal je tog aantrekken. na graw is oblivion de 2de echte next gen game

    4. fifa 06 world cup
    ben je voetbalfan en hou je van fifa dan moet je deze game gewoon kopen.
    mooie gfx, mooie animatie, lekker online spelen kortom spek voor de bek voor de voetbalfreaks. btw hij is veel beter dan fifa06 rtwc

    5. football manager.
    de beste manager voor de pc is nu ook uit voor de xbox360.
    zeer uitgebreid, alles vind je terug in deze game.
    maar verwacht wel geen spetterende gfx want alles is in 2d.
    ook een nadeel is dat je verplicht ben om een hd te hebben.
    maar be je een voetbalfreak dan is de fm2006 verplichte kost.

    mijn top5 tegenvaller.

    1. madden 06
    jah betere gfx maar tov de xbox-verise is het een grote stap achteruit.
    veel modes eruitgehaald en geen frnachismode kortom wachten op de volgende versie

    2. nba live 06
    hetzelfde verhaal als madden, betere gfx maar er zijn weer veel mode weg gelaten.
    duskortom wachten op nba live 07.

    3. fifa 06 rtwc jah de nieuwe versie is zeer goed maar deze versie was een regelrechte flop.
    lelijke gfx, slechte animatie en veel lag online.
    en de naam zeg het zelf al rtwc dus je speelt het eigenlijke wk ook niet.
    kortom koop de nieuwe versie of wacht p fifa 07

    4. pgr3 jaja pgr3
    waarom is zeer simpel:
    minder steden
    minder wagens
    minder uitdagend
    veel kortere sp
    mp is echt zuigen omdat iedereen elkaar van de baan rijd mmmm
    begrijp met niet verkeer pgr3 blijft een goede game maar ik vind persoonlijk pgr2.
    maar msh zal pgr4 ook een grote stap vooruit zijn zoals prgr op pgr2.

    5. doa4.
    ik weet niet waarom deze game goede scores krijgen.
    het is doa3 met ietjes betere gfx maar om ect te zeggen veel verbeterd neen.
    ook online is er veel lag.
    en de sp in voor beginnelingen veel te moeilijj
    jah voor mij een grote teleurstelling.
    ik zou de game juist nog spelen met vrienden dan is er nog fun maar voor de rest een teleurstelling
     
  18. IceDwight

    IceDwight Registererered User

    Berichten:
    816
    Leuk Bevonden:
    0
    Beste Game

    Condemned

    Absoluut voor mij een verassing en een super game waaraan ik veel plezier heb beleefd voor mij dus onbetwist de nummer 1 tot nu toe op de 360.


    Slechtste Game

    GRAW en PDZ

    Allebei zeer gehyped niet me verwachtingen waargemaakt..
    wel jammer dat ik de demo niet van te voren gespeeld had want dan wist ik waar ik aan toe was, wat een geld heb ik verspeeld aan deze naar mijn mening flop spellen, Thank God for SOCOM 3 :D
     
    Laatst bewerkt: 29 apr 2006
  19. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Het is eens tijd dat ik mijn top games maar eens aanpas. Dit zijn de titels waar ik het meeste plezier aan heb beleeft.

    1. Oblivion: waanzinnige graphics, zeer uitgebreid, onwijs grote speelwereld, zoveel vrijheid, zoveel te doen. Top gewoon, dit is next-gen.

    2. Kameo: Hele toffe actie platformer. Sterke next-gen graphics, sterke gameplay, goede muziek, afwisseling (door de elemental powers). Dit is next-gen.

    3. Condemned: super goede sfeer, mooie graphics, vette actie en gewoon creepy.

    4. Fight Night Round 3 / Dead or Alive 4: FN3 ziet er echt jaw-dropping mooi uit en het boxen is zo goed uitgewerkt. DOA4 speelt heerlijk, uitgebreid, uitdagend, veel te doen (unlockables), ziet er super uit.

    5. Tomb Raider Legends: eindelijk weer een goede Tomb Raider game. Leuke puzzels, ziet er mooi uit, eindelijk weer toffe levels en het speelt gewoon lekker.

    Tegenvallers:

    Ghost Recon: het spel ziet er super uit, maar na een aantal levels word het saai en weet het mij niet meer te boeien.

    PGR3: het spel ziet er echt jaw-dropping mooi uit, maar als je eenmaal de solo carreer heb gedaan, dan doe je af en toe eens een paar races en klaar.
    Online had ik hem na een tijdje wel gezien. Ik ben van mening dat er ook te weinig steden inzitten. De replay value is gewoon lager dan bij PGR2.

    Games waar ik het meest naar uitkijk

    1. Halo 3
    2. Gears of War
    3. GTA
    4. Splinter Cell: Double Agent
    5. Resident Evil 5
    6. Ninja Gaiden 2 / Forza
    7. Dead Rising
    8. Sonic / Viva Pinata
    9. Mass Effect / Too Human
    10. Ninety-Nine Nights
     

Deel Deze Pagina