zeg jongens fcdanny en soulja, jullie moeten nog een game spelen kijk bij de matches

Soulja Active Member

Berichten:
    430
    0
    3 WTF? hoe wordt dat gerekend dan? Dus er bestaat dan nog een kans dat ik doorkan gaan? Raar systeem. En misschien later, heb veel pro gespeeld vandaag. Ik ga zo maar ff tv kijken of iets. Net weer 4-0 gewonnen van FCU. Eerste helft stond ik al 4-0 voor, 2e helft maar wat gedold. Was al een gespeelde wedstrijd.

Ik beloof dat ik nooit meer zo'n slechte 1e helft zal spelen..:mad:
    Was idd al gespeeld met 4-0 in de rust en met 10 man verder.
    Op het laatst haal je me nog 2 keer neer,doorgebroken,was kinderachtig,dit heb je niet nodig,ben je te goed voor.Stond immers 0-4.

1 pluspunt voor mij : 2 helft 0-0 ! 8)

5. Soulja

Berichten:
    430
    0
    Haha sorry ik wilde de 0 houden ivm met doelgemiddelde. En idd tweede helft 0-0 slecht van mij, maar ja ik was ook niet meer gemotiveerd om door te gaan. Ik ben hier niet om mensen voor schut te zetten en 4-0 leek me een aardige eindstand.

26
    Wat een klote wedstrijd tegen icecold. 1e helft was saai. Allebei geen kansen valt er in de blessure tijd de 1-0 voor hem erin. Ik baal daar echt van. Het is verdedigend te druk bij hem om daar lekker te tikken. Wis toen al dat er niks meer inzat en werd het uiteindelijk 2-0! Gaat kut :mad:

9. Danny-DH

Berichten:
    2.987
    26
    Shit moet ik weer tegen jou :mad:! D8 ik lekker door te zijn. Maar nee hoor!

10. IceCold

Berichten:
    29
    0
    ja was inderdaad weer echt saai:p was ook een lelijk doelpunt me verdediging stond wel goed

11. Soulja

Berichten:
    430
    0
    Maar die gaan we niet vanavond spelen! Want ik wil tegen jou in top vorm! En geloof me nou maar, die cup is van jou. Je gaat wel door, ookal komt er een 3e match :thumbs:

Dioxic Guest

Ja het zijn echt spannende wedstrijden tussen mij een Moonwalker, eerst 2-1 voor hem, en daarna 1-0 voor mij met ong 15 doelkansen voor hem en maar 2 voor mij lol.

Morgen vechten we het uit in een laatste duel

14. Danny-DH

Berichten:
    2.987
    26
    jaa vorige keer was dat ook zo. Je speelt met 4 verdedigers en 2 verdedigende middevelders. Daar kom ik met ado echt niet door. Ze draaien te langzaam en diep kunnen ze ook niet. Stond steeds tussen 2 man. 1 doelpunt was zeker niet echt heel mooi. En volgens mij ook juist 1e echte kans1

15. Danny-DH

Berichten:
    2.987
    26
    Wil je nog ff tegen mij of niet?

16. Dioxic

Nee sorry ik heb echt veel gespeeld vandaag.

Voor diegenen die nog een bekerduel moeten, gelieve zo snel mogelijk afwerken. Probeer morgen of zo dan kan de rest ook verder. Ik ga morgen tegen Moonwalker.