[Films] Meningen, reviews, previews, etc! [Deel 4]

Discussie in 'TV, Film & Series' gestart door Michael_T, 29 mrt 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pascal

    Pascal ༼ つ ◕_◕ ༽つ

    Berichten:
    2.545
    Leuk Bevonden:
    57
    Zodiac gezien gisteren, en ik had m'n tijd wel beter kunnen besteden. Opzich is de film eigenlijk niet zo slecht, maar er is gewoon totaal geen spanning. Een hoop gelul, en zo weinig wat je echt geïnterreseerd houd. Was al gewaarschuwd natuurlijk doordat sommigen hier zeiden dat ze in slaap vielen tijdens de film, en dat kan ik me nu goed voorstellen. Niet kijken, die film.
     
  2. Excess-Denied

    Excess-Denied ----------- XBW.nl VIP

    Berichten:
    5.644
    Leuk Bevonden:
    169
    [​IMG]

    Cherry Crush
    Opzich wel aardige film, alleen de detective in deze film rookt echt grappig. (ja waar je niet allemaal op gaat letten in een film hehe) 8) Tja dat moet je maar eens bekijken, het acteerwerk kan er nog wel mee door.
    Cijfer: 7,5
     
  3. Peter OtH

    Peter OtH XBW.nl VIP Redacteur

    Berichten:
    3.521
    Leuk Bevonden:
    217
    Paar dagen geleden deze ook gezien. Aardige superhelden film, idd een 7'tje.
    Wat ik alleen heel opvallend vond zijn de verschillen in special effects. Silver Surfer ziet er bijvoorbeeld fantastisch uit, minder fantastisch is Mr Fantastic. Die rek/stretch effecten zijn gewoon weg lelijk. Ook valt het pak van Ben Grimm/The Thing erg uit de toon in vergelijking met Surfer. Ben nog steeds van mening dat The Thing cgi ala The hulk had moeten zijn.
     
  4. hayabusa halo

    hayabusa halo Half-shark, half-man, skin like alligator

    Berichten:
    4.827
    Leuk Bevonden:
    253
    Vandaag kwam mijn oom op verzietten (ik weet niet precies hoe je dat schrijft hopelijk klopt het :p) en hij had The Simpsons movie bij zich.

    Ik vond het een relaxe film met wel veel humor vooral op het einde net voor de credits. Maar hij is een beetje aan de korte kant. Dat is wel een min punt.
     
  5. Elgee

    Elgee Active Member

    Berichten:
    1.864
    Leuk Bevonden:
    1
    Visite is het gewoon hoor. ;)

    Hoelang duurt The Simpsons dan maar?
     
  6. hayabusa halo

    hayabusa halo Half-shark, half-man, skin like alligator

    Berichten:
    4.827
    Leuk Bevonden:
    253
    Oh visite xD

    The Simpsons duurt maar 1:15 ongeveer en met credits 1:23
     
  7. Tim

    Tim Active Member

    Berichten:
    7.743
    Leuk Bevonden:
    1.942
    Vond Simpsons the Movie eigenlijk niet echt een boeiende film. Er zitten wel wat leuke stukken in maar het verhaal was niet echt iets speciaals ofzo. De makers zetten eigenlij de negatieve trend van de laatste 2-3 seizoenen gewoon voort imo.

    Iemand al I pronounce you Chuck and larry gezien?lijkt mij wel een grappige film:)
     
  8. basovich

    basovich Guest

    vond the simpsons eigenlijk beetje mager. je kunt net zo goed 3 afleveringen kijken en je hebt evenveel lol gehad. ze moeten gewoon alleen de serie en dat is zat.
     
  9. NuclearGoat

    NuclearGoat PSN: Acrillic

    Berichten:
    3.838
    Leuk Bevonden:
    860
    Afgelopen zaterdag F4: Rise of the silver surfer gezien vond hem best saai :p.
     
  10. basovich

    basovich Guest

    net Evan Almighty gekeken. erg vermakkelijke film en niet echt zoveel aan;). Echt zo'n Happy Family film waar alles goed afloopt. het script lijkt in 5 minuten te zijn geschreven. Erg voorspelbare film.

    Cijfer: 5
     
  11. Mtthz

    Mtthz XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    588
    Leuk Bevonden:
    38
    Van de week twee goede films gezien:

    The Queen
    Film over de koninklijke familie en de regering rond het overlijden van Princess Diana in 1997. Omdat Diana en Charles jaren terug gescheiden zijn, vind de koningin het niet meer nodig om er aandacht aan te schenken. Dit tot grote ergernis van het Britse volk. Het geweten van de koningin begint te knagen en staat voor de beslissing: of ze houdt zich aan haar principes òf ze volgt het advies van premier Blair op en zich tot bekommeren om de dood van Diana.

    Mijn mening:
    Geniale film. Het is een hels karwei om zo'n prominente familie op het witte doek te krijgen. En dat hebben ze geniaal gedaan. Ze worden echt zo goed vertolkt. De personages lijken zo echt op de echte mensen dat het gewoon eng wordt. Je krijgt langzamerhand het idee dat je gewoon naar een real life soap aan het kijken bent. Acteerprestaties zijn ook bovengemiddeld. Geen wonder dat deze film Oscars heeft gewonnen. Cijfer: 9.

    Apocalytpo


    Een film van Mel Gibson. Dan kan het niet anders dat de bloedspetters je om de oren vliegen. Dat was namelijk in Braveheart en in The Passion of the Christ niet anders.

    Het verhaal gaat over de tijd dat de Maya's nog een gedeelte van Latijns Amerika bewoonden, vlak voordat de Spanjaarden het continent veroverden. Jager Jaguar Claw leeft in vrede met zijn stam in de jungle. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dan wordt het dorp overvallen door een andere -zeer agressieve- stam. Jaguar Claw kan zijn hoogzwangere vrouw en zoontje in veiligheid brengen door ze voorlopig onder te brengen in een diepe grot. Jaguar Claw vecht heldhaftig door, maar kan niet voorkomen dat hij en de nog levende stamgenoten gevangen worden genomen. Er wacht hun een gruwelijk lot, maar door een speling van het lot weet Jaguar Claw daaraan te ontsnappen en begint aan de gevaarlijke terugtocht om zijn vrouw en kind te bevrijden uit de grot.

    Mijn mening: Niet geniaal, maar wel een heel erg goede film. Naast een goede film is het ook vooral een erg brute film. Critici zeggen dat de buitensporige geweldadige rituelen zoals mensenoffers van die vijandige Maya stam niet helemaal historisch correct zijn. Maar aan de andere kant spreken de Maya's (net zoals in the Passion) de oorspronkelijke taal, en is het niet opgevuld met Engels of Spaans. Waarheidsgetrouw is dát dan weer wel.

    Ach, verder over zeuren hoef je niet. Als je fan bent van flinke actie en niet vies ben van een beetje bloedvergieten is deze film geknipt voor je. De film is bruut! Cijfer: 7.5
     
  12. Excess-Denied

    Excess-Denied ----------- XBW.nl VIP

    Berichten:
    5.644
    Leuk Bevonden:
    169
    The Reaping
    Goede verhalen over gehoord, maar persoonlijk vond ik het niet zo'n erg goede film. Echt een te standard verhaal, soms dacht ik zelfs naar The Wickerman te zitten kijken, de effecten in de film zijn mooi. Maar het verhaal (wat in trouwens veel films tegenwoordig gebreken kent) had heel wat meer diepgang mogen hebben. Cijfer: 5

    TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles)
    Ik begon met veel verwachting aan deze film, aangezien de Turtles jeugdsentiment voor mij zijn. Ik spaarde plakplaatjes ervan, had van die action figures, dekbed overtrek *nerd*... Maargoed even over de film, het intro van de film sloeg al nergens op, mooi gemaakt jaja dat zeker! Maar weer zo'n verhaal wat heel wat te wensen overlaat, van alles gaat door elkaar heen. En waar is Bebop en Rocksteady? Inplaats van deze 2 krijgen we een berg met cyborgs terug... Teveel gewerkt aan die speciale effecten, te weinig aan een orgineel verhaal. En waar in vredesnaam is die toffe theme song gebleven

    'Teenage Mutant Ninja Turtles
    Teenage Mutant Ninja Turtles
    Teenage Mutant Ninja Turtles
    Heroes in a half-shell
    Turtle power!

    They're the world's most fearsome fighting team (We're really hip!)
    They're heroes in a half-shell and they're green (Hey - get a grip!)
    When the evil Shredder attacks
    These Turtle boys don't cut him no slack!

    Teenage Mutant Ninja Turtles
    Teenage Mutant Ninja Turtles

    Splinter taught them to be ninja teens (He's a radical rat!)
    Leonardo leads, Donatello does machines (That's a fact, Jack!)
    Raphael is cool but crude (Gimme a break!)
    Michaelangelo is a party dude (Party!)
    ...
    Turtle power!

    Cijfer: 6
     
    Laatst bewerkt: 13 aug 2007
  13. The Messenjah

    The Messenjah Rotondés

    Berichten:
    687
    Leuk Bevonden:
    4
    Zodiac is echt geniaal. Ik begrijp dat het moeilijk is een film te kijken waar weinig achtervolgingen in zitten. Ook is het moeilijk om te begrijpen waar het over gaat als je telkens moet luisteren naar wat ze zeggen.

    Serieus, als je geen filmsmaak hebt houd dan gewoon je mond en ga geen mensen aanraden de film niet te kijken. Je vond Jarhead zeker ook kut omdat er niet in gevochten werd. Zodiac is een geniale thriller die je blijft boeien door: het verhaal (echt gebeurd, tot op een bepaalde hoogte natuurlijk). De acteurs, Gyllenhaal en Downey Jr. zijn geniaal. De regisseur, Fincher heeft Seven, The Game en Fight Club gemaakt, wat allen steengoede films zijn. Dan weet je in ieder geval zeker dat de film in goede handen tot stand is gekomen. Kijken dus!
     
  14. Ashavan

    Ashavan Guest

    The Reaping was een redelijke film. Het was inderdaad vrij standaard en voorspelbaar. Het enige interessante was de plottwist en open einde voor wellicht een vervolg. Verder is het een leuke, relatief simpele film, voor tussen door.

    The Zodiac heb ik eindelijk af gekeken. Het is een redelijk goede film, maar om het nu geniaal te noemen gaat wel erg ver. Het verhaal ging af en toe zo sloom.

    The Number 23
    Een apart psychologisch verhaal. Het wordt pas de laatste 20 minuten leuk, daarvoor is het de hoofdrolspeler die een beetje uit zijn boekje zit te lezen en paranoia wordt over het nummer 23.

    Het was een redelijke film 7,5/10

    Teenage Mutant Ninja Turtles
    Had hem gekeken zonder echte verwachtingen. Sinds het begin stoorde ik me al meteen aan de animatie. Het verhaal was redelijk en de gevechten waren niet bepaald hoogstaand te noemen.

    Ik weet niet. Misschien omdat die in de 2-3 eerdere films (jaren 80-90) al verslagen waren? Dit is namelijk NIET de eerste turtles film. In de eerste films waren het mensen in pak en dat zag er een stuk stoerder uit.

    Schredder verslagen, in deze film een nieuwe tegenstander, op het eind zegt Footclan vrouwtje dat Schredder wellicht weer terugkeert op de 1 of andere manier.

    7/10


    Reno Police 9/11 Miami...of weet ik veel wat de titel precies was.
    De serie op Comedy Central van Reno PD. De serie vind ik geen zak aan en de film had ik alleen omdat er gewoon weinig tot niks uit komt wat me echt aanspreekt. Dus dan ga ik de wat mindere films een kans geven.

    De humor gedurende de hele film is gewoon foute humor. Tijdens een politie conventie zijn alle cops onder quarantene voor een gevaarlijk virus. Reno PD zijn de enige die nog beschikbaar zijn en moeten de hele stad gaan runnen.

    Ondanks de foute, domme, saaie humor geef ik het toch een 6/10


    Idiocracy
    Net zoals de film hierboven. Bij gebrek aan goede beschikbare films deze maar eens kijken.

    Een average joe doet mee aan een militair experiment. Als vrouwelijke tegenhangster wordt er een average hoer van de straat geplukt. Ze worden beiden in een capsule geplaatst om een jaar later weer vrij te komen.

    Het 1 en ander gaat fout en ze komen door een incident 500 jaar later vrij. Maar gedurende die 500 jaar hebben de dommere mensen zich flink lopen voortplanten terwijl de intelligentere mensen dat een stuk minder deden. Zodoende is de wereld 1 grote dump geworden en zijn de average mensen opeens super intelligent in vergelijking.

    Wat saaie ontwikkelingen en humor.

    6.5/10
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 13 aug 2007
  15. Pascal

    Pascal ༼ つ ◕_◕ ༽つ

    Berichten:
    2.545
    Leuk Bevonden:
    57
    Wat een pauper ben je ook. Zeg ik ergens dat ik niet begreep waar die film over gaat? Ik zeg alleen dat een gevoel van spanning totaal ontbreekt, en ondanks jouw kortzichtige opmerking hoef je dat inderdaad niet te creëren door achtervolgingen. Daarnaast is het niet nodig om een regiseur te eikellikken aan de hand van zijn vorige werk.

    Deze film leeft gewoon niet, het sust je in slaap. Daarnaast geef ik verder ook aan in mijn opmerking, dat de film in principe ook zeker niet slecht is. Maar door dat enorme gebrek aan spanning wordt het een langdradige brei. Daardoor is Zodiac in mijn ogen het kijken niet waard. Het had zoveel meer kunnen zijn. End of.
     
  16. Biba

    Biba Active Member

    Berichten:
    1.232
    Leuk Bevonden:
    0
    The Number 23:
    Leuk idee, half uitgewerkt.
    7

    Zodiac:
    Fantastische film over een serial killer, al helemaal als je nagaat dat het grotendeels een waargebeurt verhaal is.
    9-

    Lucky Number Slevin:
    Fantastisch, goed voer voor fans van The Usual Suspects.
    9-

    Shooter:
    Redelijk geslaagde Bourne achtige actiefilm.
    7,5

    Das Leben der Anderen:
    Bijzondere Duitsland '70 film.
    8

    Das Parfum (Perfume):
    Prima verfilming van het boek.
    7,5

    Apocalypto:
    De setting/acteurs zijn fantastisch, maar de verhaallijn is niet om over naar huis te schrijven en liters bloed en ledematen maken deze film niet beter.
    6,5

    Smokin' Aces
    De FBI wil het zoontje van een mafiabaas in leven houden, terwijl verschillende groepjes huurmoordenaars willen hem omleggen.Lekkere actie/komedie, prima acteerwerk.
    7,5

    Hot Fuzz
    Fantastisch, hetzelfde acteer duo van Shaun of the Dead maakt dit een heerlijk domme film. Over perfecte agent die wordt overgeplaatst naar een té rustig dorpje.
    8

    Babel
    Hele bijzondere film. Een toerist wordt per ongeluk door een plaatselijke geitenhoeder geraakt met een jachtgeweer, waardoor een heel internationaal conflict ontstaat. Een paar verschillende verhaallijnen lopen prachtig door elkaar heen. Zeker één van de beste films van 2007
    9+

    Children of Men
    Ook weer een bijzondere film, over een wereld waarin mensen geen kinderen meer kunnen krijgen, meer moet je niet weten voordat je hem gaat kijken.
    8

    School for Scoundrels
    Grappige film over een man die allemaal losers traint om cool te zijn, klinkt heel dom, en dat is het ook, maar wel hilarisch.
    7

    Reno 911: Miami

    Afgrijselijk slechte 'stupid fun' film. Alles is gejat van andere films, en de acteurs slagen er niet eens in om op een realistische manier dom te zijn.
    3

    Oceans 13
    Weer beter dan 12, deze keer wordt er voor gezorgd dat een casino volledig verlies maakt op een avond, het gaat veel minder om het stelen, maar meer om het neerhalen van het casino.
    8


    Ja, allemaal gezien in de vakantie. De cijfers zijn misschien wat hoog, maar ik kijk dan ook alleen maar kwaliteitsfilms:)
     
    Laatst bewerkt: 13 aug 2007
  17. Smok3y

    Smok3y Dark Souls!

    Berichten:
    3.670
    Leuk Bevonden:
    277
    Ok ik wil vanavond met me vriendin na de bios maar we twijfelen tussen 2 films

    "Evan almighty" en "i now prenounce you chuck and larry"

    Ik weet het niet echt boeiend allebij maar er draait niks anders:+

    Iemand suggesties?
     
  18. Ashavan

    Ashavan Guest

    Tja...Throw a coin and call it heads ;)
     
  19. Jeruzame

    Jeruzame www.JeroenWesten.nl

    Berichten:
    482
    Leuk Bevonden:
    4
    Ocean's 13 (7,5)

    Ik vond 't verhaal wat warrig en 't ging wel erg snel allemaal, maar zoals iedereen al zegt, beter dan nummer 2, minder dan de eerste...
     
  20. Don Juan

    Don Juan Do The Moonwalk

    Berichten:
    3.475
    Leuk Bevonden:
    32
    Ik denk dat je beter naar Chuck & Larry kan gaan. Lijkt mij persoonlijk een veel betere en leuke film.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina