[PS4] [PS3] Metal Gear Solid 4

Discussie in 'Games' gestart door boss, 12 sep 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. AgentSmith

    AgentSmith Guest

  2. AgentSmith

    AgentSmith Guest

    Nieuwe details rondom Metal Gear Online-beta

    Op maandag 21 april gaat de beta van Metal Gear Online van start. Gisteren heeft Konami nieuwe details bekend gemaakt rondom de beta van deze aankomende actiegame. Dit willen we uiteraard graag even met je delen.

    Brandon Laurino van Konami Online laat weten dat elke deelnemer een karakter krijgt om mee te spelen, die ze kunnen personaliseren qua uiterlijk en vaardigheden. Zo kan elke speler zich in maximaal vier skills specialiseren. Close quarters combat, knife fighting, quickness, alertness, heavy weaponry mastery, demolition en sniper mastery zijn enkele voorbeelden van skills waaruit je kunt kiezen.

    Nadat je karakter is aangemaakt kun je in-game gaan. In een lobby kun je een game uitkiezen en jezelf toevoegen. Gedurende het gevecht kun je teammaten in de gaten houden met het SOP (Sons of the Patriots) System. Deze laat zien waar je teammaten zijn, wat hun situatie is en tegen wie ze vechten.

    Eerder werden de maps en speelstijlen al bekend gemaakt. In de beta worden twee van de vijf maps beschikbaar, namelijk Blood Bath en Groznyi Grad. Qua speelstijlen kun je aan de gang met deathmatch, capture and hold en capture the flag voor maximaal 16 spelers.

    De beta zal vanaf 17 april te downloaden zijn en speelbaar tussen 21 april en 6 mei.
     
  3. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Voor wie is ie nu uiteindelijk te spelen? Iedereen of alleen de pre-orders?
     
  4. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Er komt een headset van MGS4 en my god wat is ie mooi zeg! _O_
    Hebbe hebbe! :thumbs:

    [​IMG]
     
  5. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Ziet er netjes uit! Ik kan echt helemaal niks met de Jabra van Warhawk. Grootste probleem is dat ie dus gewoon niet in mijn oor blijft zitten. Is er al wat bekend over de prijs?

    en weet jij antwoord op mijn bovenstaande vraag Alonso? ;)
     
  6. M@ximuS

    M@ximuS PSN id = MrMaximusNL

    Berichten:
    642
    Leuk Bevonden:
    0
    De online beta is voor iedereen te spelen. Dit omdat je hem gewoon kunt downloaden uit de store zonder code.

    De uiteindelijke versie die bij MGS4 zit daar moet je wel voor betalen volgens mij. Tenminste, ik heb nergens gelezen dat de MGSOnline gratis zal zijn op moment dat het definitief is.
     
  7. Pegas

    Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.799
    Leuk Bevonden:
    22
    Er staat MSRP $59.99 dus verwacht maar dat het hier ook gewoon €60 gaat kosten.
     
  8. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556
    Dus morgen gewoon te downloaden vanaf de PS Store,zonder key. En dan de 21ste spelen?
     
  9. Tinuva

    Tinuva Active Member

    Berichten:
    119
    Leuk Bevonden:
    0
    Europese Metal Gear Online-beta vanaf 17 april (bron: DigiSports.be)

    Konami heeft aangekondigd dat alle Europese PlayStation 3-bezitters vanaf 17 april de beta voor Metal Gear Online kunnen downloaden vanaf de PlayStation Store. De daadwerkelijke beta loopt tussen 21 april en 6 mei, dus hij is iets meer dan twee weken te spelen.

    Goed nieuws voor de Metal Gear-liefhebbers, omdat de beta in eerste instantie alleen voor Japan bedoeld leek te zijn. Gamers begonnen al druk Japanse accounts voor de PlayStation Network aan te maken om een beta-code te bemachtigen, maar dit is dus niet meer nodig.

    De beta bevat twee verschillende maps, namelijk Blood Bath en Groznyi Grad, waarvan we de laatste nog wel kennen uit Metal Gear Solid 3: Snake Eater. In de uiteindelijke versie zijn vijf maps speelbaar, genaamd Ambush Alley, Urban Ultimatum en Midtown Maelstrom. Die laatste gaan we ook tegenkomen in Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

    Metal Gear Online is een online multiplayergame die zich afspeelt in het Metal Gear-universum. Er kan met zestien man tegelijk tegen elkaar gespeeld worden in vijf verschillende spelmodi: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture, Base en Sneaking-missies.
     
  10. Modder-Eter

    Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    21.601
    Leuk Bevonden:
    8.706
    Niet helemaal, je moet wel een Konami ID aanmaken, maar dat is geheel gratis ;)
     
  11. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.783
    Leuk Bevonden:
    556
    Ja maar dat moet morgen pas toch?
     
  12. Pegas

    Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.799
    Leuk Bevonden:
    22
    Metal Gear Online is nu te downloaden :) en normaal gezien hoef je voor de Europese bèta geen Konami id aan te maken.

    /Mod eeeh watte? :+
     
  13. DuttY_r0cks

    DuttY_r0cks Ninja Gaiden 2

    Berichten:
    1.162
    Leuk Bevonden:
    0
    ben ik blind of zie ik nergens een mgo icoontje in de store
    zie de nieuwe content nergens staan :confused:
     
  14. Pegas

    Pegas XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.799
    Leuk Bevonden:
    22
    @ Kevf en DuttY_r0cks: Ik gebruikt natuurlijk wel de Belgische store, maar het zou vreemd zijn moest ie nog niet op de Nederlandse staan.

    Anyway, na dat je de game hebt geïnstalleerd en je wil gaan proberen te spelen moet je sowieso nog eens een update downloaden. Maar aan die update beginnen is nog lastiger dan die 1ste update van GT5:p binnen te krijgen.
     
  15. AgentSmith

    AgentSmith Guest

    Hideo Kojima lichtjes teleurgesteld in Metal Gear Solid 4

    In de laatste editie van het gamesmagazine Edge heeft Hideo Kojima, geestesvader van Solid Snake, zich uitgelaten over de afsluiter in de MGS-serie, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Hij is naar eigen zeggen toch wel wat teleurgesteld in deze titel, niet zozeer op gameplaygebied, dan wel op grafisch vlak. Hij erkent dan ook dat de PlayStation 3 weldegelijk zijn limitaties kent.

    Gameplaygewijs werden de meeste eisen wel ingevuld. Het is op grafisch vlak waar het schoentje wringt. De graphics zouden niet voldoen aan de verwachtingen van Kojima-san. Perfectionistisch als hij is, vertelt hij dat het vooropgestelde doel eigenlijk een tienvoud was van de huidige grafische kwaliteit. Het is er op vooruit gegaan, maar bijlange niet zoveel als ze gewild zouden hebben.

    De Cell-processor zou naar eigen zeggen door MGS4 compleet haar grenzen aftasten en ten volle benut worden. Toch benadrukt hij dat hij de PlayStation 3 niet negatief wil bekritiseren, want het blijft een geweldige console.

     
  16. CaptnCook

    CaptnCook Active Member

    Berichten:
    8.478
    Leuk Bevonden:
    10
    Zou me er niet al te veel van aantrekken. Is typisch Kojima, bij alle voorgaande MGS games was hij ook niet tevreden en dat waren allemaal stuk voor stuk prachtgames. Kojima is een perfectionist en zal nooit tevreden zijn, hij zal altijd meer willen. Vind ik een positief iets, hij is constant bezig om het beste / maximale af te leveren. Gelukkig hoeven we nog maar 2 maanden te wachten! :)
     
    Laatst bewerkt: 19 apr 2008
  17. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    Het is meer dat hij aangeeft dat hij in de eerste instantie meer verwacht had van de ps3 en het later tegenviel. Ze hebben nu alles uit de ps3 gehaald. Het zal me benieuwen.
     
  18. Arjan

    Arjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    7.207
    Leuk Bevonden:
    3
    Ofwel, zijn oogjes waren groter dan zijn maag. :+ Elk deel in de MGS saga zie je hem dezelfde soort uitspraken doen. Met zijn perfectionistische visie gaat hij over het algemeen tot het uiterst haalbare van dat moment. Voor hem en zijn team misschien 'tegenvallers' omdat ze veel verder wilden gaan, maar voor de fans zijn het stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande games. :)
     
  19. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    Och ja, hij is niet de enige die hoge verwachtingen had bij de mogelijkheden van de nieuwe consoles,...Sony en Microsoft et al weten het ook altijd mooi te verkopen :) Uiteindelijk ben ik als gamer heel blij met het verschil in kwaliteit tussen bijv morrowind en oblivion of Halo 2 en Halo 3 ,.. maar stiekem was ik een paar jaar geleden ook helemaal overtuigd door de marketingpraatjes die een revolutie op gamesgebied beloofden :p

    blijkbaar zijn developers daar ook wat vatbaar voor (vooral zulke perfectionistische dromers als Kojima :))
     
  20. Wallace

    Wallace Active Member

    Berichten:
    406
    Leuk Bevonden:
    0
    Wel jammer dat ik de vorige delen niet gespeeld heb. Kan nog steeds niet begrijpen dat ik als diehard gamer die bijna elke spelcomputer gehad heeft nog nooit een mgs heeft gespeeld. Waarschijnlijk ging het fout toen ik mijn playstation verkocht om een sega saturn en later dreamcast te kopen:) Wel jammer dat mijn ps3 geen ps2 spellen kan afspelen, anders had ik ze nog wel gekocht. Ik ga echter geen ps2 meer kopen, dan maar even het verhaal op internet opzoeken van de vorige delen :) Ik wacht in ieder geval met smart op MGS4!
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina