1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] Mass Effect [Deel 5]

Discussie in 'Games' gestart door Chorus, 25 sep 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BigKabuto

    BigKabuto Well-Known Member

    Berichten:
    20.782
    Leuk Bevonden:
    556
    Thanks mensen.

    Ander vraagje...

    Sidequest spoiler denk ik

    In de Citadel bij de Med clinic word die Doctor Michel op een gegeven moment lastig gevallen. Het gaat om blackmail, je moet dan naar Morlan toe. Krijgt een gevecht met een Krogan die Banes heet. Doctor Michel weet het een en ander over die Banes, maar Captain Anderson nog veel meer. Nadat je met hem gepraat hebt word duidelijk dat je
    Admiral Kahoku moet spreken hierover. Die is echter niet meer in de Citadel Tower te vinden....die is op pad gegaan nadat ik hem het nieuws bracht van de dode mariniers.

    Hoe kan ik deze knuppel nou spreken nog?

    En...

    Ik kwam net op zo'n planeet..en ik kon iets salvagen, maar toch niet...want mijn electronics skill was te laag. Terwijl ik Garrus en Tali bij me had, die samen een behoorlijke electronics skill hadden...wat is hier aan te doen?
     
    Laatst bewerkt: 10 dec 2009
  2. DraiMeister

    DraiMeister I am the Night

    Berichten:
    1.623
    Leuk Bevonden:
    0
    Hoi,

    Is het vertandig om armor en weapons te kopen bij de C-Sec markets/officer?
    Ik heb reeds een armor gekocht, maar twijfel nu of dit zonde is van mijn hardverdiende credits... Het de Onyx (medium variant). Erg vet.
    Maar wat is nou de beste manier om credits en armor te verkrijgen?
     
  3. MaxxRaptor

    MaxxRaptor Eigen aanduiding

    Berichten:
    2.637
    Leuk Bevonden:
    36
    Weet het niet honderd procent zeker, maar volgens mij was hij dood omdat ik die quest ook wilde doen, maar ik kwam toen geloof ik op zo'n verwijzing ofzoeits uit waarin hij vermist of dood schijnt te zijn van wat ik me kan herinneren.
     
  4. wesleyyy

    wesleyyy Active Member

    Berichten:
    392
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik ga deze game ook weer aanschaffen, heb hem 2 jaar terug gespeeld maar wil voor het verhaal nog een keer spelen. en dan bpak ik meteen de dlc nog mee. is die de moeite waard?

    ik moet ook nog wat achievements dat je singularity, statis en damping field moet gebruiken. welke classe is dat want dan neem ik die?
    Oo kmoet nog assault rifle en sniper kills, maar dat kan zeker niet als je de klasse neemt voor die achievements hierboven?
     
  5. White Hawk

    White Hawk Emotion 98.3

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    828

    Voor singularity moet je sowieso een adept zijn en daar kan je statis ook meteen mee halen. Voor damping een engineer en kan je geloof ik ook als infiltrator gebruiken. Wapen achievements kan je gewoon halen ook als je die klassen neemt. Zelf zou ik dan als ik jou was voor infiltrator gaan, met damping aangezien je dan wel een specialisation voor je sniper hebt en er dan dus mee in kan zoomen, meer damage etc.

    Verder vond ik bring down the sky wel leuk, maar pinnacle station vond ik eigenlijk geen reet aan. In bring down the sky zat er nog wat verhaal en moet je nog een paar keuzes maken aan de hand daarvan. Pinnacle station is alleen simulatie waarbij je time trails hebt, capture the flag en zulk soort achtig dingen maar voegt naar mijn mening weinig toe.
     
  6. wesleyyy

    wesleyyy Active Member

    Berichten:
    392
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik moet dus nog zowiezo 2 playtroughs, aangezien ik nog van beide classes wat achievements moet. Ik heb de game net maar weer besteld, heb er destijds 1 lange playtrough aan besteed maar eigenlijk verdiend deze game meer.

    En ik las dus net dat je je oude character kan meenemen naar mass effect 2, in dat geval moet ik dus misschien 3 keer spelen, aaangezien ik met een goedaardig character naar mass effect 2 wil. Het liefst een vanguard, die vond ik toen erg vet.

    Je kon btw toch 3 teamgenoten mee nemen? moet daar ook nog 4 achievements van namelijk.

    Achg heb nog genoeg te doen in deze game, en voor 20,- is dat het geld helemaal waard:thumbs:
     
  7. White Hawk

    White Hawk Emotion 98.3

    Berichten:
    660
    Leuk Bevonden:
    828
    Als je ook squadmember achievements nog moet worden het inderdaad wel 2 playthroughs ja:p
    Je kan verder maar 2 squadmembers tegelijk meenemen, neem aan dat je die van Liara( die asari scientist/biotoc) nog moet.
    Dan is het wel wijs om zo min mogelijk side quests te completen op de citadel, en haar zo snel mogelijk op te halen , want anders krijg je moeite om die achievement te halen. Als je de dlc download maakt dit het wel wat makkelijker en hoef je minder saaie collecting sidequests te doen om als nog die achievement voor haar te halen
     
  8. wesleyyy

    wesleyyy Active Member

    Berichten:
    392
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik weet dat ik nog de krogan moet en voorderest weet ik niet welke. maar ik zorg dat ik zowiezo pas met side quests begin als ik de juiste squad members heb. ach het is wel leuk om deze game nog een paar keer te spelen, het is echt geen saaie game.
     
  9. DraiMeister

    DraiMeister I am the Night

    Berichten:
    1.623
    Leuk Bevonden:
    0
    Wat is eigelijk de beste playtrough? Paragone, Renegade of een mengelsmoes? Ik ben nu bezig met mijn tweede playtrough als Vanquard en voor mijn gevoel heb ik helemaal geen goede keuzes gemaakt. Meeste keuzes zijn nog side-quest gerelateerd omdat ik nog niet met Story Missions ben bezig geweest (eerst levelen).
     
  10. MaxxRaptor

    MaxxRaptor Eigen aanduiding

    Berichten:
    2.637
    Leuk Bevonden:
    36
    Een goede vraag, maar ik denk niet dat er een betere speel wijze is dan ze beiden een beetje te compenseren. In begin dacht ik toen ik mijn eerste playtrough als Paragon had afgerond dat de Renegade wel uitgebreider zou zijn, maar ik ontdekte dat Bioware hier toch in evenwicht is gebleven.

    je moet bijvoorbeeld maar eens een dialoog beginnen als paragon op de Citadel als je tegenover die donkere man staat, die zijn vrouw is verloren in de strijd die soldate was en sneuvelde op Eden Prime, en speel deze daarna op Renegade.. je krijgt een beleving die zo in een drama scene kan in een film.

    En zo had ik pas met mijn nieuwe game voor het eerst een heel intens ogenblik gehad met de dockworker, en dat had ik nog niet gehad omdat ik voor heet eerst Paragon antwoorden gaf. En zo zijn er nog een hoop andere verborgen dialogen in de game, waarvan ik video's gezien heb op Youtube maar zelf nog niet heb meegemaakt zoals je agressief gedrag tegen je fan in the wards.

    Maar ik zou zeggen, speel ze eerst allebei door en speel daarna met een char waar je beiden kan weten te compenseren want alleen een van de 2 volgen is ook niet leuk.
     
    Laatst bewerkt: 18 dec 2009
  11. DraiMeister

    DraiMeister I am the Night

    Berichten:
    1.623
    Leuk Bevonden:
    0
    Hmm, het wordt dus een moeilijke keuze welke save ik ga gebruiken voor Mass Effect 2. Denk dat ik mijn tweede playtrough waarin ik iets meer richting Renegade blijf maar gewoon afrond. Een iets stoerdere Shepard past wat meer in de setting vind ik persoonlijk. :)

    Bedankt voor je uitgerbreidde reactie. :b:
     
  12. wesleyyy

    wesleyyy Active Member

    Berichten:
    392
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb net ook filmpje gezien waarin ik voor het eerst zag dat shepard uiterlijk ook veranderd is. hij is wat ouder en ziet er wat slchter uit. Ik ga ook deze keer niet me eigen char maken maar gewoon met shepard spelen, dat vind ik in deze game wel het leukst.

    Ik denk dat ik vanmiddag eerst maar weer een paragone char ga maken, voor mass effect 2 want ik vind dat wel het tofst.
     
  13. MaxxRaptor

    MaxxRaptor Eigen aanduiding

    Berichten:
    2.637
    Leuk Bevonden:
    36
    Graag gedaan, het is echt van ongekende klasse aan wat deze game allemaal verstopt heeft. En het zijn dan soms echt kleine pietluttige dingentjes, maar dat wat ik wel zwaar vind bijdragen aan een game dat het meer doet leven.

    Wat ik wel denk en ook al eerder gezegd is geworden, dat je gewoon verschillende saves kan gaan hanteren die je uitgespeeld hebt in deel 2. ;)
     
  14. w*s*c*

    w*s*c* Yikes!

    Berichten:
    503
    Leuk Bevonden:
    0
    Klopt als je met 1 character bijvoorbeeld 3 x hebt uitgespeeld, de eerste keer kwam je tot level 35, daarna 55 en als laatste 60 dan leest deel 2 je saves en heb je 3 saves om mee te beginnen in deel 2
     
  15. Amigo NL

    Amigo NL Macho NL

    Berichten:
    1.121
    Leuk Bevonden:
    5
    Ik wil dit spel opnieuw gaan spelen. Ik heb momenteel een level 42 Adept. Is het mogelijk dat als ik opnieuw begin dat ik dan mijn level 42 behoud, maar verder gaat met een soldier klasse op de Hardcore moeilijkheidsgraad? Bij new career klik ik op existing ID en dan krijg ik mijn huidige 42 level Adept waar ik mee verder kan. Kan ik die klasse nog veranderen of moet ik dan helemaal opnieuw als soldier?
     
  16. DraiMeister

    DraiMeister I am the Night

    Berichten:
    1.623
    Leuk Bevonden:
    0
    Zo ver ik weet opnieuw als Soldier.
     
  17. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.028
    Leuk Bevonden:
    4.698
    @ MaxxRaptor: Als je bepaalde dialogen nog niet heb meegemaakt, dan denk ik dat je de game te weinig hebt gespeeld. De meeste die je noemde op deze pagina kende ik namelijk al. :+

    Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid tot een trio scene, een keer gehad, daar niet weer. Het is echter wel een van de beste scenes uit de game. 8)
     
  18. Amigo NL

    Amigo NL Macho NL

    Berichten:
    1.121
    Leuk Bevonden:
    5
    Dat betekent dat ik het spel 3x moet uitspelen in dezelfde klasse (Adept) om level 60 te halen en de ally achievements.

    Daarna moet ik het nog 2x spelen om alle soldiers achievements (wapens) en tech achievements te halen.

    Klopt dit?
     
  19. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.028
    Leuk Bevonden:
    4.698
    Je kan de game in 3 gehele playtroughs op 1200/1200 hebben, maar dan moet je ook elke side missie doen en voltooien.

    Ik heb zelf een soldier waarvan ik alle wapen achievements in een playtrough heb gehaald. Met de laatste dlc kun je namelijk met elk poppetje heel snel die achievements halen die bij elke klasse horen. Je speelt gewoon een aantal van die wedstrijden over en je hebt ze zo binnen.

    Er is nog een andere manier, maar daarvoor moet je 75 keer de game opnieuw laden zonder te saven. Niet de beste optie naar mijn mening. ;)
     
  20. MaxxRaptor

    MaxxRaptor Eigen aanduiding

    Berichten:
    2.637
    Leuk Bevonden:
    36
    Klopt inderdaad, mijn glorieuze game periodes heb ik wel zo gehad en ik heb vrij weinig tijd om games te spelen eigenlijk omdat ik bepaalde andere passies daarnaast heb zoals creativiteit. Maar de voorliefde is altijd gebleven, Mass effect is een game die ik zeker blijf volgen tot het laatste deel.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina