1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Alpha Protocol

Discussie in 'Algemeen' gestart door Davey666, 1 jan 2009.

  1. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.055
    Leuk Bevonden:
    4.705
    Vind ik ook.
    Ik twijfel zeer over deze game.
    Het lijkt me opzich wel leuk een spionage RPG.
    Aan de andere kant heb ook de twijfel of spionage en RPG wel samen gaan.
    Eerst maar even reacties en reviews afwachten. ;)
     
  2. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
    Deze game krijgt in de Pu een 8.4, niet dat daar veel waarde aan te hechten valt, maar toch een kleine indicatie:)
     
  3. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    Moet zeggen dat de trailers er niet heel bijzonder uitzien, maar aan de andere kant heeft een spel van Obsidian eigenlijk nog nooit teleurgesteld.. Wacht toch maar even op de reviews denk ik.
     
  4. Modder-Eter

    Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    21.476
    Leuk Bevonden:
    8.457
    In de PU zeggen ze ook dat je niet echt op de grafische kant van het spel moet letten, maar daar binnenin toch wel een erg vette ervaring zit verscholen.
     
  5. Distoration

    Distoration Da diii

    Berichten:
    3.115
    Leuk Bevonden:
    32
    En voor 32 keer uitspelen krijg je een achievement:+
     
  6. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    Net op Gametrailers nog even een preview gekeken en het doet toch wel heeeeel erg denken aan Mass Effect qua gameplay /menus /dialoog opties
     
  7. Slender

    Slender Active Member

    Berichten:
    67
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb het spel gisteren 2 uur gespeeld en ik heb er een beetje een dubbel gevoel bij.
    Het goede nieuws is dat het spel echt veel meer een RPG is dan een shooter. Je bijvoorbeeld allerlei speciale eigenschappen en bonussen afhankelijk van je statistieken en relaties met andere karakters. Daarnaast zijn er ook veel opties om wapens en armor aan te passen.
    Het dialoogsysteem werkt ook wel goed maar is niet van het niveau van Mass Effect. Je kiest binnen een bepaalde tijd een richting van een antwoord. Als iemand je mag dan kan dit weer een bonus opleveren voor een missie.
    Als je een shooter verwacht dan is dit absoluut niet het spel voor jou.
    De graphics en animaties zijn best wel slecht en ondanks dat hapert het spel ook nog af en toe. Er zit een cover systeem in het spel alleen werkt deze niet lekker. Ook zijn je wapen skills in het begin niet zo best en heb je daarom een gigantisch grote cirkel waar je mee richt.
    Ik verwacht dat als je verder komt in het spel en je wat meer gaat specialiseren het spel steeds beter wordt maar het geeft geen goede eerste indruk.
    Zolang je er niet teveel van verwacht kan dit een hele leuke RPG zijn. Het is zeker niet van het niveau van Mass Effect maar voor mij is het leuk genoeg om er verder mee te spelen.
     
  8. MennoO

    MennoO Active Member

    Berichten:
    700
    Leuk Bevonden:
    14
    Bedankt voor je revieuw:thumbs: Ga denk ik toch Mass Effect proberen te krijgen ergens
     
  9. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Mijn copy is onderweg van Zavvi... maar voorlopig ben ik nog wel zoet met RDR :)
     
  10. Slender

    Slender Active Member

    Berichten:
    67
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb het spel gisteren nog een paar uur gespeeld en het wordt een stuk leuker wanneer je eenmaal door de eerste paar missies bent. De eerste missies spelen zich allemaal af in het midden oosten en zijn bijna identiek als je kijkt naar omgevingen en vijanden.
    Nadat je de eerste paar missies hebt afgerond krijg je opeens de keuze uit 3 verschillende locaties om naar toe te gaan op de wereldkaart. Op die locatie heb je dan weer de mogelijkheid om uit verschillende missies te kiezen. Het spel is dus niet zo rechtlijnig.
    Zelf ben ik naar Rome gegaan en kreeg daar een aantal hele leuke gevarieerde missies om te doen.
    Ik speel zelf als soldier en heb tot nu toe vooral punten gestoken in mijn assault rifle skill. Hierdoor werkt het shieten een stuk beter nu. Het is wel af te raden om steeds punten te investeren in twee verschillende weapon skills want dan blijf je zo'n grote schietcirkel houden. De assault rifle werkt ook prima in kleine ruimtes trouwens, zelfs beter dan de automatic weapons (b.v. uzi's). Ik had eerst drie punten in de automatic weapons skill zitten en zelfs vijanden op twee meter afstand waren bijna niet te raken.

    Wat mij wel opvalt is dat wanneer er een alarm af gaat er meteen 2 of 3 vijanden ergens worden gespawnd. Vaak is dit een locatie waar je net vandaan kwam en dit is echt super irritant. Wat mij ook opvalt is dat vijanden vaak net achter de deur staan (het zijn veel kleine ruimtes) waardoor vijanden meteen op je beginnen in te slaan als je net een stap in een kamer zet.

    Het spel is echt geen top game maar als je door alle gebreken heen kan kijken kun je er wel plezier mee hebben.
     
  11. Remco

    Remco Guest

    Niks voor mij dus. Een singleplayer met imo teveel gebreken en niet echt een mogelijkheid voor MP. Als dat er niet eens is, moet de SP voor mij echt steengoed zijn.
     
  12. fredfenster

    fredfenster Active Member

    Berichten:
    3.167
    Leuk Bevonden:
    3.312
    Reviews zijn niet al te positief. Graphics enzo ben ik niet per se veeleisend in, maar als ik lees 'Terrible AI affects both the shooting and the stealth' [gamespot.com], dan ben ik toch wel huiverig... Maar wachten tot ie lekker cheap is denk ik.
     
  13. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    [GT]100743[/GT]
     
  14. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Auch! Een 4.7 voor gameplay :x

    Ik ben benieuwd. Ik heb hem al gekocht dus ga em zeker spelen, maar ben benieuwd of ik het einde ga halen als ik dze review moet geloven....
     
  15. Natasja27

    Natasja27 Active Member

    Berichten:
    964
    Leuk Bevonden:
    0
    ben wel benieuwd naar dit spel eigenlijk.Normaal nooit maar heb filmpjes gezien en hij leek me wel leuk.Maar dan koop ik hem wel over een paar maandjes ofzo.Heb net 2 nieuwe spellen erbij
     
  16. Davey666

    Davey666 Dislocated Boy

    Berichten:
    4.611
    Leuk Bevonden:
    80
    Mijne is vandaag verzonden door Gamehubs! :D
     
  17. Slender

    Slender Active Member

    Berichten:
    67
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik ben het wel eens met de review van Eurogamer. Het spel heeft erg veel gebreken maar als je door blijft spelen wordt het spel wel erg leuk.

    Ik denk dat ik ongeveer 3/4 door het spel ben en het verhaal is erg goed. Er zit ook veel variatie in de missies en je merkt ook dat jouw keuzes in het verhaal ook invloed hebben op de missies zelf. Als je met iedereen vriendjes bent dan krijg je vaak extra hulp tijdens moeilijke missies.
    Ook heeft de volgorde hoe je missies doet invloed op het verhaal. Je hebt na de eerste missie de keuze tussen Taipei, Rome en Moskou. Ik heb eerst Rome en Taipei gedaan en ben nu als laatste met Moskou bezig. Het grappige is dat er allerlei figuren in Moskou weten wat je in de andere steden hebt gedaan terwijl ik ook natuurlijk als eerste naar Moskou had kunnen gaan.
    Echt een spel om nog eens opnieuw te spelen om te zien hoe bepaalde keuzes anders kunnen uitpakken.
    Ik vraag me alleen af of het wel mogelijk is om het spel uit te spelen met alleen stealth skills. Je hebt bijvoorbeeld een aantal lastige boss fights waarbij je ook nog eens door gewone vijanden wordt aangevallen. Ik denk dat je dan heel snel dood bent.
    Zelf heb ik nu toughness en assault rifle op maximaal en veel punten in martial arts. Met die combinatie ben je bijna niet dood te krijgen. :)
     
  18. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Ik wilde oorspronkelijk een stealthy character maken, maar na het lezen van diverse reviews en previews ben ik er al achter dat erg moeilijk schijnt te zijn. Waarschijnlijk ga ik dus ook maar een soldier type character bouwen. Of een snipertje, als dat kan :)
     
  19. Slender

    Slender Active Member

    Berichten:
    67
    Leuk Bevonden:
    0
    Je kunt een scope kopen voor je assault rifle. Er is geen sniper rifle skill maar je kunt wel sniper rifles op bepaalde punten in missies gebruiken.
    Als je gaat voor een soldier type dan raad ik sterk aan om geen punten te stoppen in andere wapen skills dan de assault rifle. Anders duurt het veel te lang voordat je die skill op een goed niveau hebt.
    Wel is het handig om een paar punten in sabotage te steken. Dan wordt het veel makkelijker om computers te hacken en sloten open te maken. Daarmee kun je dan weer veel extra geld en componenten voor wapens verdienen.
     
  20. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.055
    Leuk Bevonden:
    4.705
    Zelfde verhaal als met Two Worlds eigenlijks. :D
     

Deel Deze Pagina