1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] NBA 2K11

Discussie in 'Games' gestart door Dedemsvaart, 2 aug 2010.

  1. titan1980

    titan1980 Bruce Springsteen

    Berichten:
    1.304
    Leuk Bevonden:
    33
    Ik heb em ook!!! Alleen snap ik gelijk al 1 ding niet. Ik heb een aantal Jordan shoes unlocked. Ik wijs een Jordan shoe toe aan een speler (bijv Jordan) ik ga dan naar de game kies hem en de betreffende klasse en zie dan niet tijdens de wedstrijd dat hij die andere shoe aanheeft... doe ik iets verkeerd?? Ik wil natuurlijk graag alle shoes proberen aangezien ze allemaal een eigen "voordeel" heeft.
     
  2. J-Jonny

    J-Jonny limit-breaker

    Berichten:
    219
    Leuk Bevonden:
    0
    ^nog niet op gelet. Zal er ook op letten aangezien ook ik direct ben begonnen met My Player. Door wie ben jij trouwens gedraft? Ik was 4th pick bij de Trailblazers en ze hebben mij gekozen in de 2nd draft pick. Nu moet ik naar Summercamp mn skills verder tonen om een plekje af te dwingen in het team.

    De reviews zeggen dat ze het spel geen 10 kunnen geven door deze in hun ogen wat saai grinderige modus....ik vind het vet, en alleen tijdens de wedstrijden is er alleen het geschreew van je medespelers , dus erg stil. MAar in options menu kan je muziek tijdens de wedstrijden aanzetten dus ook opgelost.

    Spel speelt overigens nog vloeiender dan de demo en is ook mooier dan de demo!
     
  3. Thexder

    Thexder Porn/Game Freak

    Berichten:
    86
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb het spel gisteren even snel opgepikt bij de Mediamarkt op Bijlmer Arena.

    Hoewel ik nog niets heb gedaan aan de Jordan modus vind ik het reguliere spel al enorm verbeterd. Wel moet ik zeggen dat ik, als amateur, het een stuk pittiger vind geworden. Ik heb vijf wedstrijden in de association modus gespeeld en alle vijf verloren en dat op "pro" niveau. Misschien toch maar als rookie beginnen.

    Er wordt veel frequenter onderschept, de tegenspeler anticipeert veel beter en ik moet echt wennen aan de cuts (daar heb ik uberhaupt nog nooit mee gespeeld. De laatste 2K die ik gespeeld heb was 2K9, en dit verschil is van wereldformaat. Ook de reguliere strategieen werken lastiger, lijkt het.

    Als iemand tips heeft over hoe ik beter kan spelen hoor ik dat graag. Alle hulp is welkom!

    Thanks.
     
  4. BUZZA

    BUZZA dit is mijn internet

    Berichten:
    625
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb hem ook even op rookie gezet. Hoe kun je ervoor zorgen dat je spelers een beetje in beweging blijven en lanes etc creeeren? Ik moet er nog een beetje inkomen voordat ik dieper ga zeg maar. Moet ik dat gewoon bij gameplay sliders instellen?

    heb via wat trades nu Westbrook as PG bij de pistons. Nu is het wel een vies team.
     
    Laatst bewerkt: 7 okt 2010
  5. Veriitas

    Veriitas Active Member

    Berichten:
    103
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik denk vooral via playbook spelen(?). En als je rond dribbelt proberen je spelers wel vrij te komen I guess..
     
  6. titan1980

    titan1980 Bruce Springsteen

    Berichten:
    1.304
    Leuk Bevonden:
    33
    Ik vind hem geweldig die game. Maar ik vind het wel irritant dat er tijdens een game zoveel steals plaatsvinden. Het lijkt heel gemakkelijk te gaan maar met welke knop kan je een steal uitvoeren?
     
  7. BUZZA

    BUZZA dit is mijn internet

    Berichten:
    625
    Leuk Bevonden:
    0
    met X
     
  8. Dedemsvaart

    Dedemsvaart redonkulous

    Berichten:
    1.261
    Leuk Bevonden:
    24
    Misschien kun je bij Sliders ff kijken over er ook 1 bij staat van: Run plays of Cut to the basket. Die moet je dan verhogen.

    (X)
     
  9. titan1980

    titan1980 Bruce Springsteen

    Berichten:
    1.304
    Leuk Bevonden:
    33


    Hmm ja ok.... maar met die knop probeer ik dus ook een bal af te pakken van de tegenstanders. Telkens als ik dat doe krijg ik een Foul?!
     
  10. Veriitas

    Veriitas Active Member

    Berichten:
    103
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja het is lastig. Je moet het timen. Ik speel al een tijdje 2K en ik vind het nog steeds lastig. Ik doe wel eens double team met de "LB" op xbox en "L1" op de PS3, denk ik. Dan gaat het stealen wat makkelijker.. Maar dan moet je weer oppassen op de man die dan vrijkomt. \o/
     
  11. PowerLines

    PowerLines #Lemonade

    Berichten:
    3.990
    Leuk Bevonden:
    1
    Voor 40 euro kan je het spel nu kopen bij MediaOffer. Ben jij telkens degene met de bal, of kan je ook de AI de bal geven zodat je kan screenen etc?
     
  12. J-Jonny

    J-Jonny limit-breaker

    Berichten:
    219
    Leuk Bevonden:
    0
    ^Dat laatste na de komma.

    Heb de summercircuit overleefd en speel nu in de NBA bij de Trailblazer. Direct een persconferentie wat ik van mn eerste nba wedstrijd vond....echt vet gedaan!
     
  13. Dedemsvaart

    Dedemsvaart redonkulous

    Berichten:
    1.261
    Leuk Bevonden:
    24
    Jezus wat goedkoop. Ah, ik haal hem morgen op bij de Media Markt.
    Ik wil hem perse voor het weekend hebben. Heb hem al even gereserveerd ze hadden er nog 6 en hij verkocht ze gewoon al! Terwijl ze maandag zeiden dat ze er maar 4 kregen en pas vrijdag....

    @ Johny,
    Vet man, TrailBlazers is wel een leuk, jong team!
     
    Laatst bewerkt: 7 okt 2010
  14. PowerLines

    PowerLines #Lemonade

    Berichten:
    3.990
    Leuk Bevonden:
    1
    Als je voor 16 uur had besteld vandaag, had je het spel morgen voor 40 euro (net zoals ik :eek:). Ik heb me nooit echt verdiept in NBA 2k games, maar als dit spel zulke hoge cijfers krijgt en de demo mij zeer aansprak, dan ben ik toch wel nieuwschierig. Waarschijnlijk ga ik beginnen met My Player, omdat ik zoiets altijd wel leuk vind. Wie weet steek ik er zelf nog wat van op (waar ik stiekem ook op hoop ^^).
     
  15. Maikel BRL

    Maikel BRL Active Member

    Berichten:
    893
    Leuk Bevonden:
    0
    Denk dat ik deze game ook wel wil gaan halen maar moet nog 3 andere kopen ofzo haha! Toevallig vandaag E-plaza en MM in Rdam geweest maar heb deze niet zien liggen!
     
  16. Dedemsvaart

    Dedemsvaart redonkulous

    Berichten:
    1.261
    Leuk Bevonden:
    24
    Woow, ik zit in de Miami Heat met My Player :9
    Draft Combine ging echt super slecht, was dan ook 2nd round pick 12...
    Summer Circuit ging echt goed, had in de laatste game 20 punten.
    Ik ben een scoring shooting guard, 6'5''.
    Eigenlijk wil ik helemaal niet bij de Miami Heat, daar zitten al 3 gasten die waarschijnlijk zo'n beetje alles gaan scoren. Misschien dat ik een Trade gaan aanvragen.

    Ik heb nog geen association gestart, ik ga eerst bezig met My Player.
    Jordan mode ook zelfs nog geneens gespeeld, dat lijkt me toch wel echt vet.
     
  17. PowerLines

    PowerLines #Lemonade

    Berichten:
    3.990
    Leuk Bevonden:
    1
    Ik vind het spel aardig lastig. Ik kan af en toe wel een goal maken, maar zodra de tegenpartij de bal heeft, kan ik haast niets doen. Steals mislukken vaak, ze schieten er altijd gelijk in, of ze missen, maar ik mis de rebound of ze dunken de bal er met gemak in. Daarnaast lukt het ze telkens om langs mij heen te komen, maar ik krijg maar af en toe de kans om echt naar de basket te gaan. Ik heb echt problemen mee om langs de defense te komen. Een gedeelte valt wel op te lossen door het schieten te oefenen.

    Tevens is My Player leuk. Alleen heb je die teammate grade en die kan me toch een partij snel om laag gaan. En als ik verlies, verlies ik veel SP :mad:. Dat vind ik dus wel jammer.

    Is R2/RT + rechter analoge een staande dunk als je bij de basket staat? Dat lukt me namelijk niet, en meestal wordt het een lay-up.

    Ik hoop niet dat ik afkrakend klink. Alles is mijn schuld, en het spel zelf is awesome. Als ik éénmaal de bal steel, en ik geef de bal aan Lebron, voelt het geweldig als ik een dunk maak oid. Achja, als iemand tips heeft, is het altijd welkom.
     
  18. J-Jonny

    J-Jonny limit-breaker

    Berichten:
    219
    Leuk Bevonden:
    0
    ^The magic word for you is......pick 'n roll. L1/LB ingedrukt houden, dan zet je teammate een screen en is de ruimte achter hem naar de paint vrij. Dan kan je 2 dingen doen, je maakt de play af zoals het hoort (de bal spelen naar je teammate die vrij komt te staan) of je sprint zelf in de vrije ruimte voor een open schot.

    In de defense werkt het natuurlijk anders. Ik kies meestal voor een zone defense en dan afhankelijk van of er bij de tegenstanders voor grote mannen op het veld staan 3-2 en als ze shooters gebruiken 2-3. Als ze overgaan op artillerie (3-punters) dan switch ik weer naar 1 on 1 defense.

    Laatste tip die ik nog kan geven is de isomotion controls ownen. Dan kan je met je behendige spelers vrij eenvoudig ruimte creëren voor het schot. Gaat vooral heerlijk met spelers als Rose, Williams, en uiteraard Wade en Bryant etc.

    Succes!
     
  19. PowerLines

    PowerLines #Lemonade

    Berichten:
    3.990
    Leuk Bevonden:
    1
    Moest je dan niet eerst een speler kiezen oid en dan nog de actie screen? Als ik L1 indruk, krijg ik meerdere opties namelijk. Misschien zie ik het trouwens over het hoofd, amar je kan zeker niet bij een normaal wedstrijd instellen dat je met één persoon speelt, zoals bij My Player?
     
  20. Dedemsvaart

    Dedemsvaart redonkulous

    Berichten:
    1.261
    Leuk Bevonden:
    24

    Pick and Rolls zijn wel lastiger gemaakt in 2K11 merk ik.
    Verdediging reageert er anders op en de gene die de screen zet wordt heel vaak gecalled voor een fout. té vaak in my opinion.
    maar de p & r is wel dé play om makkelijk te scoren ja, deed het in NBA 2K9 all the time zowat.

    Btw, spelen jullie op Simulation? Ik heb dat ff in My Player geprobeerd maar dat wordt echt té moeilijk dan.
     

Deel Deze Pagina