EA servers falen echt hard de laatste weken. Ik speel geen één potje online zonder lag. Gelukkig is het niet zo erg, maar toch is het irritant als de game even een seconde blijft hangen. :mad:

Krommetje Active Member

Berichten:
    553
    0
    Misschien moet je eens een tijdje dezelfde speelstijl houden, je verandert elke week 5 à 6 keer van team en formatie.

Dat wat SanderDob aangeeft is niet de EaServers, is gewoon een bug in het spel.

0
    Net heb ik toch een geweldig potje gehad! M'n tegenstander scoorde in de 21e minuut zijn eerste goal. Het was tot de 45e minuut 0-1. Na de rust scoorde ik in de 61e minuut dus was het 1-1. Zodra we de 90e minuut naderen scoort hij met Benzema, ik dacht dus dat ik had verloren... Maar toen kregen we vijf minuten blessuretijd erbij, dus ik heb keihard met Agbonlahor gesprint en ik had gelijk een goal!

Uiteindelijk leidde het tot penalty's en hij miste al zijn penalty's door te hard schieten of omdat mijn keeper ze tegenhield. Man, wat een heerlijk potje was dit. Lange tijd heb ik niet meer zo'n spannende pot gehad! :9

Als ik vandaag Agbonlahor niet had gekocht, had ik waarschijnlijk weer verloren! :p

0
    Ik persoonlijk vind het lekkerder om Young en Walcott op LW en RW te hebben en dan of een beer in de spits of Agbonlahor. Heerlijk.

9. davejong

Berichten:
    793
    0
    werkt dat met counter tacktiek en ultra verdedigent ?

10. Krommetje

Berichten:
    553
    0
    Waarom zou je counter tactiek en ultra verdedigend doen? Gewoon snelle spelers voorin en rennen.

11. Victor.

Berichten:
    1.216
    0
    Young, Walcott en Agbonlahor is echt een meesterlijke combinatie!

Anyway, weet iemand een goede vervanger voor Scholes? Ik vind hem echt een waardeloze en vooral slome middenvelder. 8)

12. Krommetje

Berichten:
    553
    0
    Milner? Silva?

Young, Agbon en Walcott in 4-3-3 is heerlijk. Ze kunnen alledrie switchen naar elke positie, heerlijk. Young op LW komt altijd naar binnen bij voorzetten en kopt ze er regelmatig in, net als Agbon trouwens. Walcott kan niet zoveel behalve rennen, maar dat maakt niet uit:)

13. Victor.

Berichten:
    1.216
    0
    Ik heb net mijn beide goals in een match met Aglonbahor gescoord. Die gozer is zo snel, heerlijk. Hij is ook een kei in tricks waardoor ik de verdediging uitspeelde en hoppa, daar was de goal! _O_

14. Siemenn

Siemenn pee es vee

Berichten:
    7.883
    444
    Young, Walcott en Agbonlahor is inderdaad wel een heerlijke combinatie voorin.

0
    lekker dan discard ik gomez 86IF 41212 , koop ik 85IF falcao voor de prijs van 88 IF , dat in 2 dagen , dit is me in 2 jaar ultimate nog nooit gebeurt , ben dr echt helemaal klaar mee !

17. Krommetje

Berichten:
    553
    0
    Is toch wel een beetje je eigen schuld, maar heb het ook al eens gehad:'-( Echt zwaar klote.

17
    Ik vind zo'n team niet eens meer leuk omdat iedereen die je tegenkomt zo'n soort team heeft. Ik heb nu echt leuk mengsel. Moet alleen Falcao TOTY nog halen en dan is het klaar. Ik speel 4-4-1-1

---------Falcao TOTY---------
    ---------Danny TOTY---------
    Ronaldinho---Deco--Mourinho TOTY---Hulk UP
    Marcelo---Pepe----Carvalho----Bosingwa

Iemand nog tips, ik wil wel chemistry houden tussen alle spelers..

20. Krommetje

Berichten:
    553
    0
    Dani Alves op de plek van Bosingwa, die heeft chem met Carvalho en Hulk, dat heeft Bosingwa niet;)