1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

TK ; Final fantasy XIII-2 Crystal edition, sealed

Discussie in 'Te Koop/Ruil Aangeboden' gestart door aNAREXIA, 31 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. aNAREXIA

    aNAREXIA Active Member

    Berichten:
    10
    Leuk Bevonden:
    0
    Voor de Xbox360

    Ooit aangeschaft maar nooit gespeeld. En omdat ik mijn games pas uitpak als ik ze ga spelen is deze nog volledig gesealed.

    Vraagprijs 50 euro
    Nieuwprijs 99 euro, nu niet meer te krijgen.

    Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition wordt geleverd in een presentation box met een 4-disc Final Fantasy XIII-2 original soundtrack, exclusief Final Fantasy XIII-2 t-Shirt, artwork book Final Fantasy XIII-2, zes collectable postcards en een High Definition Lenticular Artprint van Lightning! Final Fantasy XIII-2 is het vervolg op de 2010 verschenen hit Final Fantasy XIII en de nieuwste game in de wereldberoemde Final Fantasy-serie! Deze sequel biedt een meer meeslepende ervaring dan zijn voorganger dankzij een aantal ongelofelijke verbeteringen! Het verhaal van Final Fantasy XIII-2 begint drie jaar nadat Lightning en de anderen Cocoon hebben gered. De overlevenden besluiten om de Gran Pulse te herbouwen, terwijl Lightning dood wordt gewaand. Als de stad van Serah plotseling wordt overspoeld door monsters verschijnt er een mysterieuze man genaamd Noel om haar te redden. De twee gaan samen op avontuur in de hoop Lightning te vinden. Final Fantasy XIII-2 bevat talloze verbeteringen waar fans van de serie al jaren om vragen. Final Fantasy XIII-2 heeft grotere omgevingen waarin meer te ontdekken valt. Het Active Time Battle-systeem is strategischer geworden en je hebt de mogelijkheid om monsters te temmen en voor je te laten vechten, terwijl je er in de grote spelwereld met je team op uit trekt! Beleef een geweldig nieuw avontuur met een epische verhaallijn in Final Fantasy XIII-2!
     
    Laatst bewerkt: 31 aug 2012
  2. aNAREXIA

    aNAREXIA Active Member

    Berichten:
    10
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb een bod van 50.
     
  3. aNAREXIA

    aNAREXIA Active Member

    Berichten:
    10
    Leuk Bevonden:
    0
    Verkocht.
     
  4. Vegetom

    Vegetom whojow!

    Berichten:
    1.810
    Leuk Bevonden:
    3
    nvm. :9
     
    Laatst bewerkt: 8 sep 2012
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina