[XOne] Fable: Anniversary

Discussie in 'Games' gestart door Willem, 3 feb 2014.

  1. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    ik gebruik alleen nog maar melee. Krijg je genoeg exp om alle drie de richtingen uit te breiden (melee, range en magic) ?
     
  2. DraiMeister

    DraiMeister I am the Night

    Berichten:
    1.623
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja, makkelijk. Kost je wel veel tijd. Als je alles max. wilt ben je na de story nog wel even zoet.
     
  3. Ic3DFire

    Ic3DFire Active Member

    Berichten:
    3.352
    Leuk Bevonden:
    170
    Er is een 'glitch' op het einde van het normale spel (dus niet the lost chapters). Er is daar zo'n beest dat oneindig blijft spawnen op dezelfde plek, zo heb ik op een paar magic dingen na alles gemaxed (had niet helemaal goed geteld :+). Ik had bij de originele fable ook het probleem, dat toen ik eindelijk alles gemaxed had, er gewoon niks meer te doen was in de game. Dus vandaar mijn keuze.
     
  4. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Ok, weet ik dat ik in elk geval wat in thieving kan stoppen :)
     
  5. Willem

    Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

    Berichten:
    13.173
    Leuk Bevonden:
    686
    In Lost Chapters moet je nadat je de Graveyard/Prison storyline gehad hebben, terugkeren naar de Graveyard. In één van de verdere, grotere areas is er een constante respawns aan skeletten.

    Als je zorgt dat je Magic Shield skill hoog is en je veel Mana Potions hebt, ben je immuun voor schade en kan je dus je Combat Multiplier oneindig hoog krijgen. Spaar vervolgens een paar Ages of... potions én zorg dat je twee Experience Augmentations hebt (één op je melee en één op je ranged wapen) en dan gaat experience verdienen heel snel.
     
  6. Reckuuza

    Reckuuza #ACHTERBUURTHOOLIGAN#LOMPEBOER#NEKDIE#NEKNEKNEKNEK

    Berichten:
    11.666
    Leuk Bevonden:
    17.869
    Net weer even 2 uurtjes Fable gespeeld.
    Begonnen met de quest dat je die 2 irritante travel apen door Darkwood Forest moet lozen. Eentje is inmiddels dood. De ander, met nog amper health, gaat ook niet zo lekker. Al die kutbandits rennen gewoon ASAP naar die traveldude en negeren bij compleet terwijl ik vol berserk op ze in loop te hakken, maar goed het wil niet helpen, die traveldude gaat alweer voor de tienduizendste keer dood en de quest is failed. Omdat die dude zo ziek weinig health heeft dacht ik van yo, als jij nou ff wacht, kill ik eerst alles in die complete area, kan je daarna veilig weer met me mee en heb ik die kutquest af. Dus ik dat doen, komt er op t eind een troll, ook dood. Krijg je een ruby, ah die memories toch.

    Enfin, ik weer terug naar die traveldude, IS ALLES WEER OPNIEUW GESPAWNED. Zucht. Uiteindelijk na poging 193818191 is het me gelukt die dude mee te krijgen zonder eerst iedereen te killen in de resterende areas. Wat blijkt nu, sta ik met die traveldude voor de uitgang van Darkwood forest die is geblokkeerd door een magic shield die ontstond door die troll MAAR DIE TROLL SPANWED NIET MEER. Kortom, zit compleet vast en kan geen kant op. 8) Uiteindelijk maar weer de game een heel stuk eerder geload en wederom alles opnieuw lopen doen.

    Ik genoot ontzettend van Fable 10 jr geleden, maar je merkt nu toch echt wel dat je een 10jaar oude game aan het spelen bent. Man die fucking loading screens en die bugs zoals bovenstaande. Alsnog ga ik 'm kapotspelen.

    P.s. die hobbe mages moeten echt heel gauw opwieberen zeg, net hun schijtirritante vuurbommetjes of wtf het ook mogen wezen. Owja, en die guild opa ook: hero your health is low, watch that. your health is critical! Your health is low, do you have any potions? Or food? Try to get your multiplier even highe-JAJA NU WETEN WE HET WEL.
     
    Laatst bewerkt: 12 feb 2014
  7. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Ik probeer zoveel mogelijk exp gliyches/cheats te ontlopen. Maar ik zal hem onthouden ...
     
  8. Davey666

    Davey666 Dislocated Boy

    Berichten:
    4.611
    Leuk Bevonden:
    80

    Jij zuigt echt hard in dit spel he? :+
     
  9. Reckuuza

    Reckuuza #ACHTERBUURTHOOLIGAN#LOMPEBOER#NEKDIE#NEKNEKNEKNEK

    Berichten:
    11.666
    Leuk Bevonden:
    17.869
    Ja ik snap er echt helemaal niks van. :+
    Heb 'm back in de days echt wel 5x uitgespeeld ofzo, met gemak. Maar die controls zijn nu zo kak. 8)
     
  10. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Dit dus, helemaal mee eens. En dan al die antieke game mechanismen ... bleeergh. Nog twee weekjes wachten op Thief!
     
  11. vXOutragedXv

    vXOutragedXv More for less

    Berichten:
    6
    Leuk Bevonden:
    0
    Als we de lat nu allemaal eens niet zo hoog leggen en niet alles in vergelijking nemen met de technologie van tegenwoordig. Gewoon genieten van een HD versie van een 10 jaar oud spelletje.
     
  12. Ic3DFire

    Ic3DFire Active Member

    Berichten:
    3.352
    Leuk Bevonden:
    170
    Genieten doe ik zeker, maar ik kan me niet herinneren dat de controls zo slecht waren bij de originele Fable :+
     
  13. Reckuuza

    Reckuuza #ACHTERBUURTHOOLIGAN#LOMPEBOER#NEKDIE#NEKNEKNEKNEK

    Berichten:
    11.666
    Leuk Bevonden:
    17.869
    Nu bij de Arena, 7 uur gespeeld.
    De game blijft fan-tas-tisch. De sfeer, de spells, man op en top genieten dit. Ziet er bij nader inzien gewoon allemaal prachtig uit. Het is net een sprookje.
    Alleen die Hero chick van je blijft irritant. Gooit ze in de Arena bommen op de enemies die mij ook hitten. :emo:
    Iemand trouwens bekend met Kingdoms of Amalur Reckoning? Schijnt erg op Fable te lijken. Wil ik ook eens proberen. Aanrader?
     
  14. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Ik blijf het maar schijt controls vinden en een weinig boeiende RPG. En zelfs op zulke kleine maps nog popup van lichten, etc... Ongebrijpelijk hoe dit zon status heeft kunnen verwerven.

    En Amalur lijkt helemaal niet op Fable, maar is imho een stuk leuker, met veel veel veel betere combat, betere loot, meer te exploren, etc. Enige wat ze een beetje delen is de wat cartoony look, maar that's it ...
     
  15. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Overigens, ik las hier iemand moeite hebben met de escort quest in het begin. Die heb ik net gehad, maar je komt amper wat enemies tegen. Echt een makkie ...

    /oops, per ongeluk een nieuwe reply gedaan
     
    Laatst bewerkt: 15 feb 2014
  16. PePzi NL

    PePzi NL Ōkami! XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.997
    Leuk Bevonden:
    203
    Amalur is zeker een hele vette RPG! :D
     
  17. Yellow 13

    Yellow 13 Well-Known Member

    Berichten:
    26.209
    Leuk Bevonden:
    4.747
    Je verward deze versie met het origineel en daar maak je een fout. Het origineel deed weliswaar ook niet alles wat beloofd was, maar daar werkten de controls wel beter en was de framerate ook beter. Dat die RPG voor jouw niet boeiend is kan ik snappen, maar het is dan ook een action RPG en was ook bij het origineel lang niet zo diepgaand bedoeld als bijvoorbeeld een game als Mass Effect. Je moet wel goed naar het één en ander kijken. Als er echt RPG voor staat, dan mag je er vanuit gaan dat die diepgaand is. Als er action RPG voor staat, dan krijg je dus een game als Fable. Het moet je inderdaad wel liggen, maar om de status van Fable te bekritiseren vind ik iets tever gaan. De delen erna vind ik, na het hernieuwde ontmoeten met deze game, in eens een stuk minder dan ik ze al vond. De wereld van deze game vind ik sowieso al een stuk prettiger, maar met delen daarna vind ik het echt een stuk minder worden. Het is voor mij letterlijk en figuurlijk 1, 2, 3.
     
  18. Gakkie

    Gakkie Black Queen

    Berichten:
    9.595
    Leuk Bevonden:
    689
    Weet je wat het ergste is...???

    Heb hem heb op on demand gekocht voor 40,-. Dat vind ik net teveel om de game ongespeeld in de hoek te gooien, dus ik moet hem van mezelf uitspelen ... 8) :F:
     
  19. Rbz NL

    Rbz NL Xbox Juan XBW.nl VIP

    Berichten:
    2.343
    Leuk Bevonden:
    8
    Begrijp dan ook dat je een game speelt die 10 jaar oud is. Hoe kun je een game beter noemen die 8 jaar later uit is gekomen, natuurlijk is die game dan technisch beter. Dat de sfeer en setting je niet aanspreekt is puur een kwestie van smaak, en omdat de nostalgische waarde bij jou geen rol speelt kan ik me voorstellen dat je niet weggeblazen wordt door de game. Toch had je kunnen weten toen je een HD remake (de veranderingen zijn écht alleen visueel (en het geluid is voor t eerst in 5.1) dat je geen moderne RPG in huis haalde. Niet zeuren dus en gewoon doorspelen, of niet natuurlijk.
     
  20. PePzi NL

    PePzi NL Ōkami! XBW.nl VIP

    Berichten:
    3.997
    Leuk Bevonden:
    203
    Inderdaad, de game zoals 'ie nu is is 'leuk' en 'lekker speelbaar'. Maar als je nagaat dat je dit 10 jaar geleden al kon spelen snap ik zeker wel waarom dit zo'n legendarische status heeft gekregen :)
     

Deel Deze Pagina