Nieuw soort MGP2 Competitie

Discussie in 'XBW Gaming' gestart door ReApHeR, 13 okt 2003.

  1. Bazzie

    Bazzie Street Triple RRRR

    Berichten:
    385
    Leuk Bevonden:
    3
    Ik zou zelf nie cheaten, dan verneuk je het alleen voor jezelf!
     
  2. x-syth

    x-syth Motoracer

    Berichten:
    36
    Leuk Bevonden:
    0
    stel:

    Je start een (aantal) Lobby('s) op 8 uur. Mensen die er in een kwartier op komen dagen en blijven worden als het ware ingeschreven. Dan word er aan de hand van de rankings ene lijst gemaakt vanaf de beste tot de slechtste.

    Dan ga je de laatste met de eerste de 2de met de eenarlaatste enzo kruisen. Dan krijg je gelijke kansen. Maar dan stuit je weer op het probleem van een oneven aantal deelnemers. (oplossingen?)

    Vervolgens laat je de beste van de koppels tegen elkaar op een baan racen. (met die rare instellingen) 5 laps ofzow. Vervolgens laat je de slechtste van de koppels tegen elkaar racen net als bij de beste. Vervolgens voeg je de punten die de koppels gereden hebben samen en dan geef je die punten (bij elkaar opgeteld en al) aan allebei de mensen van het koppel (snappie?)

    Daarna maak je een lijst van alle mensen die meedoen of meegedaan hebben. Dus geen verplichte opkomst maar wel een competitie omdat er aan het eind alle punten bij elkaar worden opgeteld en daar een winnaar uitrold. Dus geen koppel winnaar maar weer een aparte winnaar(es).

    ----------
    Mja dat was mijn ideetje ...
     
  3. WouteR

    WouteR Senior Member

    Berichten:
    16.457
    Leuk Bevonden:
    8
    Dan heb je dus nog steeds geen zak aan dat je ine en team rijd.

    Sowieso moet men zich wel vantevoren inschrijven, dat heeft juist met opkomstzekerheid te maken - Niet dat iemand toevallig online is op dat moment en claimt altijd mee te doen maar in werkelijkheid nooit meer op duikt.
     
  4. x-syth

    x-syth Motoracer

    Berichten:
    36
    Leuk Bevonden:
    0
    dan wint die zowiezo niet het toernooi, egen schuld en het blijft leuk om steeds t wisselen van partner...
     
  5. WouteR

    WouteR Senior Member

    Berichten:
    16.457
    Leuk Bevonden:
    8
    Als er íets belangrijk is bij een toernooi is wel een constant deelnemersveld :) Beter 16 mensen die er altijd zijn, dan 32 die af en toe komen.
     

Deel Deze Pagina