[Aank.] Nieuwe Spoilertag ingevoerd

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Darkwing, 30 okt 2003.

 1. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  Spoilers. Voor degenen die niet weten wat het is: een spoiler is een stuk tekst dat dingen verklapt van een spel, film, boek, etc. Een spoiler kan erg vervelend zijn, het kan namelijk belangrijke plotgebeurtenissen verklappen waar jij nog niet aan toe bent. Zo kan door het lezen van een spoiler je spel- lees- of kijkplezier behoorlijk vergald worden. Wat is er nou leuk aan een film als je van te voren al weet dat de hoofdpersoon vermoord wordt aan het eind?

  Bij games is dit net zo. We hebben gemerkt dat bijvoorbeeld bij Kotor nogal eens een spoiler wordt verteld. Voor de een kan dit nuttig zijn om te lezen, voor de ander kan het dus behoorlijk vervelend zijn. Vandaar dat we besloten hebben om een speciale tag in te voeren die spoilers bedekken.

  Dit ziet er zo uit:

  Dit is een spoiler!

  Om de tekst te lezen, moet je de groene balk eerst selecteren. Sleep met je muis over de balk om de tekst leesbaar te maken.

  Een spoiler plaats je door de tekst tussen [spoiler ] en [/spoiler ] te zetten, maar dan zonder spaties aan het eind.

  We vragen jullie om van deze functie gebruik te maken als je iets wilt plaatsen dat mogelijk voor spelbederf kan zorgen bij anderen.

  Plaats deze tags alleen als je daadwerkelijk een spoiler wilt plaatsen, en niet voor de gein.
  Misbruik wordt bestraft met een Officiƫle Waarschuwing!
   

Deel Deze Pagina