1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne & PC] Forza Horizon 5

Discussie in 'Games' gestart door Alexknl, 27 okt 2021.

 1. RemcoM

  RemcoM Ash and molten glass like Eyjafjallajökull

  Berichten:
  4.251
  Leuk Bevonden:
  1.849
  Gister nieuw Xbox account aangemaakt, kan ik weer 1 maand gamepass doen voor 1 euro :+. Speel op PC dus mis verder geen savegames ofzo, want speelde niks meer via m'n andere Xbox account. Ga gamepass niet verlengen denk ik, kan ik mooi een maand spelen en dan weer verder met m'n backlog (ben nu halverwege ME3 LE, daarna wil ik nog RDR2 opnieuw spelen en/of ME Andromena, Fallout NV of Skyrim). Vannacht FH5 gedownload, vanochtend ff gespeeld. Start menu muziek is wel magisch, de intro was ook heel dik, voor de rest voelde het wel vergelijkbaar met FH4 maar net even wat gelikter. Grafisch wel dik op PC op high.
   
 2. Yi-Long

  Yi-Long ...the little dragon

  Berichten:
  6.206
  Leuk Bevonden:
  1.599
  Eindelijk The Trial gehaald, echt een irritante ervaring deze week. CPU skill-level is ‘unbeatable’, vrije car class keuze maar AI scaled mee, dus wanneer je hele team S2 en X class auto’s pakt, dan CPU natuurlijk ook, en wanneer je dan normaal afremt voor de bochten om daar normaal doorheen te gaan, dan crashen je ‘teamgenoten’ je er 9 van de 10 keer keihard af.

  Anyway, de 10 puntjes zijn binnen, maar als dit elke week zo moet dan denk ik niet dat ik deze game zo lang blijf spelen als Horizon 4. Die had ook soms best pittige en uitdagende Trials, maar dit was gewoon frustrerend, en dan dus vooral omdat je te vaak met idioten in het team zit.

  Daarna terug naar de offline mode, en al het CPU verkeer ontbreekt, de tunnel aan de noordkant van de map is pitch black (dus je ziet NIKS), en de sky map krijgt opeens massive palmbomen (jpg) erin … (!)

  Heb hem maar uitgegooid en maybe later vandaag weer eens opnieuw aangooien, maar lijkt erop dat ze nog wel wat shit mogen fixen de komende weken.
   
 3. Martijnn

  Martijnn Disco disco, good good!

  Berichten:
  3.410
  Leuk Bevonden:
  762
  Waar zijn nou die audio ray tracing effecten in de game te vinden dan? Ze zeiden toch dat als je in de canyons rijdt dat het geluid aan alle kanten weerkaatst met doppler en al?

  Serieus, ik merk er niks van............... Horizon 4 had wel dat effect in de stad op sommige plekken.
   
 4. Zifnap

  Zifnap Cool and collected

  Berichten:
  14.567
  Leuk Bevonden:
  2.944


  Gast, je richtingaanwijzer! Met een Renault Clio 250 km/h op de snelweg. :confused:
   

Deel Deze Pagina