1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Microsoft's Zune

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door Furies, 15 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Furies

  Furies XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.777
  Leuk Bevonden:
  6
  [​IMG]

  Gekopieerd van Zunespeler.nl

  Zune specificaties

  Wireless verbinding

  Als je de wireless mogelijkheden van de Zune zoals "verzend" en "dj" wil gebruiken moet je eerst de wireless verbinding aanzetten via settings. Als de wireless verbinding aanstaat ben je zichtbaar voor andere Zune gebruikers en kan je zelf ook naar andere Zune gebruikers zoeken. Als je in een omgeving bent waar het niet wenselijk is om een wireless verbinding aan te hebben kan je via de settings menu de verbinding weer uit zetten.

  Bestanden versturen

  Als je draadloze verbinding aanstaat kan je foto's en promotionele kopieen van liedjes, albums en playlists verzenden en ontvangen van andere Zune gebruikers. Als je een liedje of foto wil versturen moet je die selecteren en vervolgens de optie "verzend" kiezen. Je krijgt vervolgens een lijst met nabij gelegen Zune gebruikers die ook hun draadloze verbinding aan hebben staan. Uit deze lijst kan je één Zune mede gebruiker kiezen en er zal op zijn of haar scherm een bericht weergegeven worden waarop hij/zij je uitnodiging kan accepteren of weigeren.

  Als hij/zij geaccepteerd heeft zal de zune beginnen om het geselecteerde bestand te versturen. Als hij/zij je uitnodiging geweigerd heeft wordt je daarvan op de hoogte gebracht.  DJ mode

  De Zune kan muziek streamen naar maximaal 4 andere Zune spelers. Als je de DJ mode aan wil zetten moet je naar settings/music gaan of de middelste knop drukken in het "nu afspeel" scherm. Je hebt nu 3 mogelijkheden, aan, uit of vrienden. Als je de DJ mode aan hebt staan kunnen tot maximaal 4 mensen tegelijkertijd muziek beluisteren die jij op dat moment aan het luisteren bent.Met DJ vrienden modus kunnen alleen mensen die in je vriendenlijst staan meeluisteren. In DJ mode uit kan niemand meeluisteren met jou muziek maar kan je wel luisteren naar andere Zune gebruikers die de DJ mode aan hebben staan.  Als je DJ mode aan staat krijg je een bericht als iemand met je meeluistert. Als je je Zune uitzet of iets anders afspeelt dan muziek wordt de verbinding met de luisteraars verbroken en ben je niet meer zichtbaar als DJ tot je weer muziek luistert.


  Meeluisteren

  Als je naar mensen wilt zoeken in de omgeving die de DJ mode aan hebben staan moet je naar het community menu gaan en naar de "dichtbij" menu scrollen. Hier zie je een lijst van alle Zune spelers die in de omgeving zijn. Selecteer de "luister" optie naast een willekeurige Zune speler met DJ mode aan en je kan de muziek horen die zij op dat moment aan het luisteren zijn. Je "now playing" scherm toont alle informatie over welk liedje speelt, welke artiest en welk album. Als je wilt stoppen met luisteren kan je simpelweg je eigen muziek of video in je eigen playlist weer aanzetten.  Zune friends

  Je kan andere Zune gebruikers die je ontmoet uitnodigen om in je vriendenlijst te staan. Navigeer naar het "nearby" scherm en selecteer de persoon waarna je een uitnodiging wilt sturen. Selecteer "send friend request" en de desbetreffende persoon zal een bericht ervan zien en kan kiezen om deze te accepteren of te weigeren. Als hij/zij deze accepteert staan jullie in elkaars vriendenlijst.  Specificaties Zune wireless connection:

  maximum snelheid 54 mbps voor IEEE 802.11 G

  maximum snelheid 11 mpbs voor IEEE 802.11 B

  frequentie kanaal selectie van 2.4 GHZ for 802.11 B/G

  max antenna gain 0.2 DBI

  Wireless lan module WYSBAKSX2-A

  Modulation type DSSS (Revision B) OFDM (Revision G)

  [​IMG]

  Wat vinden jullie van deze "Ipod-killer" ?
  Ik vind het een erg mooi apparaatje om te zien. Ook het menu ziet er nice uit. Het hele share-concept lijkt me ook erg cool, al moet je dan natuurlijk maar net iemand hebben die ook een Zune heeft. Maar als dit ding net zo goed aanslaat als de Ipod, moet dat geen probleem zijn.

  Veel gejat, dat wel. Maar beter goed gejat, dan slecht bedacht. :)
   
 2. Barcode

  Barcode je moet toch wat...

  Berichten:
  1.421
  Leuk Bevonden:
  0
  volgens mij is hier al een topic over en werd er laatst ook een dubbelle gesloten... maar tog mooie openingspost ;)
   
 3. Danger

  Danger XBW Groentje

  Berichten:
  2.146
  Leuk Bevonden:
  0
 4. Furies

  Furies XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.777
  Leuk Bevonden:
  6
  Laatst bewerkt: 15 sep 2006
 5. R-Y

  R-Y let's pop

  Berichten:
  1.684
  Leuk Bevonden:
  4
  hoeveel gaat dat ding koste?
   
 6. Furies

  Furies XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  2.777
  Leuk Bevonden:
  6
  30GB versie is 299,- euro zover ik kan vinden.
   
 7. ryan23

  ryan23 Spartan23R

  Berichten:
  1.974
  Leuk Bevonden:
  1
  hmm ff sparen en dan haal ik hem wel ;)
  btw, even duur als xbox 360 core versie :+
   
 8. R-Y

  R-Y let's pop

  Berichten:
  1.684
  Leuk Bevonden:
  4
  ik wacht reviews af :x
   
 9. Urtica

  Urtica Levensgenieter

  Berichten:
  115
  Leuk Bevonden:
  0
  Vind het wel jammer dat er geen echt scrollwheel inzit, maar dat je steeds verticaal met je vinger moet gaan, dus steeds van boven naar beneden.. Tenminste een tijdje geleden was dit bekend geworden, misschien is het ondertussen verbeterd (hopelijk:eek: )?
   
 10. Shinobi of the Wind

  Shinobi of the Wind I'm Good Money

  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  0
  mmm..vind hem niet zo mooi..behalve de witte en zwarte versies dan. Zouden we mischien ook meer info kunnen krijgen over de photo/afbeelding weergave? welke formaten hij ondesteund enzo.....en kan hij BTW ook video's afspelen?
   
 11. ErroX

  ErroX Active Member

  Berichten:
  5.059
  Leuk Bevonden:
  2
  Volgens mij wel. Het is iig beter dan die gehypete Ipod meuk die iedereen heeft. Denk dat ik 'em wel ga kopen. Die wireless opties zijn echt goed bedacht.
   
 12. DulleNL

  DulleNL I'm a little teapot Magic Member

  Berichten:
  36.665
  Leuk Bevonden:
  313
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina