1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Multiplayer] Call of Duty: Black Ops [Deel 2]

Discussie in 'Algemeen' gestart door PowerLines, 25 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. PowerLines

  PowerLines #Lemonade

  Berichten:
  3.990
  Leuk Bevonden:
  1

  [​IMG]

  [gb]Call of Duty: Black Ops - De Multiplayer[/gb]

  Ontwikkelaar: TreyArch
  Uitgever: Activison
  Genre: First Person Shooter
  Platform(s): 360, PS3, Wii, NDS
  Spelers: 1 - 18
  Releasedatum: 09-11-10
  Officiële Website: Call of Duty  [gb]De Multiplayer[/gb]

  Zoals te verwachten, bevat Call of Duty: Black Ops ook een eigen multiplayer. Hierin kan je het opnemen tegen spelers over de hele wereld, samen of alleen. Maar welke game types zijn er allemaal? Op welke maps kan je spelen en met welke wapens? Wat voor opties zijn er? Dat kun je hier lezen.

  [gb]De Modes[/gb]

  Team Deathmatch: In Team Deathmatch speel je in teams van 3 - 6 personen. Het doel van het spel is om het hoogst aantal punten te bereiken (10 000). Wie als eerst de tien duizend punten bereikt, wint. Als de tijd echter op is, zal degene met het meest aantal punten winnen. Speel dus samen met je team om zoveel mogelijk kills te maken en zo weinig mogelijk dood te gaan. Maak headshots, duik naar dekking en ambush je vijanden. TDM is speelbaar op alle maps.

  Mercenary: Mercenary is TDM in een apart jasje. In deze speltype zijn de teams willekeurig en zijn parties verboden. Echter, het doel blijft hetzelfde. Vind je vijand en dood hem of haar! Toon geen genade en bereik het hoogst aantal punten binnen de tijdslimiet.

  Free For All: Heb je altijd een 'One man army' willen zijn? In FFA sta jij in je ééntje tegen 3 tot 7 andere spelers op het speelveld. Vecht om te overleven en bereik het hoogst aantal punten eerder dan iedereen. Let er wel op, er is een tijdslimiet. Als niemand binnen de aangegeven tijd de vereiste punten heeft bereikt, zal degene met het meest aantal punten winnen. FFA wordt gespeeld op kleine maps.

  Domination: De spelregels zijn simpel: Je hebt drie vlaggen, verover ze en verdedig ze met je leven. Zorg dat de vijand niet jou ingenomen vlaggen veroveren, en neem vervolgens de vlaggen van je vijand in. Je krijgt punten voor de controle over je vlaggen. Hoe meer vlaggen je bezit, hoe meer punten, simpel toch? Verdien als team het eerst de vereiste punten en win. Domination is te spelen met 6 tot 12 man.

  Ground War: Houd je van grote slagvelden? Wil je een afwisseling van Team Deathmatch en Domination? Dan is Ground War het speltype dat je zoekt. In Ground War strijd je in teams van 6-9 personen tegen elkaar. De regels van TDM en Domination blijven hetzelfde. Leid je team naar de overwinning!

  Demolition: In dit speltype draait om 2 bommen. Je hebt teams van 3 tot 6 personen. Het doel van het spel als aanvaller is om beide bommen te laten ontploffen. Als verdedigende team mag je dit natuurlijk niet laten gebeuren. In een match wordt er telkens gewisseld tussen de aanvallende en verdedigende team. Heb jij het in je om de bom onschadelijk te maken, terwijl de klok weg tikt?

  Sabotage: Er is één bom in het midden van de map. Als team heb je een aanvallende en verdedigende rol. Hiermee wordt bedoeld dat jou team de bom naar de vijand's objectives moet brengen om het daar te laten ontploffen, maar de vijand mag dit niet bij jou doen. Niet zo moeilijk, of wel soms? Sabotage speel je met teams van 3 tot 6 spelers.

  Headquarters: Er is een neutrale basis willekeurig op de map. Je moet als team samenwerken om deze basis te veroveren en te verdedigen. Er is echter wel een addertje onder het gras; als jij de basis in bezit heb, en je bent dood, zal je niet kunnen respawnen. De andere team kan dat wel. Hoe langer je een basis in bezit houdt, des te meer punten je verdiend. Als het de vijand lukt om je basis te vernietigen, zal er een nieuwe basis willekeurig op de map komen. De objective blijft hetzelfde. HQ valt te spelen in teams van 3 tot 6 spelers.

  Capture The Flag: Jottem, we mogen vlaggetjes pakken. Met teams van 3 tot 6 personen moet jij de vlag van de vijand pakken en deze naar je basis terug brengen. Hetzelfde geld ook voor de vijand, dus vergeet niet je vlag te verdedigen. Veel plezier met rennen.

  Search and Destroy: Ergens op de map is er een objective. Deze moet je óf verdedigen óf vernietigen. Het wordt echter wel moeilijker als je niet kan respawnen nadat je dood bent. Je leven telts dus zwaarder mee! Verspil het niet. Bij SnD is XBL party chat niet mogelijk. Je speelt tevens in teams van 3 tot 6 personen.

  Team Tactical: Team Tactical is een combinatie van TDM, Domination, CTF, Demolition en SnD. Het speelt zich allemaal af in kleine teams van 3 tot 4 personen. De regels blijven echter wel htezelfde.

  Barebones: De playlist van Barebones is een special geval. De omschrijving is dan ook ´Playlists have been stripped down to the basics´. Hieronder volgt een kleine uitleg van de modes:

  - Pure: Dit is niets anders dan TDM. De catch? Je hebt geen perks, geen killstreaks, geen attachments, geen equipment en geen contracts. Het is dus echt alleen jij en jou wapen. Heb jij het in je om 'back to basics' te gaan?

  - Classic: Classic is alweer TDM. Echter geldt hier dat je wel een aantal killstreaks heb, namelijk bij 3, 5 en 7. Kies je killstreaks dus goed!

  - Team Tactical: Dit is hetzelfde verhaal als Pure. Dit is Team Tactical in zijn 'zuiverste' vorm. Hiermee bedoelt men dat je alweer geen perks, killstreaks, attachments, equipment en contracts hebt!

  Hardcore: Hardcore is echt hardcore. Je hebt een limited Heads Up Display en je hebt ook limited health. Hieronder volgen de 3 HC gametypes:

  - Team Deathmatch: Dit is TDM met limited HUD, meer bullet damage én als kers op de slagroom; friendly fire. Heb jij de wil in je om je teammates niet te TK'en en samen te werken om je vijand te verslaan?

  - Search and Destroy: Hardcore SnD is niets anders dan SnD met limited HUD, extra bullet damage en friendly fire. De zelfde regels als bij de normale variant gelden: no respawns en no XBL party chat. It's time to be hardcore.

  - Free For All: Limited HUD, extra bullet damage, geen health regen en geen tactical insertions. Dit zijn de extra's van FFA in Hardcore. Waardoor je leven dus meer, want het zal niet terug komen als je bent geschoten.

  [gb]Wager Matches[/gb]

  Heb je altijd al eens willen gokken met geld, maar durf je het niet aan met je gespaarde euro's? Waarom gok je dan niet met CoD points? In de zogenaamde Wager Matches kan jij je welverdiende CoD points op het spel zetten om er nog meer te verdienen. Let er wel op, dit is niets voor niets gokken. Je kan met gemak meer points verdienen, maar je kan ook zo blut raken! Hieronder vind je de vier verschillende Wager Matches:

  - One In The Chamber: Elk speler heeft één kogel, één mes en drie levens. Probeer in leven te blijven, en andere spelers te doden. Mis jij je enige kogel, dan moet je hopen dat je goed bent met een mes. Voor elke kill die je maakt, krijg je een extra kogel.

  - Sharpshooter: Elk speler begint met een willekeurig geselecteerd wapen. Om de 45 secondes veranderd je wapen. Je kills worden beloond met perks en score multipliers.

  - Sticks And Stones: Elk speler heeft een kruisboog, een tomahawk en een ballistic knife. Probeer zoveel mogelijk te doden en zo weinig mogelijk dood te gaan. Er is wel een klein probleem, word je vermoord door een tomahawk, dan verlies je al je punten en word je 'bankrupt'.

  - Gun Game: Elk speler begint met een pistool. Voor elke kill dat je maakt, ga je naar het volgende wapen. Er zijn 20 wapens in totaal waarmee je iemand moet doden. Let er wel op, word je gedood door een knife, dan ga je één wapen terug.

  Als je in de top drie eindigt, dan ben je 'In The Money'. Dit wilt zeggen dat je winst maakt, en CoD points erbij krijgt. Als je niet ITM bent, dan moet je gedag zeggen tegen je geld. Veel plezier!

  [gb]De maps=(/gb]

  Call of Duty: Black Ops beschikt over 14 maps. Hieronder kan je ze vinden:

  [gb]Array[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Cracked[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Crisis[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Firing Range[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Grid[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Hanoi[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Havana[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Jungle[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Launch[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Nuketown[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Radition[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Summit[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]Villa[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]  [gb]WMD[/gb]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [gb]Wapens, Granaten en Equipment[/gb]

  Was is Call of Duty zonder wapens? Geen Call of Duty in ieder geval. Hieronder vind je de lijst met alle wapens:

  Assault Rifles:
  - M16A1
  - Enfield
  - M14
  - Famas
  - Galil
  - AUG
  - FN FAL
  - AK47
  - Commando
  - G11

  Sub Machine Guns:
  - MP5K
  - MAC11
  - AK74u
  - Skorpion
  - Uzi
  - Spectre
  - MPL
  - PM-63
  - Kiparis

  Light Machine Guns:
  - RPK
  - M60
  - HK21
  - Stoner63

  Sniper Rifles:
  - L96A1
  - Dragunov
  - WA2000
  - PSG1

  Shotguns:
  - SPAS-12
  - Stakeout
  - HS-10
  - Olympia

  Secondary Weapons:
  - Pistols
  - M1911
  - Python
  - Makarov
  - ASP
  - CZ75

  Launchers:
  - RPG-7
  - China Lake
  - M72 LAW
  - Strela-3

  Specials:
  - Ballistic Knife
  - Crossbow

  Lethal:
  - Fag
  - Semtex
  - Tomahawk

  Tactical:
  - Willy Pete
  - Nova Gas
  - Flashbang
  - Concussion
  - Decoy

  Equipment:
  - Camera Spike
  - C4
  - Tactical Insertion
  - Jammer
  - Motion Sensor
  - Claymore

  [gb]Attachments, Alternate Ammo types en Camouflage[/gb]

  Heb je altijd een ACOG scope op je wapen willen hebben? Of kom je vaak ammo te kort? Fear not, the attachments are here! Pimp je wapens met de volgende attachments:

  - Extended Mags
  - Dual Mag
  - ACOG/SUSAT
  - Red Dot
  - Reflex
  - Masterkey Shotgun
  - Flamethrower
  - Infrared Scope
  - Grenade Launcher
  - Suppressor
  - Swarovski Scope
  - Snub Nose
  - Flashlight
  - Dual Wield
  - Speed Reloader
  - Rapid Fire
  - Upgraded Iron Sights
  - Grip

  Heb je naast je gepimpte shottie behoefte om explosieve pijlen te schieten met je crossbow? Of wil je misschien een explosieve Spas shottie (letterlijk bedoelt!)? Dat kan, met de alternate ammo types:

  - Dragon's Breath
  - Explosive bolts

  Last, but not least, heb jij altijd je wapen een nieuw lakje verf willen geven? Dat kan! Gebruik hiervoor de verschillende camouflages:

  - Dusty
  - Ice
  - Red
  - Olive
  - Nevada
  - Sahara
  - ERDL
  - Tiger
  - Berlin
  - Warsaw
  - Siberia
  - Yukon
  - Woodland
  - Flora
  - Gold

  [gb]Perks en Perks Pro[/gb]

  Hier volgt een lijst met perks en de challenges die je moet voltooien om de pro versie ervan te krijgen. Met dank aan ExtraBB voor de bijdrage.

  Tier 1

  How do I get Lightweight Pro?

  Melee Kills – Earn 15 melee kills.
  Escape Death – Escape death 5 times after being hurt.
  Offense Medals – Get 10 Offense Medals by killing enemies near their objective.

  How do I get Scavenger Pro?

  Resupplies – Resupply 150 times while using Scavenger.
  Grenade Kills – Get 5 Lethal Grenade kills with a resupplied grenade.
  Kill Count – Get 5 kills without dying 5 times.

  How do I get Ghost Pro?

  Concealed Kills – Kill 20 enemies while they have a Spy Plane or Blackbird active.
  Destroy Aircraft – Destroy 30 aircraft with any non-Killstreak launcher.
  Destroy Sentry Gun – Destroy 1 Sentry Gun.

  How do I get Flak Jacket Pro?

  Protected – Survive 10 explosions while using Flack Jacket.
  Demolished – Plant or defuse 10 bombs in Demolition, Sabotage, or Search & Destroy.
  Throwbacks – Throw back 5 enemy Frag grenades.

  How do I get Hardline Pro?

  Share Packages – Share 10 Killstreak reward crates with teammates.
  Multiple Killstreaks – Earn 7 killstreaks in one match while using Hardline.
  Killstreak – Get 7 kills without dying in one match.

  Tier 2

  How do I get Hardened Pro?

  Penetration Kills – Get 10 kills using Hardened and shooting through walls.
  Bullets in Aircraft – Shoot 200 bullets into enemy aircraft.
  Equipment Shot – Destroy 1 piece of enemy equipment through a wall.

  How do I get Scout Pro?

  Secondary Kills – Get 50 kills with secondary weapons.
  One Shot Kills – Get 50 One Shot, One Kill Medals.
  Headshots – Get 30 Headshot kills.

  How do I get Steady Aim Pro?

  Quick Melee – Melee two enemies consecutively within 5 seconds.
  Sprint Kills – Get 100 kills after sprinting.
  Hip Fire Kills – Get 150 hip fire kills using Steady Aim.

  How do I get Sleight of Hand Pro?

  Aiming Kills – Get 150 kills while aiming down sights.
  Reload Kills – Kill an enemy within 5 seconds of reloading 30 times.
  Fast Hand Kills – Reload and finish off the enemy you wounded 10 times.

  How do I get Warlord Pro?

  Two Attachment Kills – Get 150 kills using a gun with two attachments.
  Grenade Kills – Get 10 Frag or Semtex kills.
  Grenade Multi-kills – Get 1 multi-kill with Frag or Semtex.

  Tier 3


  How do I get Marathon Pro?

  26 Miles – Sprint 26 miles using Marathon.
  First Blood – Get the First Blood Medal 10 times.
  Captures – In Capture the Flag, get the Flag Capture Medal 15 times while using Marathon.

  How do I get Ninja Pro?

  Silenced Kills – Get 150 kills using the Suppressor attachment.
  Back Stabs – Get 5 Backstabber Medals.
  Plants – Plant the bomb 10 times in Demolition, Sabotage, or Search & Destroy.

  How do I get Second Chance Pro?

  Kills – Get 10 kills while in Second Chance.
  Revenge – While in Second Chance, kill the enemy who downed you 5 times.
  Headshot – Get 1 headshot kill while in Second Chance.

  How do I get Hacker Pro?

  Destroys – Destroy 10 equipment or explosives while using Hacker.
  Explosive Kills – Kill 25 enemies with a Claymore or C4.
  Near Equipment Kills – Kill 25 enemies within the radius of your Jammer or Motion Sensor

  How do I get Tactical Mask Pro?

  Flash Kills – Kill 20 enemies that are blinded by your Flashbang.
  Concussion Kills – Kill 20 enemies that are stunned by your Concussion Grenade.
  Nova Gas Kills – Kill 20 enemies poisoned by your Nova Gas

  [gb]Killstreaks[/gb]

  Ook de nieuwste CoD bevat Killstreaks. Echter hebben al deze een vorm van interactie. Denk hierbij aan het besturen van een auto, of een raket zelf besturen. Hier volgt de lijst:

  3 kill streaks: Spy Plane, RC-XD
  4 kill streaks: Counter-Spy Plane, SAM Turret
  5 kill streaks: Care Package, Napalm Strike (Care package bevat de exclusieve Grim Reaper en Death Machine)
  6 kill streaks: Sentry Gun, Mortar Team
  7 kill streaks: Attack Helicopter, Valkyrie Rockets
  8 kill streaks: Blackbird, Rolling Thunder
  9 kill streaks: Chopper Gunner
  11 kill streaks: Attack Dogs, Gunship

  [gb]Black Ops MP feitjes[/gb]

  - Je kan levelen tot maximaal level 50.
  - Er zijn 15 prestiges te behalen.
  - Er is recoil.
  - Je moet levelen om wapens te unlocken om die vervolgens te kopen.
  - Er is een Theater mode waar je matches terug kan kijken en zelfs een montage kan maken om die te uploaden.
  - CoD points is de In-game currency waarmee je perks, wapens en dergelijke koopt.
  - Je kan splitscreen online gaan op de X360 en de PS3.
  - Je kan custom private matches maken, zoals pistol-only matches.
  - Je kan spelen tegen bots in de Combat Training. Dit vereist echter wel XBL gold! Tevens staat het ranken hiervan los van de 'echte' multiplayer.
  - In Black Ops heb je zogenaamde contracts. Dit staat los van de bekende 'Challenges' van Call of Duty. Koop een contract dmv CoD points en probeer de opdracht te vervullen om je reward te krijgen. Er is echter wel een tijdslimiet.
  - Je kan je eigen embleems maken.
  - Je kan je clantag én embleem op je wapen plaatsen.
  - Je hebt customized red dot sights.
  - Tier 1 perks bepalen hoe je character eruit ziet.
  - Je kan, indien je wilt, face paint op je gezicht aanbrengen.
  - GForce heeft een hele nuttig site gevonden, waarbij je stats kan vinden over wapens: http://denkirson.xanga.com/735016527/black-ops/

  [gb]Andere Black Ops Topics[/gb]

  1Var heeft een topic geopend waar je kan praten over glitches en fouten in Black Ops. Bekijk het hier.

  Wil jij patsen met je clantag of je custom made emblems? Doe het dan in de 'Show je clantag, ammo, attachments, etc' topic van Spartan Armada!

  Heb jij zogenaamd een pro kill gemaakt? Heb jij van 100 meter ver een tomahawk headshot kill gemaakt? Bewijs het hier, in het Black Ops Theater topic, mede mogelijk gemaakt door Lijpe Mocro.

  Deel in het Custom Classes topic jou zelfgemaakte class. In dit topic kan je terecht over vragen die betrekking hebben tot bijvoorbeeld een stealth class. Het topic is mede mogelijk gemaakt door Koennn.

  Veteran is a bitch. Hoe kom ik verder bij dat ene level? Bespreek het hier, in de Singleplayer topic van Black Ops. Mede mogelijk gemaakt door Edjuuuuh.

  [gb]Credits[/gb]

  De credits van dit topic gaan naar het spel zelf, naar de Call of Duty wiki voor de info, naar PowerLines voor het maken van de topic en naar alle andere die hebben bijgedragen aan het maken hiervan, met name Koennn voor zijn overzichtelijke Wapens topic.

   
 2. MetalSonic

  MetalSonic MetalSonicNL

  Berichten:
  4.536
  Leuk Bevonden:
  0
  Als ik weer zin/ tijd heb ga ik weer verder met de sp en mp van black ops :) Mooi spel is dit toch =)
   
 3. HaRrIeHaKkEr

  HaRrIeHaKkEr PSN: Zwaarface

  Berichten:
  973
  Leuk Bevonden:
  0
  Zeker een leuk spel ben nu level 48 .

  Edit : 1ste prestige .
   
 4. Erwin van..

  Erwin van.. PSN: F1anatic

  Berichten:
  937
  Leuk Bevonden:
  6
  Met welke game ben je dan zo druk?:9
   
 5. Sjorrit

  Sjorrit w0t!

  Berichten:
  1.820
  Leuk Bevonden:
  22
  Haha wat een heerlijk arrogantje is die schotboomdood ook :')

  http://forum.xboxworld.nl/showpost.php?p=4050927&postcount=1118

  Dit ook om hem ff te quoten:

  "Het is gewoon zo dat een groot deel zich geen raad weet met een normaal wapen en daarom maar rondrennen met een shotgun. Nu dat niet meer zo makkelijk gaat pakken ze een normaal wapen en leren ze leven met een 1.0 k/d"

  Jij vind een sniper/shotgun dus geen normaal wapen? wat is het dan. Zo te lezen kan jij het spel alleen maar spelen door de sprayen met een automatisch wapen in de hoop dat een paar kogels de vijand raken.

  Heb momenteel een k/d ratio net boven de 2.0 en bij most used weapon staat de L96A1 en met de stakeout zit ik ook al rond de 500 kills. Als ik alleen de AK74U en/of de famas/galil had gebruikt was mijn k/d ratio wel hoger geweest maar ik vind het veel meer fun om een vijand in 1 schot neer te halen, en als je mist met een sniper/shotgun dan ben je vaak fucked. Is tenminste een leuke uitdaging en komst wel even wat meer skill bij kijken.
   
 6. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  Daar heb je wel een punt, ik ben ook maar wat andere wapens gaan gebruiken want alleen de ak74 word wel snel saai. Hoe effectief het ook is.
   
 7. Munnie

  Munnie Guest

  Begrijp ik het goed dat al je geld weg gaat nadat je hebt geprestiget?
  Slaat toch nergens op? :9

  En als je een wapen hebt gekocht en daarna gaat prestigen en dan het juiste level bent om dat wapen te gebruiken moet je hem dan opnieuw kopen?
   
 8. SHiZ NL

  SHiZ NL Active Assassin

  Berichten:
  5.402
  Leuk Bevonden:
  1.091
  Tomahawk is een leuk alternatief ;).
   
 9. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  Tomahawk en kruisboog meenemen voor de afwisseling is wel leuk inderdaad. Denk dat ik ook maar eens weer wat andere gamemodes moet gaan spelen, TDM ken ik nu wel.

  Al vind ik nog steeds dat ze 3rd person team tactical er weer in hadden moeten doen, dat pastte zo mooi bij CFT en Demolition. 4 tegen 4 is dan zowieso perfect en 3rd person voor het extra overzicht maakt het allemaal toch wat doordachter wat mij betreft
   
 10. SHiZ NL

  SHiZ NL Active Assassin

  Berichten:
  5.402
  Leuk Bevonden:
  1.091
  Ik speelde eerst ook alleen maar TDM, nu wissel ik het af met CTF en S&D. Dan blijft het erg leuk :D.
   
 11. timmit

  timmit Active Member

  Berichten:
  99
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb wat problemen om hardline pro te halen dat share 10 crates with yor teammates wil maar niet lukken.

  Ik heb er 2 maar als ik packages drop en een teammate pakt deze zie ik wel a teammate saves your crate maar er komt niets meer op de teller te staan.

  Dit is in Domination en TDM Heeft iemand nog tips of doe ik iets verkeerd?
   
 12. FraHel

  FraHel Active Member

  Berichten:
  386
  Leuk Bevonden:
  59
  je moet natuurlijk wel die perk geselecteerd hebben, anders telt hij niet mee.
  Ik ben zelf ook nog bezig met deze te halen maar heb er verder geen problemen mee dat hij de crates ofzo niet mee telt
   
 13. timmit

  timmit Active Member

  Berichten:
  99
  Leuk Bevonden:
  0
  ja ik heb alle custom classes die perk gegeven daarom snap ik het ook niet
   
 14. RvQ

  RvQ Active Member

  Berichten:
  169
  Leuk Bevonden:
  0
  Apart, miss helpt het om je class even opnieuw aan te maken.
   
 15. Munnie

  Munnie Guest

  Als ik mijn caracter verander dan slaat hij die niet op (over hoe je eruit ziet in de game).
  Hoe kan dit??
   
 16. timmit

  timmit Active Member

  Berichten:
  99
  Leuk Bevonden:
  0
  dat gaan we dan maar ff proberen

  maar bij het droppen hoeft en teammate em alleen maar te pakken, dat zou toch voldoende moeten zijn?

  ik ga die classes allemaal wel ff opnieuw maken e ndan hopen dat het beter gaat.
   
 17. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  Ja, als je teammates jouw packages pakken zou voldoende moeten zijn.
   
 18. MetalSonic

  MetalSonic MetalSonicNL

  Berichten:
  4.536
  Leuk Bevonden:
  0
  Op dit moment met meerdere, nu vooral Castlevania, daarnaast ook nog Mario Galaxy 2, straks Donkey Kong Country Returns.....

  En dan moet ik eigenlijk ook nog werken aan mijn scriptie plus leren voor een tentamen. Soms wou ik dat ik twee tv's had naast elkaar zodat ik in de vrije uren gewoon even zou genieten van 2 games tegelijkertijd.

  Links speel ik dan Black ops, rechts ga ik verder met Castlevania :b:
   
 19. KiR

  KiR Opperchief

  Berichten:
  270
  Leuk Bevonden:
  1
  zijn die beste mensen nog bezig met een update zodat we normaal online kunnen spelen? Wordt constant van live geknikkerd en de melding de call of duty server black is op zegmaar;) tergend....soms zit je zomaar in een game en gaat het goed. Mislukt er dan een keer iets dan is het drama en kom je nergrns meer in? of mis ik nu iets?
   
 20. Delphiki

  Delphiki Active Member

  Berichten:
  19.061
  Leuk Bevonden:
  467
  Hmm, ik herken dat niet wat je nu omschrijft.

  Ik kan sinds de eerste update eigenlijk zonder problemen online spelen. Ook met party gaat het nu een stuk beter (zelfs als er wat moderate NAT's in de party zitten)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina