[nieuw] XBW Star Members!

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Darkwing, 2 jul 2003.

 1. Darkwing

  Darkwing Active Member

  Berichten:
  6.510
  Leuk Bevonden:
  25
  Vanaf vandaag gaan we iets nieuws doen op de xbw fora. Elke maand gaan wij een aantal members die zich opvallend goed hebben gedragen, erg behulpzaam zijn geweest, of gewoon op een positieve manier zijn opgevallen op het forum, belonen met een speciale titel:

  <img src="http://luuk.stillus.nl/xbw/ster.gif"> <b><font color=#C69708> Star Member </font></b><img src="http://luuk.stillus.nl/xbw/ster.gif">

  Deze Star members hebben zich dus bewezen als uitzonderlijk lid van xbw, en daar willen we ze voor belonen met een speciale ondertitel. Een maand lang mogen zij pronken met deze titel, waarna hun plek zal worden overgenomen door anderen. Eeuwige roem blijft natuurlijk hun deel :cool:

  De moderators zullen elke maand intern beraden over mogelijke kandidaten. Daarover kan niet worden gecorrespondeerd.

  Voor de duidelijkheid: de star members verdienen geen extra privileges, en hun titel zal worden afgenomen als zij "misbruik" van hun titel proberen te maken, of zich verheven voelen boven de rest. Het is een extra eer, blink uit op het forum en misschien mag jij de volgende maand met zo'n mooie ster op je borst pronken :)


  De XBW Star members van de maand juli zijn:

  Deze eerste keer zijn de gelukkigen Saaur en Beuker(sr). Saaur omdat hij veelvuldig hulp biedt in threads, en ook nooit de moeite schroomt om de zoekfunctie te gebruiken als een ander dat verzuimt heeft. Onze ouwe rot Beuker opent onze oren met zijn kennis over dolby surround, is onze audio-expert en we zijn erg blij dat hij zijn kennis daarover met ons wil delen.

  Saaur en Beuker, bedankt voor jullie inzet, en gefeliciteerd met jullie ster-status :)
   

Deel Deze Pagina