1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Nintendo] Wii U

Discussie in 'Nintendo Hardware' gestart door Juunanagou, 5 jun 2011.

  1. UpInSmoke0611

    UpInSmoke0611 Well-Known Member

    Berichten:
    12.104
    Leuk Bevonden:
    1.176
    Het beeld op mn gamepad is trouwens iets groter dan op mn tv. Bij jullie ook.
     
  2. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
  3. Modder-Eter

    Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    20.625
    Leuk Bevonden:
    5.981
    Dus vanwege een of andere crappy Duitse wet moeten wij dat ook? :lol:
     
  4. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Tijd voor Nintendo om te verhuizen. :+
     
  5. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Een veilige game-ervaring :lol:
    Straks krijgen we ook weer games met groen bloed.
     
  6. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    8.959
    Leuk Bevonden:
    1.194
    Diep triest dit.
     
  7. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    waarom hebben microsoft, sony , steam, EA, Ubi etc etc etc hier geen last van? Die hebben ook allemaal vestigingen/kantoren in Duitsland

    dit kun je gewoon per land splitsen/regelen...

    (Steam doet het volgens mij gewoon op basis van t ip van de gebruiker)
     
  8. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Er is neem ik aan een verschil tussen gewoon een vestiging en het hoofdkantoor wat zich daar bevindt.
     
  9. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    Welnee, dat is maar papierwerk

    dan zorg je toch dat de online store onder de vestiging in NL valt

    Geen enkele andere store/site die ik kan bedenken heeft ditzelfde probleem en daar zitten er vast wel een paar tussen die in Duitsland gevestigd zijn
     
    Laatst bewerkt: 11 dec 2012
  10. Kevf

    Kevf Hardcore poster

    Berichten:
    16.896
    Leuk Bevonden:
    983
    wtf.... echt 1 van de vaagste gamenieuwtjes sinds tijden 8)
     
  11. plazz

    plazz PlasmatronNL

    Berichten:
    1.325
    Leuk Bevonden:
    8
    Past wel in het rijtje bij geen headphone aansluiting in de pro controller ;-)
     
  12. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    De server van Nintendo staat toch niet in Gro├čostheim Duitsland.
    Heel Europa wordt nu lekker genaaid door de Duitse wetgeving :mad:
     
  13. manolo ribera

    manolo ribera Goedendag

    Berichten:
    336
    Leuk Bevonden:
    0
    Heb wiiu gehaald vandaag zombiiu pack en mario erbij. Ziekelijk vet.
     
  14. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Je bedoelt de vingervlekken op de console en controller :+
     
  15. DulleNL

    DulleNL I'm a little teapot Magic Member

    Berichten:
    36.665
    Leuk Bevonden:
    313
    Bayonetta over het OS wat te traag is:


    Alles is een aparte app wat geopend moet worden. Is dat een excuus? Nee, want bij de Vita is dat ook zo, en die is razendsnel.
     
  16. MAD 1976

    MAD 1976 Useless info here...

    Berichten:
    8.959
    Leuk Bevonden:
    1.194
    + stofmagneet.8)
     
  17. plazz

    plazz PlasmatronNL

    Berichten:
    1.325
    Leuk Bevonden:
    8
    Waar ik gister achter kwam en dat vond ik toch best handig: Als je een game speelt en je drukt op de Home-knop dan zie je op je gamepad rechts Handleiding staan. Druk daar op en je hebt de gamehandleiding op je gamepad. Best handig als je in game iets op wilt zoeken zoals ik deed over de besturing van Assassins Creed 3.
     
  18. gaizka

    gaizka Ajax Kampioenen !!!

    Berichten:
    1.648
    Leuk Bevonden:
    10
    Systeemupdate wil bij mij maar niet lukken, krijg steeds een foutmelding. Kan het met de router instellingen te maken hebben?
     
  19. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
  20. dakar

    dakar Juve Forever

    Berichten:
    545
    Leuk Bevonden:
    1

Deel Deze Pagina