1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Multi] Red Dead Redemption 2

Discussie in 'Games' gestart door NuclearGoat, 18 okt 2016.

 1. Zifnap

  Zifnap Cool and collected

  Berichten:
  14.558
  Leuk Bevonden:
  2.938
  Zelfs dat niet. Genoeg geld om de provincie met alles erop eraan te kopen. :+
   
  Jorrie vindt dit leuk.
 2. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  1.066
  Leuk Bevonden:
  411
  Zelfde hier. Achteraf gezien had ik het zo gedaan:

  Vlak nadat ik die overval deed kwam ik via een missie bij een kerel die maskers verkocht. Achteraf gezien had ik voor deze overval dat masker op gedaan, dan de winkelier onder schot gehouden, de O'Discrolls overhoop geknald, snel het geld gepakt (misschien niet elk kastje etc. geloot want dat kost tijd) en snel weggereden voor de lawmen er aan zouden komen. Ik denk wel dat je daar net genoeg tijd voor zou hebben en dan zou je geen bounty hebben want niemand, ook de winkelier niet, had je hoofd gezien.
   
  Nol vindt dit leuk.
 3. Servantes

  Servantes Well-Known Member

  Berichten:
  8.105
  Leuk Bevonden:
  2.898
  Rockstar Games® is proud to announce that the critically acclaimed Red Dead Redemption 2 has achieved the single-biggest opening weekend in the history of entertainment*. With over $725 million in worldwide retail sell-through during its first three days, Red Dead Redemption 2 is the second-highest grossing entertainment launch of all time next to Rockstar Games' previously released title, Grand Theft Auto V, which achieved over $1 billion in retail sell-through in three days.*
  Red Dead Redemption 2's list of initial benchmarks include:

  • Biggest opening weekend in retail sell-through across all entertainment releases;
  • Second biggest launch (three days) in retail sell-through across all entertainment releases;
  • Biggest entertainment launch of 2018;
  • Most pre-ordered full game ever on PlayStation Network;
  • Biggest day one full game sales ever on PlayStation Network;
  • Biggest first three days full game sales ever on PlayStation Network.

  *Red Dead Redemption 2 launched on a Friday so that its ‘opening weekend’ (Friday, Saturday and Sunday) is the same as its first three days, while Grand Theft Auto Vlaunched on a Tuesday.
   
  Dusky Demon NL vindt dit leuk.
 4. Sandman069

  Sandman069 Active Member

  Berichten:
  1.024
  Leuk Bevonden:
  65
  de vraag is... gaat het spel zover dat de mensen buiten in de straten je als laatste hebt zien binnen gaan voor de overval? of is het genoeg als alleen de shopkeeper je niet herkent heeft? :)
   
 5. Jimmy J.

  Jimmy J. Active Member

  Berichten:
  507
  Leuk Bevonden:
  3.454
  Ik heb look acceleration en deadzone bijna helemaal op de max staan, en de sensitivity iets omhoog. Game voelt daardoor wat 'normaler' aan. Controls zijn verder bizar omslachtig. Ene doosje openen met X, andere met LB. Rennen met A, stoppen met rennen met RB e.d. Had echt zoveel simpeler gekund. Maar goed, gelukkig heeft niks echt haast, dus je struikelt er niet over.
   
  Daz vindt dit leuk.
 6. LapjeNL70

  LapjeNL70 Active Member

  Berichten:
  143
  Leuk Bevonden:
  120
 7. Martijnn

  Martijnn Disco disco, good good!

  Berichten:
  3.410
  Leuk Bevonden:
  762
  Is er in de besneeuwde berg regio eigenlijk nog genoeg interessants te vinden en te zien als je er weg bent na de proloog? Zonder spoilers :)
   
 8. Tyrant

  Tyrant Well-Known Member

  Berichten:
  11.771
  Leuk Bevonden:
  8.846
  Ja tuurlijk, zitten nog unieke dingen en legendary beesten bv.
   
 9. WorkingTitle

  WorkingTitle ..

  Berichten:
  1.849
  Leuk Bevonden:
  1.581
  Maar wat ik niet precies snap als je een masker op hebt kan je toch rustig daan doen omdat die lawmen ook niet weten wie jr bent. Of werkt dat niet zo ?
   
 10. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  1.066
  Leuk Bevonden:
  411
  Als je gaat schieten horen ze het, omdat het middenin een dorpje is, sterker nog, naast het gebouw van de sheriff (:
  Dus dan komen ze op je af en staan ze je op te wachten als je naar buiten gaat, met best wel veel.
   
  osmgek vindt dit leuk.
 11. WorkingTitle

  WorkingTitle ..

  Berichten:
  1.849
  Leuk Bevonden:
  1.581
  I know. Heb het ook al gehad, echter mijn vraag is. Als je een masker gebruikt en daarna zonder mask dat deputy weer in loopt of die lawmen je dan herkennen. Want je bouwt wel een bounty op maar als je je daarna omkleed ben je toch onherkenbaar? Ook voor bounty hunters
   
 12. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  1.066
  Leuk Bevonden:
  411
  Heb het nog niet geprobeerd dus ik weet nog niet precies hoe het werkt. Maar ik las hier en daar op internet dat je tot op zekere hoogte je identiteit kan verbergen, maar op een gegeven moment de lawmen je wel herkennen (hier bijv.).
   
  WorkingTitle vindt dit leuk.
 13. Cyndris

  Cyndris Member

  Berichten:
  712
  Leuk Bevonden:
  277
  Als ik het goed begrijpt werkt het masker alleen bij het voorkomen van Witnesses, niet bij het anoniem blijven voor Lawmen (als ze je zelf crimes zien begaan zegmaar). Dus je kan best mensen neer gaan knallen met een masker op om te voorkomen dat mensen je herkennen er rapporteren bij de sheriff, maar zodra je ziet dat er Lawmen aankomen moet je wegwezen als je een Bounty wil voorkomen.
   
 14. BrAsKe

  BrAsKe Foo Fighters

  Berichten:
  570
  Leuk Bevonden:
  195
  Zifnap vindt dit leuk.
 15. Cyrax

  Cyrax Weldoener van beroep

  Berichten:
  6.104
  Leuk Bevonden:
  903
  Ik vond het al best wel lelijk inderdaad. Ik heb zelf een dikke Oled televisie beneden staan. In eerste instantie had ik het niet helemaal door hoor, maar ik vond Spider-man er wel veel mooier uitzien.

  Totdat ik de game bij mijn stiefzoon zag, zonder HDR. En toen was ik even in de war, want dat zag er een stuk beter uit dan op mijn dikke Oled beneden. Toen zette ik de HDR uit en zag het er een stuk beter uit.

  Wel erg fake van R* trouwens. Deze HDR is ook gewoon ronduit lelijk man. Grijs en vaag wordt de game ervan. Patchen die shit lijkt me
   
  Zifnap vindt dit leuk.
 16. Tim

  Tim Active Member

  Berichten:
  7.645
  Leuk Bevonden:
  1.717
  Had ook al wel door dat de HDR implementatie niet goed was. Hier op een PS4 Pro was het ook vrij flets. Zal vanavond ook eens kijken of het zonder HDR hier ook beter uit gaat zien. Thx voor de tip
   
 17. Cyrax

  Cyrax Weldoener van beroep

  Berichten:
  6.104
  Leuk Bevonden:
  903
  No problem. Het is echt wel een stuk mooier, meer natuurgetrouw qua kleurpalet. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet helemaal begrijp waarom er mensen en sites zijn die roepen dat de game het mooiste van het mooiste is. Ook qua open wereld games vind ik dit niet het beste op dit moment. De gezichten zijn bijvoorbeeld best lelijk en de characters zijn ook niet allemaal even mooi weergegeven. Soms wel en soms niet. Ik vind een HZD echt een heel, heel stuk mooier hoor.

  Verder vind ik het wel een fantastische game en qua sfeer (ook een onderdeel van graphics imo) is de game echt onovertroffen.
   
  Zifnap en Zumpelvelder vinden dit leuk.
 18. Sandman069

  Sandman069 Active Member

  Berichten:
  1.024
  Leuk Bevonden:
  65
  gisteren opnieuw gedaan, zaakje overvallen en dan zo snel mogelijk gaan lopen zonder die lawmen omver te knallen. ik had gewoon mijn bandana op btw. Best lang moeten vluchten op men paard tot ik ze kwijt was. Nu heb ik in die grote area een bounty van 6.5dollar op men hoofd staan. Maar ik ben nadien gewoon in de stad gegaan zonder bandana en er heeft nog niemand mij opgepakt. Ben wel nog terug naar de winkel geweest en de shopkeeper herkende me wel en zei dat hij het voor zichzelf zou houden en mij korting geven (wrs omdat het illegale business was) :p

  wat ik nu met de bounty juist moet doen weet ik niet? want als ik die wil gaan afbetalen dan verklap ik toch mijn eigen? :D
   
  Barbabravo vindt dit leuk.
 19. Zifnap

  Zifnap Cool and collected

  Berichten:
  14.558
  Leuk Bevonden:
  2.938
  Schokkender is dat volgens mij naar weinig reviews de fake hdr hebben gemeld. En dat geldt in mindere mate ook voor de sluggish controls en beperkingen in fast travel. Dan vraag je jezelf toch af waar die reviewers met hun hoofd hebben gezeten. De volledigheid en objectiviteit van het online review proces valt me dan toch weer best tegen. En maar 10nen uitdelen of het niets is. 8)

  Top game zeer zeker, maar wanneer andere games keihard geslammed worden voor dit soort zaken verwacht ik ook hetzelfde bij een rockstar game. Hoeveel miljoenen dit project ook heeft gekost en hoe groot de naam ook is, vind ik totaal niet relevant.
   
 20. Sandman069

  Sandman069 Active Member

  Berichten:
  1.024
  Leuk Bevonden:
  65
  Barbabravo vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina