1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

The Green Mile: Experiment

Discussie in 'Xboxworld.nl : Aankondigingen' gestart door Dioga, 15 mei 2003.

 1. Dioga

  Dioga Piraat

  Berichten:
  3.143
  Leuk Bevonden:
  51
  Het gaat niet goed met de Mijl. De sfeer die er hangt is niet echt geweldig en daar moet iets aan gedaan worden. Dat iedereen hier graag over Xbox praat is duidelijk, toch moet er naast de Xbox fora ook nog een kleine ontspannings ruimte zijn waar mensen even tot rust kunnen komen en slap kunnen zeveren zonder dat daarbij op de vingers gekeken wordt.
  't Volgende is veranderd: Voorheen hadden we als criteria dat members van xbw.nl langer als 90 dagen gerigistreerd waren plus minimaal 250 posts hadden geplaatst in de Xbox fora.
  Het aantal posts lijkt ons echter overbodig, dit is dan ook geschrapt en hoeven members alleen nog langer als 90 dagen gerigistreerd te zijn.
  Vanaf vandaag 15-05-2003 om klokslag 00:00 gaat het nieuwe criterium in en zal er ook minder streng gemoderate worden door ons. Dit is een experiment wat jullie in de hand hebben. Over precies 2 weken stopt het experiment en kijken we of het geslaagd is.
  Het is dus niet de bedoeling dat er loze threads worden aangemaakt met totaal geen inhoud. Maar loosheid zal nu wel vaker door de vingers worden gezien...

  Hiervoor zijn er kleine wijzigingen aangebracht in het beleid voor de Mijl: The Green Mile Huisregels 1.2
   

Deel Deze Pagina